Resultaten voor bladerdeeg met rijstpap uit blik

Recept rijstpap: zelf rijstpap maken

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rijstpap

... rijstpap - rijstpap komt oorspronkelijk uit Irak en is via Marokko en Spanje in ons land terecht gekomen. Ondertussen is het een echte Vlaamse klassieker geworden. rijstpap maken kan je op verschillende manieren maar de klassieke rijstpap "op grootmoeders wijze" maak je ...

Recepten - Rijstpap

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Rijstpap

... Bereidingswijze Spoel de rijst en laat uitlekken. Breng de verse volle melk aan de kook. Doe er suiker, vanillemerg, het kaneelstokje en de saffraan bij. Laat de rijst in de melk glijden en houd hem 30 minuten of langer op een zacht vuurtje tot hij gaar is. Neem de ...

Rijsttaart | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rijsttaart

... opkoken gedurende 1 minuut zodat de eieren garen. Voeg het ei en de crème patissière toe aan de rijstpap en roer goed. Leg het bladerdeeg in de vorm, snijd de randjes af en doe de rijstpap in de vorm. Zet in de oven gedurende een half uur. Ingrediënten 1 ei 1 vel bladerdeeg 5 dl melk 2 zakjes vanillesuiker 75 gr suiker 75 gr dessertrijst crème pattisière 5 dl melk 4 eierdooiers 100 gr suiker 50 gr maïszetmeel materiaal 1 lage vorm ...

Jeroen Meus - Chocoladerijsttaart met kokosmelk - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocoladerijsttaart-met-kokosmelk

... wee keer zo lekker. - 0. Verwarm de oven voor tot 175 °C. 1. Vet een taartvorm in met wat boter en bestuif met bloem. Leg het bladerdeeg in de vorm en duw de randen goed aan. Snijd overtollig bladerdeeg weg. 2. Houd een paar eetlepels melk apart om het puddingpoeder in op te lossen. Breng de rest van de melk met de kokosmelk aan de kook. 3. Snijd de vanillestok in de lengte open. Schraap ...

Rijsttaart met honing | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rijsttaart-met-honing

... lk erbij en roer goed door. Voeg de eieren en de vanillepuddingpoeder toe en roer door. Voeg de honing toe en meng alles. Leg het bladerdeeg in een taartvorm. Giet de rijstpap erin. Ingrediënten bladerdeeg 100 gr dessertrijst 75 gr kristalsuiker 1 vanillestok ½ l melk 1½ dl melk 1½ dl acaciahoning 2 eieren 50 gr vanillepuddingpoeder (1 zakje) ...

rijstpap(een beetje anders)

http://www.omasrecepten.com/recepten/Desserten/rijstpap(een%20beetje%20anders).html

... class="recipe">rijstpap(een beetje anders)Deze rijstpap is een beetje anders dan de gewone maar zeker even lekker.Ingrediënten :50 g suiker150 ml room2 blaadjes gelatine1 sinaasappel5 druppels vanille-extract6 dl melk1 kaneelstokje120 g rijst Bereiding : Doe de rijst in ...

Rijstpap | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/rijstpap-0

... rijstpap - Zet de melk met de room op het vuur en voeg de suiker eraan toe. Spoel de rijst. Voeg de rijst toe aan de melk en de room. Snijd de vanille in 2 stukjes, schraap de zaadjes eruit met een koffielepel en voeg ze toe. Voeg ook de saffraan toe. Breng alles aan de ...

Rijstpap

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/222/rijstpap

... rijstpap - Werkelijk een hemels gerechtje - Spoel de dessertrijst en laat uitlekken. Snij het vanillestokje overlangs doormidden en schraap het merg eruit. Doe het vanillemerg samen met het stokje bij de melk. Doe er ook de suiker bij, het kaneelstokje, de steranijs en de ...

Rijstpap met appeltjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rijstpap-met-appeltjes

... rijstpap met appeltjes - Rijstpap met bruine suiker is natuurlijk on-weer-staanbaar. Maar met gekarameliseerde appeltjes geef je deze klassieker een lekker extraatje. - Breng de melk samen met de honing aan de kook. Spoel de rijst om het teveel aan zetmeel ...

Klassieker: Rijstpap | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/klassieker-rijstpap

... Klassieker: rijstpap - Laat de melk samen met de suiker koken. Spoel de rijst zodat het teveel aan zetmeel verwijderd wordt. Voeg de rijst bij de melk en roer goed. Snijd de vanillestok in twee (in de lengte) en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Doe de zaadjes bij ...