Resultaten voor frittata libelle
Frittata met paddenstoelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/frittata-met-paddenstoelen
... en zout aan het eimengsel toe. Giet het eimengsel op de paddenstoelen. Verkruimel de geitenkaas over de paddenstoelen en laat de frittata in ongeveer 15 minuten gaar worden. Laat de frittata op een bord glijden en keer hem voorzichtig om in de pan. Laat de onderkant in 5 minuten garen. Garneer met wat verse peterselie en serveer de frittata warm of koud. Ingrediënten 200 gr gemengde paddenstoelen (shiitake, oesterzwam, kastanjechampignons) 1 ui 1 teen knoflook 4 eieren 50 gr zachte geitenkaas 125 ml sojakookroom 1 th lepel tijm 1 takje peterselie olijfolie peper en zout materiaal ovenschaal diameter 23 cm ...
Frittata met tomaat en basilicum | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/frittata-met-tomaat-en-basilicum/
... frittata met tomaat en basilicum Een lekkere frittata die makkelijk is om te maken en waarvoor je niet veel ingrediënten nodig hebt. Snijd de bosuitjes in dunne kleine ringetjes en halveer de cherry tomaten. Snijd de verse basilicum fijn. Doe een scheutje olie of ...
http://saskookt.blogspot.be/2010/12/libelle-lekker.html
... libelle Lekker! Vandaag kocht ik het nieuwe kookmagazine van Libelle, dat zeer toepasselijk "Libelle Lekker!" heet. Het ziet er misschien wat minder stijlvol uit dan bijvoorbeeld Foodies of Delicious, maar de recepten zien er lekker uit en de artikels lijken me interessant. ...
Frittata met courgette (tapas) - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/frittata/frittata-courgette-tapas
... bleven olie op hoog vuur tot de olie walmt. Schep er het eimengsel in en schraap 5-6 keer los van de bodem van de pan. Bak tot de frittata voor tweederde gestold is. Leg een groot bord over de pan, keer beide om en stort de frittata op het bord. Laat de frittata met de bruine kant boven in de pan glijden en bak hem tot hij volledig gestold is.Neem de frittata uit de pan, snijd hem in 12 punten en serveer warm. KookboekHet recept 'Frittata met courgette (tapas)' is afkomstig uit het kookboek... Tapas bij jou of bij mij thuisRichard TapperVan Madrid en Sevilla tot Barcelona staan spanjaarden vroeg in de avond in tapasbars te genieten van een droge knisperige sherry en allerlei hapjes, oftewel tapas... lees verder© Good Cook Publishing. ...
Frittata met ham en artisjokharten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/frittata/frittata-ham-artisjokharten
... n peper naar smaak door. Smelt de boter in een koekenpan en bak het ei mengsel op matig hoog vuur tot een stevige omelet. Laat de frittata afkoelen en snijd hem in 4 punten. Het recept 'Frittata met ham en artisjokharten' wordt je aangeboden door okoko recepten. ...
Frittata met prei en Parmezaanse kaas - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/frittata/frittata-prei-parmezaanse-kaas
... antiaanbaklaag, giet het eimengsel erin en bak het 5 minuten op een middelhoog vuur.Zet de grill op de middelste stand en zet de frittata eronder. Gril hem ongeveer 5 minuten of tot de frittata goudbruin is. Laat de frittata afkoelen en op een schotel glijden. Variatietip In een frittata kunnen allerlei soorten groente worden verwerkt, zoals asperges, spinazie of courgette. Kook de groente vooraf kort. KookboekHet recept 'Frittata met prei en Parmezaanse kaas' is afkomstig uit het kookboek... Onder de olijfboomManuela Darling-GansserManuela Darling-Gansser neemt ons weer mee op een verrukkelijke reis door haar Italië. Dit boek is wederom een waar feest van het ideale mediterrane leven. Lugano... lees verder© Tirion Uitgevers. ...
Frittata van tomaat, rucola en geitenkaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/frittata-van-tomaat-rucola-en-geitenkaas
... ij en meng het geheel. Giet het eiermengsel over de groente en bak de omelet gedurende 5 minuten. Zet de pan in de oven en bak de frittata tot deze een goudbruine kleur krijgt, dit duurt ongeveer 15 minuten. Haal de pan uit de oven en laat de frittata 5 minuten rusten. Bestrooi de frittata met rucola en olie. Snij de frittata in stukken en serveer. Ingrediënten 6 eieren 125 ml slagroom 125 ml volle melk zeezout en versgemalen peper 125 gr zachte geitenkaas (verkruimeld) 60 ml olijfolie 1 teentje knoflook (fijngehakt) 375 gr kerstomaatjes (gehalveerd) 125 gr rucola (grof gehakt) extra vergine olijfolie voor de garnering 25 gr rucola ...
Koken met restjes: frittata met prei en spinazie - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/koken-met-restjes-frittata-met-prei-en-spinazie/
... Koken met restjes: frittata met prei en spinazie Een van mijn goede voornemens voor dit jaar was om minder eten te verspillen en dat betekent vaker restjes mee naar werk én vaker koken met restjes. Deze frittata is ideaal om restjes groenten en kruiden op te maken. Ik ...
Frittata met paprika, tomaat en witte kaasblokjes - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/arla/frittata-paprika-tomaat-witte-kaasblokjes
... de sjalotjes en knoflook.Verwarm 3 eetlepels olie van de kaasblokjes in een koekenpan, schenk het groente-eimengsel erin, bak de frittata op een laag vuur met het deksel op de pan in ongeveer 10 minuten gaar en goudbruin aan de onderkant.Laat de frittata op een deksel glijden, doe nog wat olie in de pan en laat de frittata omgekeerd in de pan glijden. Laat de frittata in nog 5 minuten helemaal gaar worden.Bestrooi eventueel met nog wat versgemalen peper en serveer met vers brood en wat sla. Het recept 'Frittata met paprika, tomaat en witte kaasblokjes' wordt je aangeboden door Arla. ...
Jeroen Meus - Salade van gerookte zalm en frittata met mozzarella en tomaat - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-van-gerookte-zalm-en-frittata-met-mozzarella-en-tomaat
... Salade van gerookte zalm en frittata met mozzarella en tomaat - Een Italiaanse frittata met aardappelen, mozzarella en tomaat; tzatziki van komkommer en gerookte zalm; meloen met ham en een verse pistolet met rundergehakt en pickles. De perfecte brunch voor op vakantie. ...