Resultaten voor cannelloni piet huysentruyt

Cannelloni bolognèse | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cannelloni-bolognese

... oor de melk toe te voegen. Verwarm de oven tot 200°C. Doe enkele lepels tomatensaus bij het gehakt om dit te bevochtigen. Vul de cannelloni met het natte gehakt. Doe de tomatensaus in een schaal en schik er de cannelloni in, niet te dicht op elkaar. Overgiet met de béchamel. Plaats gedurende 40 minuten in de oven op 200°C. Ingrediënten 1 ei 3 el paneermeel 1 teentje knoflook 6 el parmezaanse kaas 100 gr Mortadella 120 ml vleesbouillon 450 gr gehakt 400 gr gepelde tomaat uit blik 1 wortel 1 sjalot cannelloni 50 gr boter 50 gr bloem ½ l melk verse selder het lege blik gevuld met water ...

Cannelloni met spinazie, feta en pijnboompitten | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cannelloni-met-spinazie-feta-en-pijnboompitten

... j geslonken is. Meng de spinazie met de ricotta en feta en voeg de pijnboompitten toe. Doe dit mengsel in een spuitzak en vul elk cannellonirolletje. Leg de gevulde cannelloni’s naast elkaar in een ovenschotel. Schep de tomatensaus erover en bedek met schijfjes mozzarella en strooi er geraspte Parmezaan over. Zet 20 min. in een voorverwarmde oven van 180°C Ingrediënten gedroogde cannellonirollen olijfolie 1 gehakte ui 200 gr verse tomaten 1 blik gepelde tomaten 2 dl water peper zout pijnboompitten 150 gr feta 150 gr ricotta rozemarijn verse spinazie 1 el PH Groentenbouiilon 1 bol mozzarella geraspte Parmezaan ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet op ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Cannelloni met tonijn en spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/cannelloni-tonijn-spinazie

... ng6.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 2 blikjes tonijn (op olie) 3 eetlepels olijfolie 300 g spinazie 12 cannelloni 100 g extra belegen kaas, geraspt Voorbereiden Laat de tonijn uitlekken. Haal de tonijn los met een vork. Was en droog de spinazie. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Bereiden Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak de spina ...

Gevulde cannelloni met inktvis en pesto | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-cannelloni-met-inktvis-en-pesto

... Gevulde cannelloni met inktvis en pesto - Kook de cannelloni al dente in gezouten water. Niet te plat! Snij de inktvisjes in brunoise samen met de chorizo en de zongedroogde tomaatjes. Vul hiermee de cannelloni op en stoom ze op 120 graden gedurende 3 minuten. Mix de basilicum, ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen ...

Cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-met-scampis-zongedroogde-tomaten-en-groene-asperges

... sel op en rol dicht. Doe het water in een pan met de room, de bouillon, de mosterd en de ketchup. Neem een stoommandje, leg er de cannelloni in, doe de aspergepunten erbij en doe de saus erin. Per cannelloni 1 ½ minuut op 150° C stomen. Leg de cannelloni in een diep bord en giet de saus eroverheen. Schik de aspergepunten eromheen. Ingrediënten 16 scampi's 2 bolletjes buffelmozzarella 16 zongedroogde tomaatjes rucola (raketsla) 12 aspergepunten (kleine asperges) 1 th lepel graanmosterd 25 cl room 1 el ketchup 4 verse lasagneblaadjes 1 d ...

Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groententempura

... Groententempura By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in schijfjes. ...

Cannelloni met gehakt en tomatensaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni

... uiden, erwten, parmezaanse kaas en het paneermeel mengen in een kom. Lasagnebladeren met een beetje van deze vulling oprollen tot cannelloni. cannelloni in een vuurvaste kom schikken en overgieten met een tomatensaus (olie in een keteltje, salie, oregano, basilicum, tom ...