Resultaten voor aperitiefhapje mini asperges

Mini BBQ-brochettes van Breydelspek en asperges | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mini-bbq-brochettes-van-breydelspek-en-asperges

... mini BBQ-brochettes van Breydelspek en asperges - Schil de asperges goed, kook ze gaar en snij ze in de lengte in kleine stukjes. Maak mini-brochettes als volgt: rol twee stukjes asperge in twee dunne sneetjes Breydelspek. Steek ze op een spiesje met in het midden een half ...

Millefeuille van tarbot met mini-asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/millefeuille-van-tarbot-met-mini-asperges

... Millefeuille van tarbot met mini-asperges - Snij de asperges fijn. Leg de vis voor je, kruid ze en leg er wat van de rode tapenade op, daarna een schijfje tomaat. Leg er de fijngesneden asperges op, overstrooi met basilicum en opnieuw een stuk vis. Smeer de groene tapenade op ...

Mini-aspergetaartjes met garnaaltjes en dille | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mini-aspergetaartjes-met-garnaaltjes-en-dille

... Bereiding Rol het deeg uit en leg in een bakvorm. Druk aan en prik met een vork in het deeg. Schil de witte asperges en snij het houtigere af. Stoom de asperges beetgaar. Meng room met eitjes, peper, zout, kaas en fijngesneden bieslook. Leg de asperges in de bakvorm. Giet het ...

Sas Kookt!: Mini-auberginepizza's

http://saskookt.blogspot.be/2011/01/mini-auberginepizzas.html

... ar de auberginepizza's van Evelien. Dit receptje lijkt er een beetje op, alleen is het nog sneller te maken en eerder bedoeld als aperitiefhapje. Als ik moussaka of iets anders met gegrilde aubergine maak, heb ik vaak wat plakjes over. Het is zonde om die weg te gooien, want niet alleen kan je ze als beleg gebruiken voor je boter ...

Recept voor Mini blini’s met foreleitjes | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/mini-blinis-met-foreleitjes/

... Menugang: aperitiefhapje Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 8 personen 16 mini blini’s Toevoegen 1 pot foreleitjes Toevoegen zout Toevoegen 125 g verse room Toevoegen ...

Recept voor gebakken sint-jakobsoester met blanke boter en mini-asperges | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gebakken-sint-jakobsoester-met-blanke-boter-en-mini-asperges

... Bereiden: Kook de asperges beetgaar in ruim kokend water. Bak de sint-jakobsoesters in de boter. Meng de sjalotten met de azijn, wijn en fumet. Laat inkoken tot de helft. Voeg de room toe en laat opnieuw inkoken. Voeg er stukjes koude boter door (monteren) op een zacht vuur. ...

Recept voor Tapas van asperges met geitenkaas | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/tapas-van-asperges-met-geitenkaas/

... Menugang: aperitiefhapje Bereidingstijd: 50 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 eetlepels Solo Toevoegen 8 sneetjes brood Toevoegen 2 geitenkaasjes Toevoegen peper Toevoegen ...

Recept voor omelet met asperges | njam!

http://www.njam.tv/recepten/omelet-met-asperges

... bereiden: Onttop de eitjes, haal het dekseltje eraf en giet het ei in een kommetje. Laat warm water in de eierschaal lopen zodat het wit vel binnenin stolt. Haal het velletje eruit. Plaats in een mengeling van zout en een beetje water om de eierschaal rechtop te laten staan. ...

Recept voor asperges met gerookte zalm in filodeeg | njam!

http://www.njam.tv/recepten/asperges-met-gerookte-zalm-filodeeg

... n twee halve asperges. Rol alles samen op. Frituur de rolletjes 2 minuten op 180 °C. serveren: Dien op met de zoete sojasaus als aperitiefhapje. Ingrediënten voor 12 rolletjes voor de dipsaus: 50 mlsojasaus 1 elbruine suiker voor de rolletjes: 12 witte asperges 1 pakje filodeeg 4 plakjes gerookte zalm 1 tlwasabi 1 bosje bieslook ...

Recept voor Mini-pizza's met Brigand | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/mini-pizzas-met-brigand/

... Menugang: aperitiefhapje Bereidingstijd: 90 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 8 plakken Brigand Toevoegen 150 g Noordzeegarnalen Toevoegen zout Toevoegen 450 g bladerdeeg ...