Resultaten voor eierdooier

Lamsschouder met eierdooier | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsschouder-met-eierdooier

... Lamsschouder met eierdooier - Bak de schouder bruin langs alle zijden nadat je ze vooraf gekruid hebt met PH pepermix. Voeg er de versneden groenten bij. Bevochtig met de wijn, het zuiver water en de maggi PH rundsbouillon. Voeg er de verse kruiden bij. Laat 4 uur braiseren ...

Mosterdsaus voor vis - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/saus/mosterdsaus-voor-vis

... reiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen Sauzen / dipsVegetarischHollands Ingrediënten 200 g boter 1 eierdooier 1 eetlepel mosterd citroensap nootmuskaat Bereiden Doe de boter in een steelpannetje en laat smelten op een zacht vuur.Doe de eierdooier met de mosterd in een kommetje en roer glad ...

Bereid gehakt met toast en slaatje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bereid-gehakt-met-toast-en-slaatje

... Bereid gehakt met toast en slaatje - Meng het gehakt samen met de sjalot, de look, de eierdooier, de peterselie, de mosterd, de worcestersaus en de kappertjes. Serveer met de gemengde sla en de bruine toasten. Ingrediënten 600 gr gehakt 1 fijngehakte sjalot 1 fijngehakt ...

Bruine suikertaart | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bruine-suikertaart

... schik het in de taartvorm. Maak appelmoes van de appelen met het water maar zonder de suiker. Laat afkoelen. Klop de eieren en de eierdooier met de bruine suiker tot een stevige massa. Meng met de geklopte room. Bedek de taartbodem met de appelmoes en vul de rest aan met het bruine suiker mengsel. Bak de taart af op ...

Amandelbaguette - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/amandelbaguette

... g eiwit 9 g vet 17 g koolhydraten Ingrediënten voor het deeg: 150 g bloem 1 theelepel bakpoeder 75 g bruine suiker 100 g boter 1 eierdooier 1 eetlepel melk voor de vulling: 2 eiwitten 200 g amandelen, fijngemalen 200 g poedersuiker 40 g bloem 10 druppels amandelaroma 2 eetlepels citroensap om te bestrijken: 1 eierdooier 1 theelepel melk Voorbereiden Kneed de bloem, bakpoeder, suiker, een snufje zout, boter, eierdooier en melk ...

Kabeljauw schotel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/kabeljauw-schotel

... kabeljauwfilet 1 ui, gesnipperd 4 eetlepels tomatenpuree 125 ml slagroom 3 eetlepels citroensap 1 teentje knoflook, gesnipperd 1 eierdooier 1 theelepel mild paprikapoeder 75 g jong belegen kaas, geraspt Bereiden Snijd de kabeljauwfilet in royale stukken en leg ze in een ovenschaal. Meng de ui met de tomatenpuree, room, zout, citroensap, knoflook, eierdooier en paprikapoeder en schenk over de vis. Bestrooi met kaas en verwarm onafgedekt 40-50 minuten in de oven op 170-190 °C. Het ...

Jeroen Meus - Bladerdeegwafeltjes met spek en ei, appel en kaneel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bladerdeegwafeltjes-met-spek-en-ei-appel-en-kaneel

... ze in de boter.Doe er het ei bij en roer wat los.Meng de gemalen kaas door het roerei.De wafeltjes Verwarm het wafelijzer.Klop de eierdooier los met een scheutje water.Steek per wafeltje 2 rondjes uit het bladerdeeg.Beleg een kwart van de rondjes met het spek-met-eimengsel.Doe wat van de losgeklopte eierdooier op de randen van het rondje en leg er een tweede rondje op. Druk wat aan.Beleg een kwart van de rondjes met het appelmengsel.Doe weer wat van de losgeklopte eierdooier op de randen van een rondje en leg er een tweede rondje op. Druk wat aan.Bak de wafeltjes ongeveer 10 minuten in het wafelijzer.Bestrooi de wafels met appelvulling met bloemsuiker. ...

Asperges in de stoomoven | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/asperges-in-de-stoomoven

... dunschiller. Snij de onderkanten eraf en leg ze in de stoomovenschaal. Zet ze 4 min. in de stoomoven op 120°C (hoge druk) Doe de eierdooier, mosterd, azijn en water in een kom en roer met een garde. Giet de olie er beetje bij beetje en al roerend bij. Kruid met peper en zout. Voeg de kappertjes toe. Hak de sjalot, look en peterselie fijn en voeg toe. Haal de asperges uit de stoomoven. S ...

Rijstkroketjes met champignons | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstkroketjes-met-champignons

... e olie op. Wanneer de olie goed heet is, bak dan de kroketjes gedurende 1,5 min. aan elke kant. Ingrediënten 250 gr kleefrijst 1 eierdooier (om te mengen) 1 eierdooier (om te doppen) 2 el bloem 50 gr geraspte gruyèrekaas arachideolie PH Pepermix & zout paneermeel 250 gr champignons look rozemarijn ...

Gefrituurde gamba met basilicumvinaigrette | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gefrituurde-gamba-met-basilicumvinaigrette

... eiwit en het paneermeel. Frituur, vlak voor het serveren, de gamba’s goudbruin op 180°C. Voor de basilicumvinaigrette:  Blend eierdooier, eieren, mosterd en xeresazijn. Werk vervolgens op met de druivenpitolie. Voeg halverwege het basilicum toe en mix volop. Werk af met de rest van de olie. Afkruiden met peper en zout, koel bewaren. Afwerking: Werk af met groene frisse kruiden en enkele schijfjes tomaa ...