Resultaten voor : hoorntjes met vanille pudding
Jeroen Meus - Vanillehoorntjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vanillehoorntjes
... Vanillehoorntjes - Het is wat werk, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Jeroen maakt opgevulde puddinghoorntjes. De pudding wordt opgewerkt met room zodat je een crème suisse krijgt. Lekker als dessert of vieruurtje! - Splits de eieren. Houd 1 eierdooier ...
Hoorntjes met aardappelmousse en olijven
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hoorntjes-met-aardappelmousse-en-olijven
... hoorntjes met aardappelmousse en olijven - hoorntjes met aardappelmousse en olijven - Ontpit de olijven en halveer. Leg de gehalveerde olijven op bakpapier en droog ze in een oven van 120°C. Laat afkoelen en maal in de blender.Bestrijk de vellen filodeeg ...
Jeroen Meus - Vanille- en chocoladepudding, chocomelk en marshmallows - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vanille-en-chocoladepudding-chocomelk-en-marshmallows
... marshmallows - Bij een kampvuur horen marshmallows op een stokje, warme chocomelk en pudding. We maken twee versies van de pudding: chocolade en vanille. Maak zeker wat extra voor eventuele bezoekers. - De pudding Snijd de vanillestokken in de lengte open en schraap er de zaadjes uit met een scherp mes. Doe ...
Pudding met petitbeurrekes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pudding-met-petitbeurrekes
... pudding met petitbeurrekes - Breng de halve liter melk met het vanillestokje aan de kook. Meng de kwart liter koude melk met het puddingpoeder en de suiker tot alles opgelost is. Voeg dit mengsel bij de warme melk. Goed roeren. Blijven roeren. Schik de koekjes in ...
Vanilleroomhoorntjes en worstenbroodkrans | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vanilleroomhoorntjes-en-worstenbroodkrans
... lfgemaakte hoorntjes met vanilleroom. En afsluiten doen ze met een luxe 'half en half' cocktail. Goed weekend met Sam De Bruyn!Tip: Sofie gebruikt hoornvormpjes. Je vindt die op internet of in een aantal bakwinkels. Sofie kocht ze deze keer bij Chocolate World in Antwerpen. Voor de kerstkrans. Snij een sjalotje en wat bieslook fijn. Snij de korsten van de snee brood en snij het in stukken. Kneed het brood met een scheutje melk tot een papje. Meng de fijngesneden ...
Cornetto 'smos' met kip-peperroomsalade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/cornetto-smos-met-kip-peperroomsalade
... Cornetto 'smos' met kip-peperroomsalade - Strijk de sneetjes stokbrood in met olijfolie en wikkel ze rond conische bakvormpjes. Bak ze in de oven op 150 °C. Strijk de stokbrood hoorntjes in met het teentje knoflook. Vul de hoorntjes met de kipsalade. Snijd de tomaten ...
Pudding met speculaas | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pudding-met-speculaas
... pudding met speculaas - Een dessert vol herinneringen, nostalgie én smaak: vanillepudding op grootmoeders wijze met speculaas! Kook de melk met het vanillestokje. Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er op het laatste de maïzena aan toe. Giet de melk op het ...
Uit de keuken van Levine: Chocolade pudding
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009/04/chocolade-pudding.html
... nst met wat geklopte slagroom.De pudding kan 4 dagen, afgedekt met plastic folie, in de koelkast bewaard worden.Eet smakelijk!Bron: Food & Wine Geplaatst door Levine op 19:23 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Nagerechten ...
Pudding zonder velletje | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pudding-zonder-velletje
... pudding zonder velletje - Neem een kopje melk uit de 3/4 liter melk en verwarm de rest van de melk op een zacht vuurtje tot aan het kookpunt. Om aanbranden te vermijden moet je heel de tijd roeren met de garde. Vlak voor het kookpunt neem je de melk van het vuur. ...
Jeroen Meus - Bladerdeegpizza met appel, banketbakkersroom en walnotencrumble - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bladerdeegpizza-met-appel-banketbakkersroom-en-walnotencrumble
... hine. Zet de machine aan en laat de pudding al roerend afkoelen zodat er geen vel op komt.De crumble Voor je aan de crumble begint: verwarm de oven voor tot 200 °C. Zet eventueel een pizzasteen in de oven.Hak de walnoten fijn in de hakmolen.Meng de boter met bloem, suiker, amandelpoeder, gehakte walnoten en een snuifje zout tot een deeg.Laat de crumble wat opstijven in de koelkast.De bladerdeegpizza Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snijd ze in partjes.Bestuif het werkblad met bloem. Leg er het bladerdeeg op en rol het een beetje verder uit met een deegrol.Strijk de pudding dun uit op het bladerdeeg maar houd de rand vrij. Vouw de rand dubbel.Leg de taart op een pizzaschep. Leg de appelpartjes op de pudding.Bestrijk de appels met suikersiroop. Strooi er wat kaneel over.Verkruimel de crumble over de appels.Bak de appelpizza 25 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een bolletje vanille-ijs. ...