Resultaten voor chateaubriand met mergpijp
Tournedos met mergpijp en bordelaisesaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/tournedos-met-mergpijp-en-bordelaisesaus
... Tournedos met mergpijp en bordelaisesaus - Plet de peperbollen en zet ze op een vuur met olijfolie. Snij de sjalot fijn en doe deze bij de peperbollen. Als alles aangefruit is, doe er dan de suiker bij en laat het geheel karameliseren. Blus de sjalotjes met de rode wijn en ...
Chateaubriand - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/chateaubriand
... sonen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 200 g chateaubriand (ossenhaas) 20 g licht gezouten rauwe boter (St. Mere) scheutje (truffel)olie scheutje medium sherry paar sprietjes bieslook, fijngeknipt Voorbereiden Laat h ...
Bouillon met mergpijp en een bruine boterham | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mergpijp-met-bruine-boterham
... Bouillon met mergpijp en een bruine boterham - Versnijd de groenten en zet ze op in een grote pot water. Voeg er de tijm, laurier en groentebouillon bij. Voeg na 30 minuten de mergpijpjes erbij en laat nog eens 30 minuten sudderen. Serveer de soep met de mergpijpjes, de boterham ...
Chateaubriand met millefeuille van aardappelen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chateaubriand-met-millefeuille-van-aardappelen
... et millefeuille van aardappelen - Plan je een etentje onder vrienden of wil je eens lekker uitgebreid eten? Dan mag een klassieke chateaubriand zeker niet ontbreken. Met dit lekker stukje vlees wordt jouw menu zeker en vast een succes. - Verwarm de oven voor op 200 ° C.Schil de aardappelen ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chateaubriand-boven-een-bad-met-oude-geuze
... chateaubriand boven een bad met Oude Geuze - chateaubriand boven een bad met Oude Geuze - Voor de vleesmarinade meng je alle ingrediënten en laat minstens enkele dagen op voorhand trekken.Snipper de sjalotjes fijn en doe ze in een pannetje voeg de rode wijn en de rozemarijn ...
Chateaubriand met aardappeltaartjes en groentenkrans | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chateaubriand-met-aardappeltaartjes-en-groentenkrans
... s. Voeg zeste van limoen toe. Vul op met champagne. Ingrediënten voor de cocktail 1 fles champagne 1 limoen ijsblokjes voor de chateaubriand 800 g chateaubriand peper zout boter eventueel nootmuskaat voor de saus 1 glaasje porto 340 ml rundsfond (bv. Lacroix) peper zout voor de versiering eventueel paddenstoelenkruid voor de aardappeltaartjes 1 kg aardappelen (vastkokend) een paar takjes verse tijm peper zout olijfolie 1 teen look 100 g Parmezaanse kaas voor het witloof 4 stronken witloof peper zout boter een scheut water naar smaak suiker voor de bloemkool 1 bloemkool boter zout voor de paddenstoelen 150 g paddenstoelen boter peper zout ½ citroen water voor de wortelen 8 jonge wortelen peper zout tijm laurier boter ...
Jeroen Meus - Maaltijdsoep met linzen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/maaltijdsoep-met-linzen
... Maaltijdsoep met linzen - Deze maaltijdsoep is niet alleen lekker en gezond, maar ook heel budgetvriendelijk. Er verdwijnen heel veel groenten in, samen met stukken ouderwets soepvlees. Laat het vlees zeer lang garen. Dan verandert het vanzelf van een taaie brok in een malse ...
http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/mergpijpjes.html
... Foto Cathy Van de Moortele Mergpijpjes klaarmaken is eigenlijk poepsimpel. Je kan ze pocheren in water met wat laurier en thijm, maar ik maak ze liefst in de oven klaar. Niet teveel tralala, puur en heerlijk.Wat hebben we nodig:enkele mergpijpen, liefst van dezelfde groottepeper ...
http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/mergpijpjes.html
... Foto Cathy Van de Moortele Mergpijpjes klaarmaken is eigenlijk poepsimpel. Je kan ze pocheren in water met wat laurier en thijm, maar ik maak ze liefst in de oven klaar. Niet teveel tralala, puur en heerlijk.Wat hebben we nodig:enkele mergpijpen, liefst van dezelfde groottepeper ...
Runderbouillon - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/bouillon/runderbouillon
... Runderbouillon 4 personen 0 min voorbereiden 1 uur bereiden 4 uur wachten waardering7.7obv 10 waarderingen OverigVleesHollands Ingrediënten 300 g runderpoelet 1 mergpijp 2 takjes selderij 3 takjes peterselie 1 laurierblaadje 1 takje tijm 2 blaadjes foelie 1 grote ui, in stukken ...