Resultaten voor gebakken rode poon met zuiderse groenten en rijst dagelijkse kost

Jeroen Meus - Gebakken rode poon met zuiderse groenten en rijst - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-rode-poon-met-zuiderse-groenten-en-rijst

... de vis eventueel plat met een spatel als hij toch wat opkrult. De vis moet nog niet helemaal gaar zijn. 5. Leg de vis op de niet-gebakken kant in een ovenschaal. Houd even apart. 6. Breng gezouten water aan de kook voor de rijst. 7. Pel en halveer de ui. Snijd hem in halve maantjes. Bak in dezelfde pan als de vis. 8. Snijd de venkel, de courgette en de chilipeper fijn en stoof ze met de ui. 9. Schil de paprika’s. Verwijder de zaden en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in fijne reepjes. Doe de paprikajulienne bij de rest van de groenten. 10. Kook de rijst gaar in het water. 11. Strooi de suiker over de groenten. 12. Doe de tijm en de rozemarijn bij de groenten. Breng op smaak met zout. Voeg er een flinke scheut balsamicoazijn, kappertjes en olijven aan toe. Giet ten slotte de passata bij de groenten. Laat de groenten op een zacht vuur pruttelen tot z ...

Jeroen Meus - Rode poon uit de oven met wilde rijst - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rode-poon-uit-de-oven-met-wilde-rijst

... met tomaatjes en garnituren op. 17. Snipper nog enkele blaadjes basilicum in flinterdunne reepjes en strooi ze over de borden met gebakken vis. ...

Gebakken rode poon met puree en tomatenpesto | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-rode-poon-met-puree-en-tomatenpesto

... gebakken rode poon met puree en tomatenpesto - Maak puree van de gekookte aardappelen, olijfolie, sherryazijn, gehakte kappertjes en 2 fijngehakte zongedroogde tomaatjes. Cutter de rest van de zongedroogde tomaten met de pijnboompitjes, look en parmezaan; kruid het geheel ...

Jeroen Meus - Paellarijst met zuiderse groenten, kabeljauw en schelpjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/paellarijst-met-zuiderse-groenten-kabeljauw-en-schelpjes

... Paellarijst met zuiderse groenten, kabeljauw en schelpjes - Paella is in oorsprong een armemensengerecht dat gemaakt wordt met wat voorhanden is. Jeroen maakt er een echt familierecept van met veel groenten, vis en schelpjes. - 0. Verwarm de visfumet. Een recept om zelf ...

Jeroen Meus - Rode poon met broccoli, salsa verde en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rode-poon-met-broccoli-salsa-verde-en-puree

... ode poon met broccoli, salsa verde en puree - Vandaag staat er nog eens goeie ouwe dagelijkse kost op het menu. Een simpel stukje gebakken vis met broccoli, een zachte puree met een beetje look en salsa verde. Meer hoeft het soms echt niet te zijn.  - Schil de ...

Jeroen Meus - Gebakken rijst met omelet en verse groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-rijst-met-omelet-en-verse-groenten

... gebakken rijst met omelet en verse groenten - Een gezonde portie gebakken rijst met verse groenten en omelet. Roerbakken of wokken gaat heel snel en is ideaal voor als je weinig tijd hebt om te koken. Simpel, snel en boordevol vitaminen! - De voorbereiding Kook de wilde ...

Jeroen Meus - Risotto met selder en rode poon - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/risotto-met-selder-en-rode-poon

... an de molen (naar smaak).Vis de blaadjes laurier uit de pan met groenten.Schep de groenten onder de risotto.Serveer meteen met de gebakken rode poon en wat krokante selderblaadjes. ...

Jeroen Meus - Rode poon met puree van zoete aardappel en preisaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rode-poon-met-puree-van-zoete-aardappel-en-preisaus

... puree van zoete aardappel en preisaus - Jeroen zet echte, degelijke dagelijkse kost op het menu in de vorm van een lekker stukje gebakken vis, een smeuïge puree met zoete aardappel en een witte wijnsaus met veel prei. - Schil de zoete en de gewone aardappelen, snijd ze in grote ...

Jeroen Meus - Rode poon met schorseneren, kropsla en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rode-poon-met-schorseneren-kropsla-en-aardappelen

... sperges, in de winter is het tijd voor schorseneren. Jeroen combineert de ‘asperges van de armen’ met een krokant stukje vis, gebakken kropslaharten, een simpele salade en een snelle mosterdvinaigrette met gebruinde boter. - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.Smelt de boter in een pannetje op het vuur en laat ze brui ...

Jeroen Meus - Rode poon met schorseneren, kropsla en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rode-poon-met-schorseneren-kropsla-en-aardappelen

... sperges, in de winter is het tijd voor schorseneren. Jeroen combineert de ‘asperges van de armen’ met een krokant stukje vis, gebakken kropslaharten, een simpele salade en een snelle mosterdvinaigrette met gebruinde boter. - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.Smelt de boter in een pannetje op het vuur en laat ze brui ...