Resultaten voor biscuitrol

Zandkoekjes met spiraalpatroon - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/zandkoekjes/zandkoekjes-spiraalpatroon

... echthoeken krijgt van dezelfde afmetingen. Leg de lap chocoladedeeg op het gewone deeg en rol de twee lappen deeg op alsof je een biscuitrol maakt. Snijd met een scherp mes het deeg in schijven van 1 cm dik en leg ze op een bakplaat.Bak ze 10 minuten tot ze goudgeel en stevig zijn. Haal ze uit de oven en laat ze een paar minuten afkoelen. Laat ze op een rooster helemaal afkoelen en bewaar ze in een luchtdicht blik. Extra benodigd Plasticfolie KookboekHet recept 'Zandkoekjes met spiraalpatroon' is afkomstig uit het kookboek... Caffè ItaliaLiz FranklinIn 'Caffè Italia' zijn meer dan 30 heerlijke recepten voor koekjes, taartjes en hartige hapjes verzameld, die allemaal hun oorsprong vinden in de Italiaanse... lees verder© Uitgeverij Becht. ...

Jeroen Meus - Kerstbûche op basis van speculaas en mascarpone - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kerstbuche-op-basis-van-speculaas-en-mascarpone

... Doe de room in een spuitzak. 15. Plet een paar speculaaskoekjes in de vijzel. Verdeel de kruimels over een bakplaat. 16. Haal de biscuitrol uit de folie en rol hem door de koekkruimels. Duw de kruimels wat in de biscuit. 17. Werk de bovenkant van de biscuit af met slagroom. Strooi er geraspte witte chocolade over en werk af met groene eetbare hulstblaadjes. ...