Resultaten voor cannelloni met bolognese sausjeroen meus
Cannelloni bolognèse | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cannelloni-bolognese
... oor de melk toe te voegen. Verwarm de oven tot 200°C. Doe enkele lepels tomatensaus bij het gehakt om dit te bevochtigen. Vul de cannelloni met het natte gehakt. Doe de tomatensaus in een schaal en schik er de cannelloni in, niet te dicht op elkaar. Overgiet met de béchamel. Plaats gedurende 40 minuten in de oven op 200°C. Ingrediënten 1 ei 3 el paneermeel 1 teentje knoflook 6 el parmezaanse kaas 100 gr Mortadella 120 ml vleesbouillon 450 gr gehakt 400 gr gepelde tomaat uit blik 1 wortel 1 sjalot cannelloni 50 gr boter 50 gr bloem ½ l melk verse selder het lege blik gevuld met water ...
Jeroen Meus - Cannelloni puttanesca - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cannelloni-puttanesca
... l populair in de jaren zestig. De saus is dus een tikkeltje retro, maar heeft vooral heel veel smaak. Jeroen gebruikt ze met cannelloni die hij opvult met ricotta en tonijn. - Verwarm de oven voor op 180 °C.De puttanescasaus Pel de sjalotten en snijd ze in fijne slierten.Verwarm een scheut olijfolie in een kookpot op he ...
Jeroen Meus - Cannelloni met zalm, groene kool en kaassaus met Fontina - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cannelloni-met-zalm-groene-kool-en-kaassaus-met-fontina
... met Fontina - Deze schitterende ovenschotel bestaat uit gevulde pastabuisjes met zalm en groene kool. En het wordt nog beter: de cannelloni worden overgoten met een lichte kaassaus op basis van fantastisch lekkere Fontina, een Italiaanse alpenkaas uit de Aostavallei. - Verwarm de oven voor tot 200 °C.Breng e ...
Jeroen Meus - Spaghetti Bolognese met linzen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spaghetti-bolognese-met-linzen
... Spaghetti bolognese met linzen - Dit is de vegetarische versie van een Italiaanse klassieker. Het gehakt vervangt Jeroen door linzen, maar verder wordt de ragù op de traditionele manier bereid. - Spaghetti bolognese met linzen Laat de linzen weken in water.Pel de uien en ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ragu-alla-bolognese
... Ragu alla bolognese - Ragu alla bolognese is niet te verwarren met de gekende spaghetti bolognese. Voor een echte ragu bolognese moet je wat langer wachten maar de smaak van deze ragu kan je niet overtreffen. - Snijd de ui de wortel de selder en de look zeer fijn. Fruit ...
Jeroen Meus - Cannelloni 4 kazen met boerenkool en pompoen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cannelloni-4-kazen-met-boerenkool-en-pompoen
... ij de sjalot. Roer om met de knoflook. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.Leg de boerenkool onderaan in een ovenschaal. Vul de cannellonibuisjes met de kaasmousse. Leg ze op de boerenkool.Vis de tijm en de rozemarijn tussen de pompoen uit. Doe de helft van de geroosterde pompoen met de chilipeper in een pot. Doe er de groentebouillon bij en mix tot saus met een staafmixer. Voeg wat meer bouillon toe als de saus te dik is.Verdeel de rest van de geroosterde pompoen over de cannelloni. Giet er de saus over.Rasp de Parmezaan voor de afwerking. Strooi hem over de cannelloni. Zet de ovenschaal 30 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer met een prikker of een satéstokje of de cannelloni gaar zijn. ...
Jeroen Meus - Cannelloni met champignons, spinazie en tomaat - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cannelloni-met-champignons-spinazie-en-tomaat
... cannelloni met champignons, spinazie en tomaat - Een heerlijke vegetarische pastaschotel met spinazie en cannelloni gevuld met een romige duxelle van champignons. Daarover gaat een rijke tomatensaus. Comfortfood voor een doordeweekse dag! - De saus Verwarm een flinke scheut ...
Jeroen Meus - Cannelloni met spinazie en ricotta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cannelloni-met-spinazie-en-ricotta
... l en schep een grote lepel tomatensaus over de bodem van de schaal. Schep het ricottamengsel in een spuitzak. 14. Vul er de cannellonibuisjes mee. 15. Schik de cannelloni op de bodem van de ovenschotel en schep er de rest van de saus over. 16. Verwarm de oven voor op 180°C. 17. Snij de mozzarella in schijfjes en schik ze op de ovenschotel. 18. Gaar de cannelloni 30 minuten in de oven (180°C). ...
Jeroen Meus - Pizza baguette Bolognese - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pizza-baguette-bolognese
... Pizza baguette bolognese - Jeroen brengt het heerlijke Italië tot in jouw keuken! Een gerecht met rode wijn, gepelde tomaten en mozzarella, meer heb je niet nodig om je in Italië te wanen. - Laat de grillpan heet worden. Laat hierna een klont boter smelten ...
Jeroen Meus - Cannelloni met gerookte zalm, asperges en spinazie - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cannelloni-met-gerookte-zalm-asperges-en-spinazie
... cannelloni met gerookte zalm, asperges en spinazie - Een cannelloni met het klassieke trio: zalm, spinazie en ricotta. Het pastagerecht past helemaal binnen dit seizoen dankzij de verrukkelijke asperges. Een toppertje dat gegarandeerd met ...