Resultaten voor hertenragout solo

Hertenragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hertenragout

... hertenragout - Smelt boter in een hoge stoofpan. Snij het vlees in stukken en kruid met peper en zout. Bak het bruin langs alle kanten. Hak de ajuin in blokjes en voeg toe. Doe het spek er bij. Snij de champignons in grote stukken en doe ze mee in de pan. Voeg tijm en laurier ...

Recept voor Scampi in lichte kerriesaus met gegrilde groenten | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gegrilde-groenteschotel-met-diepzeegarnalen-in-een-lichte-kerriesaus/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 400 g gegrilde groenten Toevoegen 3 appelen Granny Smith Toevoegen 6 dl solo Delifine Toevoegen ...

Recept voor Macaronigratin met kip | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/macaronigratin-met-kip/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 360 g macaroni Toevoegen 2 eetlepels solo Vloeibaar Toevoegen 2,5 dl solo Delifine Toevoegen 2 kipfilets ...

Recept voor Warme champignonsflan | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/warme-champignonsflan/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 35 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 75 g solo Vloeibaar Toevoegen verse marjolein Toevoegen zout Toevoegen 1/2 dl solo Delifine ...

Recept voor Penne met tapenade | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/penne-met-tapenade/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 360 g penne Toevoegen 25 cl solo Delifine Toevoegen 75 ansjovis op olie Toevoegen 3 eetlepels solo Vloeibaar ...

Recept voor Lamskroontje met lentegroenten | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/lamskroontje-met-groenteschotel-met-champignons/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 600 g lentegroenten Toevoegen 1 lamskroontje Toevoegen 1 blokje Knorr Finesse groentenbouillon Toevoegen ...

Recept voor Appelcake | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/appelcake/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 40 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 12 personen solo Vloeibaar voor de bakvorm Toevoegen 2 stoofappeltjes Toevoegen 150 g suiker Toevoegen 150 g solo ...

Recept voor Kip op normandische wijze | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kip-op-normandische-wijze/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 sjalotten Toevoegen 4 eetlepels solo Vloeibaar Toevoegen 8 cl cognac Toevoegen 50 cl solo Delifine ...

Recept voor Met groenten en ham gevulde omelet | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/met-groenten-en-ham-gevulde-omelet/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen zout Toevoegen 250 g gemengde versnipperde groenten Toevoegen 4 eetlepels solo Toevoegen peper ...

Recept voor Gemberkoekjes | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gemberkoekjes/

... Menugang: Bereidingstijd: 57 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 12 personen 300 g bloem Toevoegen 150 g suiker Toevoegen 2 zakjes vanillesuiker Toevoegen 225 g solo Toevoegen 1 ...