Resultaten voor cavaillon meloen cantaloupe
https://www.prinsessenboontjes.be/post/zomerse-meloen
... wij met plezier. En zeker bij warme dagen, of op vakantie, heb je niet meer nodig.Ingrediënten:Bereidingswijze:Snij een sappige cavaillon meloen in schijven.Ontdoe de parmaham eventueel van het vet.En serveer er (buffel)mozzarella bolletjes bij.Bestrooi met een lekker zout.Smakelijk Stap voor stap foto's Tips:Je kan uiteraard ook buffelmozzarella of ...
Slaatje met prosciutto en meloen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/jamies-30-minute-meals/recept/slaatje-met-prosciutto-en-meloen
... Slaatje met prosciutto en meloen - Pluk de basilicumblaadjes af en leg de kleintjes opzij voor later. Steek de grotere bladeren in een vijzel met een snuif zout en stamp fijn tot een brij. Voeg er 2 eetlepels extra vergine olijfolie aan toe en knijp flink wat sap uit de ...
Videorecept voor Gekarameliseerde meloenballetjes met rozemarijn en vanilleijs | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/gekarameliseerde-meloenballetjes-met-rozemarijn-en-vanilleijs/
... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 15 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 Cavaillon-meloen Toevoegen 1 potje verse rozemarijn Toevoegen 3 eetlepels kristalsuiker Toevoegen ...
Meloen salade met Basilicum en Serranoham recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/meloen-salade-met-basilicum-en-serranoham/
... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Salade200 gram Watermeloen 200 gram Galia Meloen 200 gram Cantaloupe 2 takje Basilicum 50 gram Gemengde noten 80 gram Serranoham 10 stuk Cherry tomaten Dressing1 eetlepel Olijfolie 1/2 eetlepel Balsamicoazijn 1 ...
Zomerslaatje met mozzarella, kerstomaatjes, meloen en gedroogde Breydelham | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zomerslaatje-met-mozzarella-kerstomaatjes-meloen-en-gedroogde-breydelham
... Zomerslaatje met mozzarella, kerstomaatjes, meloen en gedroogde Breydelham - Leg de sla in een kom en snij de kerstomaatjes doormidden. Ontpit dan de meloen en schep er gelijke bolletjes uit met een (parisienne)lepeltje. Vervolgens snij je de mozzarella in kleine blokjes ...
Spiesjes met meloen en gedroogde ham » Kokerellen
https://www.kokerellen.be/spiesjes-met-meloen-en-gedroogde-ham/
... nu al gemakkelijker in de supermarkt te verkrijgen is. Als je deze in de zomer op de menu wil zetten, ga dan eens voor een verse cavaillon (zeker als je in het Zuiden op vakantie bent) want die zijn gewoonweg zo sappig en smaakvol. Ik kijk er al weer naar uit! :) ...
Recept voor meloensorbet | njam!
http://www.njam.tv/recepten/meloensorbet
... laats de granité in de diepvries en roer dit elke 30 min. goed om. maak de gemarineerde meloenballetjes: Maak balletjes van de cavaillon. Leg in de bouillon met wat fijngesnipperde munt, zouthout en kruidnagels. maak vanille-olie: Verwarm het vanillestokje met een scheutje olijfolie en zeef de olie. werk af: Verdeel de granité in een lijn over de borden, plaats de meloenballetjes erop. Werk af met wat blaadjes zoethout en citroenzeste. Maak een quenelle vorm van de sorbet en werk af met vanille olie. Ingrediënten voor 4 personen voor de sorbet: 1 rijpe cavaillon (ca. 400g) 100 gwater 85 gsuiker voor de granité: 8 fijngesneden stengels citroengras 1 citroen in partjes 1 lwater 250 gsuiker 10 blaadjes verse munt voor de meloen balletjes: 1 rijpe cavaillon 10 blaadjes munt 10 bla ...
Jeroen Meus - Gevulde meloen met bellota en feta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-meloen-met-bellota-en-feta
... ris pintje erbij! - Snijd de watermeloen in vier stukken en verwijder de groene schil. Snijd de meloen verder in blokjes.Snijd de cavaillon en de netmeloen doormidden en verwijder de pitjes met een lepel. Haal bolletjes uit de twee meloenen met een parisiennelepel.Zet de uitgeholde meloenen aan de kant om straks te vullen met de salade.Doe de bolletjes meloen met de stukken watermeloen in een diepe mengschaal.Snijd de granaatappel in twee en klop met een vijzelstamper of een gelijkaardig voorwerp op de halve vruchten. Zo haal je er d ...
Recept voor Panna cotta van kokos met meloen en sechuanpeper | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/Panna-cotta-van-kokos-met-meloen-en-sechuanpeper/
... 4 personen 1/2 l kokosmelk Toevoegen 70 g griessuiker Toevoegen 1,5 gelatineblaadjes van 3 g Toevoegen 1 cavaillon Toevoegen 20 cl zoete witte wijn Toevoegen 1 mespunt gemalen sechuanpeper Toevoegen 4 glaasjes Toevoegen Bereidingswijze Warm de kokosmelk op met de suiker. Laat niet koken! Week de gelatineblaadjes in ijskoud water en pers ze uit. Neem de kok ...
Gegrilde meloen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-meloen
... Gegrilde meloen - Kook de wijn samen met de suiker, het vanillestokje en het sinaasappelsap tot een stroop. Schil en ontpit de meloen en snijd ze in schijfjes van ongeveer een halve cm. Gril de meloenschijven en houd ze warm. Serveer ze met de wijnstroop en een bolletje ...