Resultaten voor eierstruif als hoofdgerecht

Recepten - Witloof op Vlaamse wijze

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Witloof_op_Vlaamse_wijze

... rooi er wat gedroogde kruiden op. Meng de eieren en de room. Doe er peper, muskaatnoot en zout bij. Smelt de boter en voeg er het eierstruif bij. Roer alles met een klopper tot een smeuïg beslag. Bak een omelet. Snijd het omelet in blokjes. Maak een sausje door de sjal ...

Tournedos van hert | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tournedos-van-hert

... Tournedos van hert - Paneer het vlees door het achtereenvolgens door de bloem, het eierstruif en de nootjes te wentelen. Kook voor de saus de wijn, de porto en de fond tot 1/3 in, voer er de gelei bij, bind met roux en kruid met peper van de molen. Pureer de aardperen en ...

Carbonara | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/carbonara/

... eieren erdoor roeren. Deksel erop en tot 20 tellen. Direct aan tafel. Het geheim van dit recept is als een spreekwoord: Afgekoeld eierstruif is als een hoopje spaarzegeltjes op de tocht: disastroso ! Leuk? Delen dan: ...

Lamsrack met een pistache kruidenkorst (kerst hoofdgerecht) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/lamsrack-pistache-kruidenkorst/

... Lamsrack met een pistache kruidenkorst (kerst hoofdgerecht) Het hoofdgerecht deze kerst is lamsrack met een heerlijk krokant pistache- en kruidenkorstje. De combinatie van het zachte vlees met het krokante, kruidige laagje en het pittig/zure van de mosterd complementeren ...

Carolines blog: Fijne Kerstdagen!

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012/12/fijne-kerstdagen.html

... Fijne Kerstdagen! Ik wens al mijn volgers en lezers gezellige Kerstdagen en hoop dat iedereen genoeg inspiratie op heeft gedaan om een lekker kerstdiner klaar te maken en daar met familie en/of vrienden van te genieten. Wij doen het met de Kerst rustig aan, we hebben geen ...

Recept voor Lekker feestmenu - Hoofdgerecht: Gewokte runderreepjes met chili en bonentrio, basilicum en bonenkruid | Solo Open K

http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-feestmenu-hoofdgerecht-gewokte-runderreepjes-met-chili-en-bonentrio-basilicum-en-bonenkruid/

... Menugang: hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 3 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen 1 Iglo Stoomzakje "Trio van bonen" (300 g) Toevoegen 1 mespunt ...

Merguez in pikante saus met eieren - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/meer/merguez-pikante-saus-eieren

... aanse peper door de groentesaus. Breng het gerecht op smaak met zout. Breek de eieren boven de pan, roer ze snel los en schep het eierstruif grofweg door de groentesaus. Leg het deksel weer op de pan en laat de eieren naar wens stollen.Traditioneel wordt dit gerecht in ...

Uit de keuken van Levine: Supersnel toetje: yoghurt met lemon curd en frambozen

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009/07/supersnel-toetje-yoghurt-met-lemon-curd.html

... Supersnel toetje: yoghurt met lemon curd en frambozen Dit snelle en superlekkere toetje maakte ik een tijdje geleden voor het eerst. Mijn dochter had ons uitgenodigd om te komen eten in haar nieuwe huis. Ze zat nog midden in de verhuizing, ze had alleen tijd voor het ho ...

Kreeft met kruidenboter

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/75/kreeft-met-kruidenboter

... Kreeft ...

Undurraga Cabernet Sauvignon, Chili | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/undurraga-cabernet-sauvignon-chili/

... Undurraga Cabernet Sauvignon, Chili Het hoofdgerecht in het Volkskrant Weekendmenu van deze week, van Loethe Olthuis, is eendenborst met marsala. En daar koos ik een Cabernet Sauvignon van Undurraga bij uit, een stevige rode wijn uit Chili. Eend en zoet vormen een ...