Resultaten voor gestoofde koolrabi
Koolrabi gevuld met ham en mozzarella - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/koolrabi/koolrabi-gevuld-ham-mozzarella
... la en strooi de rest van de Parmezaanse kaas erover. Bak de koolrabi's in de oven in ca. 25 minuten goudbruin en gaar. Lekker bij gestoofde vis. Het recept 'Koolrabi gevuld met ham en mozzarella' wordt je aangeboden door okoko recepten. ...
Herfstsalade van koolrabi met peer | VTM Koken
https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/herfstsalade-van-koolrabi-met-peer
... Herfstsalade van koolrabi met peer - Schil de koolrabi, snij dunne plakken met behulp van een mandoline of snijmachine. Haal met een vormpje rondjes uit de plakken koolrabi. Verwarm de pekel en giet over de rondjes. Laat deze gedurende 1 uur marineren. Haal ze uit de pekel ...
Slaatje koolrabi en granaatappel van Tjop’s | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/slaatje-koolrabi-en-granaatappel-van-tjops
... Bereiding Snij koolrabi in julienne. Snij Granny Smith in brunoise. Snij 1 sjalotje in brunoise. Serveer de koolrabi met Granny Smith, granaatappel, de vinaigrette, gepofte quinoa en roosjes koolrabi. Lekker bij gerookte gerechten. voor meer recepten ga naar VTMKoken.b ...
Koolrabischotel | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/koolrabischotel/
... Dit hierboven is een koolrabischotel. Wie kookt er nog koolrabi vandaag de dag? Niet veel mensen want ze weten niet meer wat je met een koolrabi moet doen. Sterker nog, veel mensen weten niet eens hoe een koolrabi eruit ziet. Een koolrabi ziet er zo uit: koolrabi is een ...
Koolrabi met wilde eend en eekhoorntjesbrood | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koolrabi-met-wilde-eend-en-eekhoorntjesbrood
... koolrabi met wilde eend en eekhoorntjesbrood - Snijd de koolrabi’s in blokjes en het eekhoorntjesbrood in schijfjes. Bak de eendenborstjes 4 minuten aan beide kanten samen met de fijngehakte sjalot. Stoof de koolrabi’s en het eekhoorntjesbrood in een beetje olijfolie ...
Koolrabi-crèmesoep - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/koolrabi/koolrabi-cremesoep
... Koolrabi-crèmesoep 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 12 waarderingen VoorgerechtVegetarischHollands bevat per portie280 kcal 10 g eiwit 18 g vet 19 g koolhydraten Ingrediënten 1 eetlepel olijfolie 1 koolrabi, in kleine blokjes ...
Recepten - Gevulde koolrabi met verse munt
http://www.lekkervanbijons.be/recept/gevulde-koolrabi-met-verse-munt
... Bereidingswijze Maak de koolrabi schoon en schil ze. Kook ze beetgaar in lichtgezouten water en laat uitlekken. Snij er een hoedje af en hol de koolrabi uit. Zet even apart. Snipper de sjalotjes en de look en stoof ze glazig in de olijfolie. Doe het gehakt erbij en bak ...
Jeroen Meus - Koolrabi met spinazie, walnoten en ricotta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koolrabi-met-spinazie-walnoten-en-ricotta
... ie.Giet een scheutje olijfolie in een ovenschaal en zet er de uitgeholde koolrabi’s in.Verwarm de oven voor tot 200 °C.Meng de gestoofde spinazie en het vruchtvlees van de koolrabi onder de champignons. Dit wordt de vulling.Hak de walnoten fijn en voeg ze bij de vulling. Doe er ook de ricotta en de mosterd bij. Roer alles goed onder elkaar.Vul de uitgeholde koolrabi’s op met de vulling.Neem een schaaltje en rasp er de Parmezaanse kaas in fijn. Voeg de panko toe en meng beide zorgvuldig. Schenk er een scheutje olijfolie bij en meng goed tot de mix een klein beetje kleeft.Strooi op elke gevulde koolrabi een dikke laag van panko met Parmezaanse kaas.Leg wat troskerstomaatjes rond de koolrabi’s en besprenkel het geheel met een scheutje olijfolie en balsamicoazijn.Schuif de ovenschaal onder de grill in de voorverwarmde oven, gedurende 5 minuten. ...
Koolrabi-krabcocktail met gember - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/koolrabi/koolrabi-krabcocktail-gember
... Koolrabi-krabcocktail met gember 2 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen VoorgerechtVisHollands bevat per portie145 kcal 6 g eiwit 9 g vet 10 g koolhydraten Ingrediënten 1 eetlepel mayonaise 1 eetlepel crème fraîche ...
Sas Kookt!: Slaatje van koolrabi, venkel en druiven
http://saskookt.blogspot.be/2011/09/slaatje-van-koolrabi-venkel-en-druiven.html
... Slaatje van koolrabi, venkel en druiven Gisteren maakte ik een heerlijk knapperig slaatje met enkele groenten uit het groentenpakket. Als je geen koolrabi vindt, kan je eventueel ook een halve of een kwart witte kool of spitskool gebruiken in de plaats. Bijgerecht voor ...