Resultaten voor gefrituurde inktvis
Gefrituurde inktvis met tartaarsaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gefrituurde-inktvis-met-tartaarsaus
... gefrituurde inktvis met tartaarsaus - Meng 2 eigelen onder het bier en de bloem. Klop de eiwitten en meng ze onder de eigelen. Haal de gekruide inktvisringen door dit mengsel en bak ze in de frituurpan op 180 graden gedurende 2 a 3 minuten aan elke kant. Maak mayonaise (ei, ...
Inktvis met chilipeper - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/inktvis-chilipeper
... inktvis erdoor. Frituur de inktvis in porties tot hij zacht is en laat hem uitlekken op keukenpapier. Bestrooi de inktvis met de gefrituurde chilipeper en koriander. TipPas goed op bij het frituren van de chilipeper en koriander, want de olie kan flink spatten. KookboekHet recept 'Inktvis met chilipeper' is afkomstig uit het kookboek... Tapasdiverse auteursTapas zijn kleine hapjes waarmee u een heerlijke maaltijd kunt samenstellen of serveren op een feestje. Van de Mediterranee tot Azië of het Midden-Oosten, in dit... lees verder© De Lantaarn. ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/inktvis
... inktvis - Zet je vuur op de hoogste stand en doe wat olijfolie in je pan. Leg je inktvis op een keukenpapier, zodat ze kunnen drogen. Kruid de inktvissen met peper en zout. Leg de inktvissen in de hete pan en laat ze dichtschroeien. Doe er terwijl ook wat look bij. Haal de ...
Recept voor Inktvis op de wijze van de Açoren | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/inktvis-op-de-wijze-van-de-acoren/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 35 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 3 eetlepels Solo Toevoegen 1 takje peterselie Toevoegen piment poeder Toevoegen zout Toevoegen ...
Risotto met radicchio en gefrituurde calamares | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/risotto-met-radicchio-en-gefrituurde-calamares
... Risotto met radicchio en gefrituurde calamares - Risotto Snij het spek en de sjalotten in fijne stukjes en laat aanbakken in olijfolie. Bijkruiden met peper en zout. Voeg de risottorijst toe. Roeren tot de rijst vermengd is met de olie. Blussen met een flinke scheut witte ...
Inktvis in papillot met venkel | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/inktvis-in-papillot-met-venkel
... inktvis in papillot met venkel - Snij de inktvis langs 1 kant open en haal het overtollige slijm weg. Snij schuine inkepingen langs de binnenkant van de inktvis. Doe dit voor beide kanten. Verdeel ze vervolgens in 4 stukken. Zet de pan op een hoog vuur en doe er een goede ...
Recept voor Inktvis met tuinbonen | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/inktvis-met-tuinbonen/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 15 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 50 g Solo Toevoegen 1 dl witte wijn Toevoegen 1 laurierblad Toevoegen 1 blik groene bonen ...
Pikante inktvissalade met komkommer en kappertjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/bills-food/recept/pikante-inktvissalade-met-komkommer-en-kappertjes
... Pikante inktvissalade met komkommer en kappertjes - Doe de inktvis in een niet-metalen kom met 1½ eetlepel olijfolie, de knoflook en de chilipeper en meng goed om de inktvis te bedekken. Dek af en laat 2-3 uur in de koelkast marineren. Verwarm een grote braadpan op een hoog ...
Tartaar van inktvis | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tartaar-van-inktvis
... Tartaar van inktvis - Snij de inktvis met een scherp mes in kleine blokjes. Versnipper de look en het sjalotje. Snij de tomaat in 4, haal de pitjes eruit en snij het vel eraf. Snij de tomaat in kleine blokjes. Versnipper de munt. Bak de inktvis, de look en sjalot kort aan ...
Inktvis in tomatensaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/inktvis-in-tomatensaus
... inktvis in tomatensaus - Maak de inktvissen schoon (haal de ingewanden, de pen en het inktzakje eruit). Snijd ze in gelijke delen. Kruid met peper en zout. Snijd de chorizo in fijne stukjes. Verhit de olijfolie en bak de inktvis hierin kort aan. Voeg de ui, de look en de ...