Resultaten voor bloemkoolgratin met gehakt en puree
Bloemkoolgratin met worst in baconjasje
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bloemkoolgratin-met-worst-in-spekjasje
... bloemkoolgratin met worst in spekjasje - Wie houdt er nu niet van (bloemkool)gratin? Een gerechtje voor het hele gezin verpakt in een leuk jasje. - Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes. Kook ze beetgaar in gezouten water. Schil en kook de aardappelen gaar ...
Jeroen Meus - Gebakken zalm met bloemkoolgratin en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-zalm-met-bloemkoolgratin-en-aardappelen
... Gebakken zalm met bloemkoolgratin en aardappelen - Een ware schat als het uit de oven komt - of zo noemt Jeroen het althans: bloemkoolgratin. Gecombineerd met een sappig stukje zalm en een simpele gekookte aardappel is dit het perfecte gerecht om op elke dag van de week ...
Hachis parmentier | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hachis-parmentier
... Hachis parmentier - Stoof de fijngehakte ui aan met de look en het gehakt tot het gehakt gaar. Kook de aardappelen en maak er puree van. Meng het ei, de boter en de melk onder de puree. Kruid met peper en zout. Schik het gehakt in een ovenschotel en leg de puree erbovenop. Overstrooi ...
Jeroen Meus - Bloemkoolgratin met puree en gehakt - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bloemkoolgratin-met-puree-en-gehakt
... bloemkoolgratin met puree en gehakt - De eerste Mechelse bloemkooltjes zijn er al, net als hun grotere broers die je momenteel voor een prikje kan kopen. Samen met een smeuïge puree, gebakken gehakt en lekkere kaassaus wordt elke lunch of diner een feestje. Voorzie maar ...
Gehakt met aardappelpuree en bloemkool | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gehakt-met-aardappelpuree-en-bloemkool
... gehakt met aardappelpuree en bloemkool - Stoof het gehakt aan in wat bakken en braden tot het gaar is en doe alles in een ovenschotel. Kook de aardappelen en maak er een slappe puree van. Kook de bloemkool gaar. Schik de puree op het gehakt en de bloemkool op de puree. Maak een ...
Recept voor ovenschotel met gehakt en groenten | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/ovenschotel-met-gehakt-en-groenten/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 60 min Ingrediënten - voor 6 personen 800 gr aardappelen Toevoegen 6 tal tomaten Toevoegen 1 kg gehakt Toevoegen 3 eetlepels ketchup Toevoegen Bereidingswijze Dit is een gerecht dat vooral kinderen ...
Recepten - Ovenschotel van aardappelen, gehakt en tomaat
http://www.lekkervanbijons.be/recept/ovenschotel-van-aardappelen-gehakt-en-tomaat
... Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 220°C. Gaar de geschilde aardappelen in gezouten water. Pureer ze samen met het ei, de room en de boter. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Bak het gehakt rul in een antikleefpan. Kruid met peper en zout. • Verdeel het gehakt ...
Varkenskroontje met bloemkoolgratin
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenskroontje-met-bloemkoolgratin
... Varkenskroontje met bloemkoolgratin - Varkenskroontje met bloemkoolgratin - Kruid het varkenskroontje met zwarte peper en zout en kerf het vet in. Bak het kort langs alle kanten aan in wat bruisende boter.Leg de ui en de wortel in de braadslee. Nu mogen ook de tijm de laurier ...
Gehaktschotel met bloemkool | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gehaktschotel-met-bloemkool
... Gehaktschotel met bloemkool - Maak een puree van de aardappelen. Doe de puree in een ovenschaal. Bak het gehakt los samen met een ajuin in een pan en plet het met een vork. Kruid met peper en zout. Giet het gehakt over de puree. Kook de bloemkoolroosjes in licht gezouten water ...
Bloemkoolgratin met boerenworst | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bloemkoolgratin-met-boerenworst
... bloemkoolgratin met boerenworst - Verwarm de oven voor op 190°C. Stoom de roosjes bloemkool. Kook de aardappelen zacht in gezouten water. Laat de boter smelten in een pot. de bloem toe en roer goed om en voeg beetje bij beetje de melk toe. Klop los tot een mooie saus zonder ...