Resultaten voor goudbrasem
Ceviche van aardappelen, goudbrasem, limoen en munt
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ceviche-van-aardappelen-goudbrasem-limoen-en-munt
... Ceviche van aardappelen, goudbrasem, limoen en munt - Ceviche van aardappelen, goudbrasem, limoen en munt - Was de aardappelen en kook ze met de schil 20 tot 25 minuten in water.Pel de ui en snijd hem in schijfjes. Kruid met peper en zout.Snijd de goudbrasem in kleine ...
Carpaccio van aardappelen met goudbrasem
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/carpaccio-van-aardappelen-met-goudbrasem-en-een-gribiche-van-erwtjes
... Carpaccio van aardappelen met goudbrasem en een gribiche van erwtjes - Carpaccio van aardappelen met goudbrasem en een gribiche van erwtjes - Leg de geschilde aardappelen in een microgolfbestendige kom en zet ze half onder water.Dek af met folie en kook ze 8 minuten in de ...
Sushi met bloemkoolrijst en goudbrasem
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sushi-van-bij-ons-met-bloemkoolrijst-en-goudbrasem
... Sushi van bij ons met bloemkoolrijst en goudbrasem - Zelf sushi maken met lekkere seizoensproducten van bij ons? Dat doe je met Vlaamse asperges en goudbrasem uit de Noordzee. En door bloemkoolrijst te gebruiken, maak je van deze sushi een echte groentebom. - Maak ...
Jeroen Meus - Goudbrasem met gesmoorde venkel, puree en tomatensla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/goudbrasem-met-gesmoorde-venkel-puree-en-tomatensla
... e venkel uit de pan en laat wat uitlekken op een schone keukenhanddoek. Grill de venkel in de hete grillpan. Serveer de gebakken goudbrasem met aardappelpuree, tomatensalsa en gesmoorde venkel. Werk af met grijze garnalen. ...
Recept voor Gegrilde goudbrasem met gestoofde mini-artisjokken en salie | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/gegrilde-goudbrasem-met-gestoofde-mini-artisjokken-en-salie/
... kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 blaadjes verse salie Toevoegen 4 schoongemaakte, maar niet ontschubde goudbrasems van ongeveer 300 g elk Toevoegen grof zeezout Toevoegen 4 eetlepels Solo Toevoegen zout Toevoegen 12 min ...
Jeroen Meus - Goudbrasem met kerstomaat, basilicum en fijne puree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/goudbrasem-met-kerstomaat-basilicum-en-fijne-puree
... ij ze eerst overlangs in twee. Snij de halve sjalotten in lange fijne reepjes. 5. Pel de look en plet de teen tot pulp. 6. Leg de goudbrasem(s) in de hete olie. Strooi er aansluitend de snippers sjalot en de lookpulp bij. 7. Spoel de kleine tomaten en doe ze in de braadslee. 8. Schenk vervolgens de witte wijn over de goudbrasem. 9. Strooi een voorzichtige hoeveelheid chilivlokken (gedroogde chilipeper) over de vis en wat grof zeezout. (bv. fleur de sel) Voeg de blaadjes laurier en de takjes tijm toe. 10. Zet het vuur een minuut later al uit. 11. Bedek de inhoud van de braadslee met een vel aluminiumfolie. Druk het aan tot tegen de goudbrasems. 12. Schuif de schaal met dorade in de hete oven van 190°C en bak de vis zo’n 20 tot 25 minuten. 13. Smelt een klontje boter in een steelpan met melk. Voeg ook een scheut olijfolie toe en een snuifje zout. Warm het mengsel op, op een matig vuur. 14. Schep de gare aardappelen in de passe-vite (roerzeef) en draai ze tot een fluweelzachte fijne puree. 15. Roer de warme melk met boter en lijfolie doorheen de puree. 16. Scheid de eieren en doe de dooiers in de pot met puree. Ze maken de aardappelbereidin ...
Jeroen Meus - Goudbrasem met aardappelrösti en zuurkool - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/goudbrasem-met-aardappelrosti-en-zuurkool
... als de filets wat opkrullen. 13. Draai de filets om wanneer ze bijna gaar zijn en zet het vuur uit. 14. Serveer de gebakken goudbrasem met de rösti en de zuurkool. Werk af met een beetje waterkers. ...
Jeroen Meus - Goudbrasem met oosterse marinade en rijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/goudbrasem-met-oosterse-marinade-en-rijst
... goudbrasem met oosterse marinade en rijst - Dit recept met goudbrasem doet z’n naam alle eer aan. In plaats van de vis te bakken, gaat hij de hete olie in om ‘m goudbruin te frituren. De spicy marinade on top zit dan weer boordevol oosterse smaken. Meer dan ...
Recept voor Goudbrasem in zoutkorst met venkel en tomaat | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/goudbrasem-in-zoutkorst-met-venkel-en-tomaat/
... t Bereidingstijd: 75 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 goudbrasems ontschubd en schoongemaakt Toevoegen 2 mooie venkelbollen mét loof Toevoegen 6 romatomaten Toevoegen 3 kg grof zeezout Toevoegen 3 ...
Jeroen Meus - Tartaar van goudbrasem met venkelsalade en avocadocrème - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tartaar-van-goudbrasem-met-venkelsalade-en-avocadocreme
... Tartaar van goudbrasem met venkelsalade en avocadocrème - goudbrasem valt prima te combineren met venkel. Het bewijs proef je hier! Jeroen maakt een puur gerecht van rauw versneden dorade, een knapperige salade en een romige crème van avocado. Serveer er pan ...