Resultaten voor eiersaus

Recept voor Gebakken asperges met eiersaus en gerookte zalm | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gebakken-asperges-met-eiersaus-en-gerookte-zalm/

... n van de smakelijkste gerechten met asperges die ik ooit at bij Nobu, de bekende Japanse chef. Geniet van Gebakken asperges met eiersaus en gerookte zalm ...

Schorseneren op z'n Vlaams | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/schorseneren-op-zn-vlaams

... e boter. Voeg er de gehakte eieren en gehakte peterselie aan toe en kruid af met nootmuskaat. Dien de schorseneren samen met deze eiersaus op. Ingrediënten 1 bot schorseneren 4 el bloem 2 l water 1 citroen peper zout nootmuskaat 125 gr fama 1 el citroensap 3 el gehakte peterselie 3 hardgekookte eieren ...

Recept voor zeekraal op z’n zeeuws | njam!

http://www.njam.tv/recepten/zeekraal-op-z%E2%80%99n-zeeuws

... out en een weinig nootmuskaat. serveren: Verdeel de puree over de borden en schep er de zeekraal op, verdeel de rest van de boter/eiersaus erover en dien warm op. Ingrediënten voor 2 personen 350 gzeekraal 500 gbloemig kokende aardappelen 100 gzure room 150 gboter 3 eieren, hard gekookt peper van de molen - zeezout - versgeraspte nootmuskaat ...

Penne carbonara van Jamie Oliver - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/penne/jamie-oliver-klassieke-penne-carbonara

... n door het nog warme, krokante pancetta-eierdooiermengsel.Veel carbonara's zijn overgaar en lijken nog het meest op een geklutste eiersaus - als je de penne er meteen bij doet geeft deze genoeg warmte af om de eieren te garen terwijl de saus mooi glad en zijig blijft. Breng op smaak met flink wat zwarte peper uit de molen en voeg nog wat extra Parmezaanse kaas toe. Serveer direct met een grote kom salade erbij en een lekker flesje rode wijn. KookboekHet recept 'Jamie Oliver: klassieke penne carbonara' is afkomstig uit het kookboek... Happy Days met the Naked ChefJamie Oliver"Mijn boeken zijn voor mensen die de kortste weg willen nemen, maar ook iets fantastisch van hun dagelijkse maaltijden willen maken. Mensen die zichzelf en hun... lees verder© Kosmos Uitgevers. ...