Resultaten voor drogen van laurierblaadjes
Verse kruiden gebruiken, bewaren en drogen | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/verse-kruiden-gebruiken-bewaren-en-drogen
... Verse kruiden gebruiken, bewaren en drogen - Om kruiden te drogen, pluk je de kruiden (neem niet te veel steel mee), leg ze op een bakpapier, en laat ze 1 à 2 uur drogen in een oven op 50°C. Om verse kruiden in de koelkast te bewaren, snij een stukje af van de verdroogde ...
Zachte pompoensoep met room | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zachte-pompoensoep-met-room
... Zachte pompoensoep met room - Spoel alle groenten en snijd ze in stukjes. Neem een kookpot en stoof de groenten samen met de laurierblaadjes aan in Alpro Bakken en Braden. Voeg het water en de groentebouillon toe en laat de soep 45 minuten doorkoken. Haal de laurierblaadjes ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensbrochette
... Varkensbrochette - Varkensbrochette - Snijd het vlees in blokjes. Vermeng met olie zout peper en de laurierblaadjes. Laat het vlees 1 uur marineren op een koele plek.Snijd de nectarines in kwartjes. Rijg het vlees het fruit en de laurierblaadjes op spiesjes ...
Koekjes op basis van eiwit | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/koekjes-op-basis-van-eiwit
... het opgeklopt eiwit spatelen. Doe dit in een spuitzak met spuitmondje en spuit je dotjes op een boterpapier of silpatmatje. Laten drogen in een oven op 70C° gedurende 3 uur. Je kan ze laten drogen dat ze nog lichtjes moelleux zijn of volledig laten uitdrogen. Ingrediënten 5 eiwitten 40 gr cacaopoeder 150 gr fijne suiker 150 gr bloemsuiker ...
Konijn in mosterdsaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/konijn-in-mosterdsaus
... Konijn in mosterdsaus 4 personen 0 min voorbereiden 1 uur bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 4 konijnenbouten 50 g boter 1 ui, in ringen 2 laurierblaadjes 2 teentjes knoflook, geperst 4 eetlepels pittige mosterd ...
Recept voor romige schelvis & aardappelsoep | njam!
http://www.njam.tv/recepten/romige-schelvis-aardappelsoep
... Bereiden: Roer de bloem met een scheutje melk tot een dik sausje. Verhit de boter en bak hierin in ca. 5 minuten de gesnipperde ui en prei. Giet de bloemsaus erbij en roerbak dit 1 minuut mee. Giet de melk in de pan, voeg de laurierblaadjes toe en breng de soep op smaak ...
Paprikasoep met kippenballetjes en chorizo | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/paprikasoep-met-kippenballetjes-en-chorizo
... Paprikasoep met kippenballetjes en chorizo - Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de paprika's in stukken en verwijder de zaadjes. Verhit de boter en stoof de ui, look en paprika’s met het kerriepoeder aan. Voeg kippenbouillon, wijn en laurierblaadjes toe. Breng ...
Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roux
... ie te korrelig is, doet de saus snel klonteren. Bij roux die te vochtig is, overheerst de bloemsmaak nog te veel. 3. Laat de roux drogen op het vuur tot je een lichte biscuitgeur ruikt. Het drogen zorgt ervoor dat de bloemsmaak verdwijnt. 4. De roux is klaar. Nu kan je er bouillon, melk, vleesjus... mee binden. ...
Mexicaans stoofvlees, barbacoa | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/mexicaans-stoofvlees-barbacoa/
... Mexicaans stoofvlees, barbacoa Heerlijk pittig stoofvlees. Lekker op een wrap met guacamole. Snijd het vlees in blokjes en breng op smaak met zout en peper. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verwarm een beetje boter in een braadpan of slow cooker en bak het vlees ...
Hutspot - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/hutspot/hutspot
... Hutspot 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering8.2obv 14 waarderingen HoofdgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 1½ kg aardappelen, in vieren 1½ kg winterpeen, in grote stukken 750 g ui, in grote stukken 3 laurierblaadjes 50 g ...