Resultaten voor bladerdeeggebakjes
Recept voor Bladerdeeggebakjes met Gouda | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/bladerdeeggebakjes-met-gouda/
... Menugang: Aperitiefhapje Bereidingstijd: 40 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 200 g Gouda kaas met komijn Toevoegen 30 g Solo Toevoegen 2 eierdooiers Toevoegen 50 g noten Toevoegen ...
Recept voor Varkenshaasje en bladspinazie met room | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/varkenshaasje-en-bladspinazie-met-gorgonzola/
... 2 varkenshaasjes Toevoegen 300 g bladspinazie met room Toevoegen 1/2 citroen Toevoegen peper Toevoegen 4 bladerdeeggebakjes Toevoegen Bereidingswijze Zaalmeestersboter bereiden: Solo vermengen met de gehakte peterselie, citroensap en kruid met peper en zout. Rol de Solo in nat boterpapier en bewaar koud. Snijd de varkenshaasjes in 2 nootjes per persoon. Was de waterkers. Verwarm de spinazie. Rooster het vlees. Warm de bladerdeeggebakjes op in de oven op180°.Vul het bladerdeeg met de spinazie en plaats deze links bovenaa ...
Jeroen Meus - Bladerdeeggebakjes met rabarbercompote - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bladerdeeggebakjes-met-rabarbercompote
... naar smaak meer suiker toe - en schep het mascarponemengsel in een (plastic) spuitzak. 19. Gebruik een (gekarteld) broodmes om de bladerdeeggebakjes overlangs door te snijden, zodat je een krokante bodem en een deksel met nootjes verkrijgt. 20. Snij de tip van de spuitzak eraf en gooi het stukje plastic meteen weg. 21. Spuit op de bodem van elk gebakje een flinke toef mascarponeroom. Druk er met de bolle zijde van een lepel een kuiltje in. 22. Lepel er afgekoelde rabarbercompote in, zet het deksel van het gebakje (met de zoete amandelnootjes) erbovenop en serveer de huisbereide ‘pateekes’. ...
Recept voor Bladerdeegje met bladspinazie en wijngaardslakjes | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/bladerdeegje-met-bladspinazie-met-gorgonzola-en-wijngaardslakjes/
... ngstijd: 15 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 12 personen 12 bladerdeeggebakjes Toevoegen 12 wijngaardslakken Toevoegen 100 g versnipperde sjalot Toevoegen 1/2 koffielepel pastis Toevoegen 1 eetlepel Solo Vloeibaar Toevoeg ...
Bladerdeeggebakje met uienconfituur en geitenkaas | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bladerdeeggebakje-met-uienconfituur-en-geitenkaas
... e op de bakfolie en bak af in de oven gedurende 10 minuten op 180 graden. Snijd de vijg in 4 en de geitenkaas in blokjes Snijd de bladerdeeggebakjes open en smeer in met de uienconfituur. Verdeel er de vijgen en het geitenkaasmengsel op, overstrooi met de provençaalse kruiden en zet nog voor 4 minuten in de oven Versier ondertussen het bord, leg wat raketsla, giet er wat notenolie en wat bals ...
Jeroen Meus - Koninginnenhapje met kip, witte pens, asperges en champignons - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koninginnenhapje-met-kip-witte-pens-asperges-en-champignons
... s van de bouten gaar en zacht is.Haal de bouillon van het vuur en schep er de gare kippenbouten uit. Zet de bouten aan de kant.De bladerdeeggebakjes Verwarm de oven voor op 180°C.Doe de dooier met een scheutje melk in een klein kommetje en klop onder elkaar.Snijd het vel bladerdeeg in gelijke vierhoeken. Leg de stukken bladerdeeg op een bakplaat en bestrijk het deeg met het eimengsel. Plaats het bladerdeeg gedurende ongeveer 15 minuten in de oven tot het deeg goudbruin en krokant is.De videe Zet een hoge pan op het vuur en laat er de boter in smelten. Gebruik hier een hoge pan of kookpot waar een deksel op past. Houd een zeef boven de hoge pan en voeg er een pollepel van de bouillon aan toe. Laat het geheel even koken. Schil de asperges en snijd ze i ...
Jeroen Meus - Bladerdeeggebakje met appel, mokka-ijs en speculaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bladerdeeggebakje-met-appel-mokka-ijs-en-speculaas
... aartjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Afwerken en serveren Verkruimel de speculaasjes in een vijzel. Serveer de bladerdeeggebakjes met een bolletje mokka-ijs en werk af met speculaaskruimels. ...
Jeroen Meus - Bladerdeeggebakje met gedroogde ham, geitenkaas en peer - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bladerdeeggebakje-met-gedroogde-ham-geitenkaas-en-peer
... peper.Afwerken en serveren Leg een klein toefje geitenkaas op het bord. Zo blijft je koekje beter zitten als je het vult.Snijd de bladerdeeggebakjes overlangs open. Leg de onderkant op een bord.Schep op elk gebakje wat van de geitenkaasvulling. Leg er een paar plakjes gegrilde peer op.Leg er wat gedroogde ham op.Werk af met rucola, geroosterde pijnboompitten en een lepel dressing. Zet het ‘dakje’ er op. ...
Recept voor vol au vent - de klassieker | njam!
http://www.njam.tv/recepten/vol-au-vent-de-klassieker
... Kruid met peper en zout en doe het citroensap erbij. Haal de paddenstoelen van het vuur wanneer ze mooi lichtbruin zijn. Maak de bladerdeeggebakjes: Verwarm de oven voor op 190°C. Steek uit het bladerdeeg 4 grote en 12 kleine rondjes. Klop het ei los. Prik met een vork gaatjes in de grote rondjes en strijk ze in met ei. Leg op elk groot rondje een klein rondje en strijk opnieuw in met ei. Herhaal dit tot op elk groot rondje 3 kleine rondjes liggen. Bak de bladerdeeg gebakjes 25 minuten af in de voorverwarmde oven. Werk de bouillon af: Schep het vet van de bouillon en warm opnieuw op. Haal de kip uit de bouillon en zeef de bouillon. Neem 0,5 liter bouillon en zet even opzij. Kook de rest van de bouillon in tot 1/3. Verwijder het vel van de kip en haal het vlees eraf. Maak de balletjes: Pel de garnalen. Kruid het kalfsgehakt met peper en zout. Kneed het ei en broodkruim erdoor en draai er kleine balletjes van. Neem de halve liter kippenbouillon die je opzij hield. Verwarm tot aan het kookpunt en pocheer hierin de balletjes ca. 2 minuten. Maak de roux: Maak de roux. Smelt hiervoor de boter, klop de bloem erdoor en laat enkele minuten drogen op een middelhoog vuur. Giet de ingekookte bouillon geleidelijk en onder voortdurend kloppen ...
Jeroen Meus - Bladerdeegtaartjes met champignons en camembert - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bladerdeegtaartjes-met-champignons-en-camembert
... ige gebakjes in de hete oven van 180°C. Bak ze gedurende zo'n 25 minuten tot glanzend goudbruine taartjes. 21. Serveer de bladerdeeggebakjes met een slaatje naar keuze en eventueel een extra spie camembert. ...