Resultaten voor frambozenconfituur met rozenblaadjes sofie dumont
Frambozen-rozenconfituur van Sofie | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/frambozen-rozenconfituur-van-sofie
... Frambozen-rozenconfituur van sofie - Speciaal voor de mama's maakt sofie een confituur met rozen en framboos. Pluk de blaadjes van de rozenblaadjes. Snij in reepjes. Breng de frambozen met het water en de rozenblaadjes aan de kook. Kook kort door. Meng het kookvocht met het sap ...
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/fruittiramisu
... Fruittiramisu - Pers de appelsienen. Doe de frambozen in een maatbeker met het sap van de appelsienen. Mix fijn. Klop de mascarpone los met een garde. Klop de eidooiers op met het rietsuiker tot een schuimige witte massa (=ruban). Spatel de eidooiers onder de mascarpone. Spatel ...
Kruidensalade met yofuvinaigrette | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kruidensalade-met-yofuvinaigrette
... de fijngesneden lente-uitjes en de peperoni en schik de blokjes om de sla heen. Ingrediënten 2 dl olijfolie 6 el water 1 ei 1 el frambozenconfituur borage rozenblaadjes viooltjes preischeuten koriander munt platte peterselie dragon 2 dl Yofu dille kervel 2 bussels raketsla 2 handjesvol slascheuten 20 tofublokjes 2 lente-ui 1 peperoni 8 el olijfolie 4 el frambozenazijn ...
Hertensteak met mango, vijgen en frambozenconfituur | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hertensteak-met-mango-vijgen-en-frambozenconfituur
... Hertensteak met mango, vijgen en frambozenconfituur - Snijd de mango en vijgen in blokjes en stoof ze aan in een beetje Alpro soya Bakken en Braden. Hak de rozemarijn fijn en voeg dit eraan toe. Voeg de frambozenconfituur en frambozenazijn eraan toe. Bak het vlees 3 minuten aan ...
Vijgentaartje met tijmsorbet | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vijgentaartje-met-tijmsorbet
... Vijgentaartje met tijmsorbet - Besmeer het velletje deeg met frambozenconfituur. Beleg met schijfjes vijg. Leg er een klontje boter op. Bak gedurende 10 minuten op 180 graden. Kook de witte wijn op met suikersiroop en tijm. Laat 20 minuten trekken en afkoelen. Draai de sorbet in ...
Chocoladebrownie full option | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladebrownie-full-option
... Chocoladebrownie full option - Verwarm de oven voor op 200°C. Laat 250 gram boter met 250 gram pure chocolade en 200 gram suiker smelten in een pan. voeg hier al roerend 7 eieren aan toe. Wrijf de bodem van de bakvorm in met bloem en giet de chocoladebrownie in de bakvorm. Snij ...
Langoustines met aardpeer | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/langoustines-met-aardpeer
... akboter tot ze gaar zijn. Schraap de vanille uit de stok en voeg het eraan toe. Blus met 2 eetlepels frambozenazijn en voeg er de frambozenconfituur en de fijngehakte peterselie aan toe. Bak of gril de langoustines. Blus alles met azijn en olijfolie en een beetje confituur. Serveer de aardpeer met de langoustines, de saus en de gefrituurde peterselie. Ingrediënte ...
Papje van havermout met peren en chocolade | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/papje-van-havermout-met-peren-en-chocolade
... e erbij. Giet in een diep bordje en laat gedurende 10 minuten opstijven in de koelkast. Meng 3 dl sojamelk met de havervlokken en frambozenconfituur. Laat lichtjes warm worden tot het geheel gebonden is. Giet over de chocolade.Laat de gelatine weken in koud water en snij de peren in brunoise. Schik de blokjes van peer over het havermengsel en zet ze in de koelkast. Maak de rest van de sojamelk lauw en d ...
Scampi in yoghurtsausje | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampi-in-yoghurtsausje
... Scampi in yoghurtsausje - Snijd de kool zeer fijn en stoof ze heel krokant aan. Kook de frambozenazijn, het water, de frambozenconfituur, de PH Visbouillon en het vanillestokje samen met de sjalot tot de helft in. Haal alles door een zeef. Werk op met de yoghurt. Bak of gril de ...
Recept voor gekoelde rozenbottelthee met aardbeien | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gekoelde-rozenbottelthee-met-aardbeien
... bereiden: Snijd de aardbeien in stukken en meng met poedersuiker. Laat 5 minuten rusten. Schenk intussen kokend water op het theebuiltje en voeg de rozenblaadjes toe. Laat het builtje enkele minuten trekken en breng de thee daarna op kamertemperatuur. Mix de aardbeien fijn, verdeel ...