Resultaten voor al ragu
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ragu-alla-bolognese
... ragu alla Bolognese - ragu alla bolognese is niet te verwarren met de gekende spaghetti bolognese. Voor een echte ragu bolognese moet je wat langer wachten maar de smaak van deze ragu kan je niet overtreffen. - Snijd de ui de wortel de selder en de look zeer fijn. ...
Jeroen Meus - Ragu van schouderstuk met spaghetti - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ragu-van-schouderstuk-met-spaghetti
... hetti - De meesten onder ons eten spaghetti met een bolognesesaus boordevol groentjes en gehakt. De originele spaghetti eten de Italianen echter met ragu van rundvlees. Jeroen gebruikt hiervoor het zenuwstuk van de hals van de koe (vraag naar paleron of halslap bij je slager). Hij laat de stukj ...
Pappardelle al ragù (Italiaans stoofvlees met pasta) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/pappardelle-al-ragu/
... Pappardelle al ragù (Italiaans stoofvlees met pasta) Zijn er nog meer stoofvlees fans? Ik schreef laatst al over mijn liefde voor stoofvlees. Ik kon er gewoon nog geen genoeg van krijgen en maakte daarom 'pappardelle al ragù'. Dikke pastalinten met zachtgestoofd ...
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2015/07/klassieke-italiaanse-ragu.html
... Klassieke Italiaanse rag ...
Jeroen Meus - Bucatini met ragu van champignons - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bucatini-met-ragu-van-champignons
... n de olie. Snijd vervolgens de oesterzwammen en de wortel fijn en voeg ze toe.Spoel de selder onder koud water. Snijd hem fijn. Haal de geweekte champignons uit de kom en snijd ze ook fijn. Voeg alles vervolgens toe. Houd de bouillon van de champignons bij voor later.Doe er ook nog tomatenpuree bij en blus met rode wijn. Breng het geheel aan de kook en laat de rode wijn bijna volledig wegkoken.Maak een kruidentuil en voeg de kruiden toe.Giet de bouillon van de champignons door een stukje keukenrol in een zeefje bij de ragu en voeg de tomatenblokjes toe. Kruid de saus met peper en zout.Breng een pot gezouten water aan de kook en kook de pasta zoals vermeld staat op de verpakking.Schep de ragu in een pan en doe de pasta erbij, gevolgd door een lepel kookvocht van de pasta. Werk af ...
Jeroen Meus - Bucatini met champignonragout - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bucatini-met-champignonragout
... en zeef bij de ragu en voeg de tomatenblokjes toe. Kruid de saus met peper, zout en chiliflakes.Kook de pasta in gezouten water zoals vermeld staat op de verpakking. Schep de pasta bij de ragu, en meng goed onder elkaar met een keukentang. Doe wat van de ragu met de pasta in een bord en werk af met de parmezaanschilfers. ...
Tagliatelle al ragu bolognese | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tagliatelle-al-ragu-bolognese
... Tagliatelle al ragu bolognese - Verhit de olijfolie in een pan. Voeg ajuin, wortel en selderij toe en fruit alles zachtjes 5 à 6 minuten. Doe het gehakt erbij en roer met een houten lepel om het gehakt los te maken. Stoof het vlees ongeveer 10 minuten bruin. Voeg ...
Jeroen Meus - Tagliatelle al ragù di carne - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tagliatelle-al-ragu-di-carne
... Tagliatelle al ragù di carne - Jeroen doet een eigenwijze poging om een zo (h)eerlijk mogelijke 'tagliatelle al ragù di carne' klaar te maken. Zeg maar: tagliatelle met een eerlijke vleessaus die de tijd kreeg om op smaak te komen. Het is simpel, lekker ...
Zachte polenta met worstjes en ragu - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/polenta/zachte-polenta-worstjes-ragu
... t worstjes en ragu 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 500 g verse (Italiaanse) varkensworstjes 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 500 ml Italiaanse gezeefde tomaten (passata) 150 ml ...
Pasta beef ragu | mals stoofvlees in tomatensaus - Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/pasta-beef-ragu/
... Pasta beef ragu Pasta met heerlijk mals vlees in tomatensaus. Verwarm de oven voor op 170 graden. Snijd de runderlappen in blokjes. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Doe een scheutje olie in een hapjespan en bak het rundvlees rondom aan. Haal het vlees daarna ...