Resultaten voor grillen op tepaniaky
Gegrilde kip met nectarines en spinazie | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/gegrilde-kip-met-nectarines-en-spinazie/
... Lekker en vooral makkelijk eten is vaak een kwestie van vooruitdenken. Als die BBQ toch aanstaat kun je net zo goed wat kipfilet grillen voor de volgende dag. Kipfilet lekker insmeren met een hartige marinade naar keuze en grillen maar. Volgende dag snij je het in dunne ...
Biefstuk grillen | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/biefstuk-grillen
... Biefstuk grillen - Haal het vlees uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen. Zet een grillpan op een hoog vuur. Kruid het vlees langs beide kanten met peper en zout en besmeer het met een klein beetje boter. Leg het vlees in de grillpan gedurende 2 minuten ...
Visfilet met panade met jambon cru en parmesan | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/visfilet-met-panade-met-jambon-cru-en-parmesan
... jes van 2 mm dikte) 2 op 2 mm (beetje snijwerk). Snij de bieslook ook zeer fijn en voeg dit hieraan toe, alsook de olijfolie. Vis grillen aan 1 zijde, omdraaien en de panade op de gebakken kant van de vis strijken. Verder grillen op 2de zijde. Afsmaken met grof zeezout, en peper met zeste van limoen (rasp). Asperges grillen met olijfolie en als basis in het bord leggen, hierop de vis schikken, enkele tomaatjes en afwerken met een choronsausje (veel verse dragon toevoegen). Ingrediënten 4 visfilets naar keuze schaaltje mini groene asperges 100 gr parmezaanse kaas 100 gr rauwe ham choronsaus (recept: zie link) 1 limoen bosje v ...
Salade met quinoa, amandel & munt
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2015/08/salade-met-quinoa-amandel-munt.html
... amandel & munt Ingrediënten:- 1 courgette, in dunne schijfjes- 1 aubergine, in dunne schijfjes- 1 el olijfolie + extra voor het grillen- 1 teen knoflook, geperst- zeezout- 250 g quinoa- 1 tl kaneel- sap van een ½ citroen- handvol muntblaadjes- handvol korianderblaadjes- 2 avocado's, in k ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/pizza-op-libanees-brood
... estrijk ze voor het omdraaien ook met olie, met een borsteltje.Kruid met z+p. Zet ze elke keer opzij en bak verder.De champignons grillen wij ook kort, dat vinden we lekkerder, dan zijn ze minder droog op de pizza.De rode ui grillen wij ook een minuutje in olie.Verwarm de oven voor op 240°, hete lucht.Bak het gehakt gaar en kruid het met wat je lekker vindt. Wij kiezen 1 tl italiaanse kruiden (rasta pasta) en 1 tl champignonkruiden. (karl otto van Mill&Mortar)Neem (verse) tomatensaus die je lekker vindt. Of neem een brikje tomatensaus en kruid zelf bij.Zet alles klaar. En beleg de Libanese bro ...
Varkenskroontje met rozemarijn en knoflook
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenskroontje-gemarineerd-in-rozemarijnknoflookolie
... e varkenssneden in met de rozemarijn-olie en laat afgedekt (indien mogelijk 1 nacht) marineren.Haal het vlees 30 minuten voor het grillen uit de koelkast.Maak de jonge preistengels schoon en snijd de courgette in plakken. Blancheer de prei 3 minuten in licht gezouten water. Kruid de krielaardappelen met peper en zout en wikkel in aluminiumfolie. Bestrijk de prei en courgette met een beetje olie of resterende rozemarijn-olie.Gril de groenten en aardappelen op de barbecue.Schroei beide zijden van de 4 varkenssneden dicht op de barbecue. Leg de varkenssneden aan de zijkant of op een hogere stand boven de kolen en laat aan elke zijde nog 4 à 5 minuten grillen afhankelijk van de dikte van de snede. Controleer regelmatig of h ...
Pittabroodjes met gehaktballetjes | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/pittabroodjes-met-gehaktballetjes/
... Helemaal niks. Maar bij het schrijven van de pagina “Buffet voor grote groep” dacht ik ineens aan dit eetidee. Pittabroodjes grillen, door de helft snijden en vullen met een klein gehaktballetje, wat sla of kruiden en knoflooksaus erover en in een leuke schaal op tafel. Hoeft niet echt warm ...
Kalfsoesters met rozemarijn en gebakken aardappelen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/kalfsoester/kalfsoesters-rozemarijn-gebakken-aardappelen
... n bakken.Leg er de plakken kalfsvlees naast. Giet er de marinade over en schep er de cantharellen bij. Laat alles 4 tot 5 minuten grillen en dien dan onmiddellijk op. Extra benodigd Mixer, grillplaat KookboekHet recept 'Kalfsoesters met rozemarijn en gebakken aardappelen' is afkomstig uit het kookboek... grillen à la planchaSandra MahutA la plancha is altijd feest! Want gegrild eten à la plancha is vol van smaak, lekker knapperig, naturel en heel snel klaar. Dat alles dankzij een gloeiendhete grillplaat... lees verder© Good Cook Publishing. ...
Spek met kaas op de grill | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/spek-met-kaas-op-de-grill
... Spek met kaas op de grill - Leg spek op de BBQ en laat sappig grillen. Smeer de bovenkant van de gegrilde ham in met mosterd. Bedek met de raclette kaas en het broodkruim. Laat nog een 2-tal min. op de BBQ liggen. Ingrediënten 8 broodkruim 4 mosterd 2 plakken gekookt ...
Gekruide pompoenzaadjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/bills-food/recept/gekruide-pompoenzaadjes
... rm de oven voor op 180 °C. Bekleed een grote bakplaat met bakpapier, spreid de pompoenzaadjes uit op de plaat en laat 12 minuten grillen tot ze licht geroosterd zijn. Doe de zaadjes in een grote kom en meng ze met de olijfolie. Voeg de kruiden eraan toe en meng opnieuw. Kruid met zeezout. Ingrediënt ...