Resultaten voor broodje breydelham

Zomerpasta met Breydelham, boontjes en pijnappelpitten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zomerpasta-met-breydelham-boontjes-en-pijnappelpitten

... Zomerpasta met Breydelham, boontjes en pijnappelpitten - Kook de tuinboontjes beetgaar in gezouten water en laat ze goed uitlekken. Rooster in de pijnappelpitten goudbruin. Snij 200 g breydelham in reepjes. Maak een kaassaus met 20 g boter, 20 g bloem, ½ l halfvolle ...

Zomerslaatje met mozzarella, kerstomaatjes, meloen en gedroogde Breydelham | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zomerslaatje-met-mozzarella-kerstomaatjes-meloen-en-gedroogde-breydelham

... Zomerslaatje met mozzarella, kerstomaatjes, meloen en gedroogde breydelham - Leg de sla in een kom en snij de kerstomaatjes doormidden. Ontpit dan de meloen en schep er gelijke bolletjes uit met een (parisienne)lepeltje. Vervolgens snij je de mozzarella in kleine blokjes ...

Spirelli met asperges, Breydelham en tomaat | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/spirelli-met-asperges-breydelham-en-tomaat

... Spirelli met asperges, breydelham en tomaat - Kook de spirelli gaar. Schil de asperges en snij ze in 3 stukken, hou de toppen afzonderlijk bij. Kook de aspergestengels 5 à 6 minuten in gezouten water en voeg op het einde de toppen toe. Giet de asperges af. Hak het sjalotje ...

Coquilles met een sausje van mascarpone en breydelham | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/coquilles-met-een-sausje-van-mascarpone-en-breydelham

... Coquilles met een sausje van mascarpone en breydelham - Sjalot en look fijnhakken en laten uitzweten in wat olijfolie. De pan van het vuur halen en de mascarpone toevoegen en laten uitsmelten. De ham fijn snijden en toevoegen. Afkruiden met peper en weinig zout. Coquilles ...

Bloemkoolsoepje met Breydelham | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/bloemkoolsoepje-met-breydelham

... Bloemkoolsoepje met breydelham - Ui fijnsnijden en aanstoven in wat boter. Aardappel schillen en in blokjes snijden, toevoegen aan de ui. Bloemkool in trosjes verdelen en toevoegen, kruiden met peper en zout en de bouillon erbij gieten. De soep laten koken, daarna op ...

Orloffgebraad met mozzarella | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/orloffgebraad-met-mozzarella

... Orloffgebraad met mozzarella - Bak de rosbief langs alle kanten bruin, voeg een takje rozemarijn toe. Snij de champignons in schijfjes. Haal de rosbief uit de pan. Bak de champignons in diezelfde braadpan. Blus met het water, de whisky en de room en wat rundsbouillon. ...

Spek met mosterdlaagje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/spek-met-mosterdlaagje

... Spek met mosterdlaagje - Schik de schijven breydelham op de grill en gril ze aan beide kanten mooi sappig. Meng het broodkruim samen met de peterselie, de look, de olijfolie en de PH Honing-mosterdkruiden Smeer de bovenkant van de gegrilde ham in met mosterd. Bedek dit ...

Maanzaad broodje met kippenreepjes en paprika

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/broodje-met-kippenreepjes-paprika-en-mais

... de olijfolie met de knoflook in een pan.Bak de kippenreepjes goudbruin en voeg de paprika toe. Kruid met chilipoeder.Halveer het broodje beleg het met de krulsla de kip ...

Italiaans broodje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/italiaans-broodje

... Italiaans broodje - Het broodje opensnijden en besmeren met de roomkaas. Besprenkelen met een goede olijfolie en kruiden met versgemalen peper. Hierop de in stukken gesneden zonggedroogde tomaten, olijven en gewassen rucola leggen. Wens je er alsnog vlees tussen te leggen, ...

Broodje tonijnsla met salsa verde en gepocheerd ei

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/broodje-tonijnsla-met-salsa-verde-en-gepocheerd-ei

... tonijnsla met salsa verde en gepocheerd ei - Meng alle ingrediënten voor de salsa verde en klop op met een vork. Halveer de broodjes en druppel er een beetje salsa verde op.Leg er krulsla op en schik de tonijnfilets ertussen.Pocheer de eitjes 3 minuten in kokend water met een scheutje azijn en laat ze even uitlekken op e ...