Resultaten voor coulis van kersen jeroen meus
Jeroen Meus - Clafoutis met chocolade en Haspengouwse kersen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/clafoutis-met-chocolade-en-haspengouwse-kersen
... Clafoutis met chocolade en Haspengouwse kersen - Een clafoutis met heerlijke Haspengouwse kersen en een twist van chocolade. - Verwarm de oven voor op 180°C.Laat de kersen op sap uitlekken.Klop 5 eieren los. Doe er de bloem en de kristalsuiker bij. Je mag ...
Jeroen Meus - Koude sabayon met amarena-kersen en chocolade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koude-sabayon-met-amarena-kersen-en-chocolade
... Koude sabayon met amarena-kersen en chocolade - Sabayon kennen we meestal als een warme bereiding, maar in deze variant gaan we de sabayon koud kloppen. Daarbij komen lekkere amarena-kersen. Deze opgelegde friszure kersen komen oorspronkelijk uit Italië en zijn ...
Jeroen Meus - Vanilleparfait met amarena kersen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vanilleparfait-met-amarena-kersen
... Vanilleparfait met amarena kersen - Een parfait is het ideale alternatief voor een ijsbereiding waar geen ijsmachine aan te pas komt. jeroen gaat aan de slag met de heerlijke amarena kersen uit de Italiaanse streek Emilia-Romagna in Bologna. Pak uit met dit dessert bij ...
Jeroen Meus - Baked Alaska met pistache en kersen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/baked-alaska-met-pistache-en-kersen
... t de suiker, het sap van de citroen en een goede scheut kersenlikeur. Laat het geheel op een zacht vuurtje garen tot een coulis.Doe de eiwitten in een mengkom en klop ze op. Weeg de suiker af en doe ze lepel per lepel bij de eiwitten. Haal de cake uit de diepvries en ontvorm op een bord. Strijk volledig in met het eiwit en brand het eiwit met een bunsenbrander.Verwarm de kirsch in een pannetje en steek het in brand. Giet de geflambeerde kirsch over de cake. ...
Jeroen Meus - Clafoutis van kersen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/clafoutis-van-kersen
... Clafoutis van kersen - Clafoutis klinkt misschien als een Grieks gerecht, maar niets is minder waar. Deze klassieker uit de Franse culinaire geschiedenis is een gebakken dessert met verse kersen. Creatievelingen kunnen dit stevig nagerecht ook bereiden met vijgen of ...
Jeroen Meus - Cheesecake met marsepein en amarena kersen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cheesecake-met-marsepein-en-amarena-kersen
... Cheesecake met marsepein en amarena kersen - Dit is een cheesecake zoals je hem nog niet vaak geproefd hebt. Met een laag krokante koekjes als bodem, een dun laagje zelfgemaakte marsepein en afgewerkt met zoete, Italiaanse kersen. Wat een dessert! - Laat de gelatineblaadjes ...
Jeroen Meus - Hoeve-ijs met warme kersen en sabayon met kriekbier - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hoeve-ijs-met-warme-kersen-en-sabayon-met-kriekbier
... Hoeve-ijs met warme kersen en sabayon met kriekbier - Verse kersen, da’s zoiets waar je blijft van eten. Ze zijn ook bijzonder geschikt om er desserts mee te maken. Dit is in elk geval een boeiend glas zoetigheid om de maaltijd mee af te sluiten. Het ijs, de warme ...
Jeroen Meus - Mattentaart met pistache en amarena kersen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mattentaart-met-pistache-en-amarena-kersen
... Mattentaart met pistache en amarena kersen - Deze taart is absoluut een kanshebber om uitgeroepen te worden tot nieuwe lievelingstaart van de Belgische bevolking! Een zalige gesloten bladerdeegtaart met een vulling van matten, pistache en heerlijke amarena kersen.&a ...
Jeroen Meus - Venkelsoep met coulis van geroosterde paprika en salami - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/venkelsoep-met-coulis-van-geroosterde-paprika-en-salami
... Venkelsoep met coulis van geroosterde paprika en salami - De milde anijssmaak maakt van venkel een unieke groente die jeroen met veel plezier in allerhande gerechten verwerk. Deze keer zijn de wit-groene knollen de ster van zijn verse soep. En naar goeie gewoonte geeft ...
Jeroen Meus - Vanille Pavlova met rood fruit en coulis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vanille-pavlova-met-rood-fruit-en-coulis
... Vanille Pavlova met rood fruit en coulis - Een pavlova is een meringue-dessert dat de naam draagt van de Russische ballerina Anna Pavlova. jeroen bewerkt het oorspronkelijke recept om er individuele taartjes van te maken met vers rood fruit. Bereid de meringuekoekjes ...