Resultaten voor jeroen meus iberico varken

Glutenvrije spaghetti met truffel en bospaddenstoelen en secreto iberico | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/glutenvrije-spaghetti-met-truffel-en-bospaddenstoelen-en-secreto-iberico

... Glutenvrije spaghetti met truffel en bospaddenstoelen en secreto iberico - Wie zegt dat glutenvrij niet lekker is? Sofie gaat aan de slag met glutenvrije spaghetti en topproducten zoals truffel, bospaddenstoelen en secreto iberico. Dit is een speciaal stukje vlees van ...

Iberico varkensvlees, spinazie, asperges, lente groenten en pickles saus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/iberico-varkensvlees-spinazie-asperges-lente-groenten-en-pickles-saus

... iberico varkensvlees, spinazie, asperges, lente groenten en pickles saus - Snijd alle groentjes in fijne blokjes en maak ze apart klaar. Blancheer de spinazie in kokend water (met veel zout) samen met de enkele blaadjes basilicum, 2 takjes kervel, 2 blaadjes munt gedurende ...

Chips van lomo Iberico met lookcrème en zoetzure sjalotjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/chips-van-lomo-iberico-met-lookcreme-en-zoetzure-sjalotjes

... Chips van lomo iberico met lookcrème en zoetzure sjalotjes - Snij de lomo in flinterdunne schijfjes, plaats op een ovenplaat met bakpapier en bak op 150°C, gedurende 30 minuutjes. Laat afkoelen. Doe de fijngesneden sjalotjes in een steelpan en strooi er de suiker op. ...

Varken en koolsla uit het zuiden | VTM Koken

https://koken.vtm.be/jamies-american-road-trip/recept/varken-en-koolsla-uit-het-zuiden

... varken en koolsla uit het zuiden - Verwarm je oven voor op de hoogste stand. Maak in de varkenshuid inkervingen van ongeveer 1cm diepte. Sprenkel wat olijfolie over het varken en kruid rijkelijk met zout, peper en paprikapoeder. Wrijf de varkenshuid goed in met die smaken, ...

Côte à l'os van het varken met salsa van gegrilde maïs, venkel en blauwe kaas

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/89911/cote-a-los-van-het-varken-met-salsa-van-gegrilde-mais-venkel-en-blauwe-kaas-1

... Côte à l'os van het varken met salsa van gegrilde maïs, venkel en blauwe kaas - Redactrice Elise: "Ik hou ervan om de salsa gewoon toe te voegen aan de côte à l'os en de pan zo op tafel te zetten. Het hoeft ...

Spiesjes van varken, courgette en wortel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/spiesjes-van-varkensworst-courgette-en-wortel-met-ketchup

... Spiesjes van varkensworst, courgette en wortel met ketchup - Spiesjes van varkensworst, courgette en wortel met ketchup - Maak de ketchup:Giet voor de ketchupsaus de suiker met het water in een diepe pan. Breng aan de kook. Als alle suiker is opgelost voeg je de ...

Jeroen Meus - Gevulde meloen met bellota en feta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-meloen-met-bellota-en-feta

... Gevulde meloen met bellota en feta - Superlatieven schieten te kort om de Ibérico de Bellota of Pata Negra te beschrijven. Deze kostbare ham komt uit de ongerepte streek van Extremadura in Spanje, aan de grens met Portugal. Heerlijk met een salade van meloen en een ...

Jeroen Meus - Varkensschenkel met zuurkool - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkensschenkel-met-zuurkool

... Varkensschenkel met zuurkool - Dagelijkse kost wordt vandaag stevige kost. jeroen werkt met schenkels, een stuk uit de poot van het varken dat tijd nodig heeft om te garen maar ook bijzonder veel smaak heeft.Hij serveert het met zuurkool en gekookte aardappelen. De ...

Jeroen Meus - Wrap met varkensvlees - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wrap-met-varkensvlees

... Wrap met varkensvlees - Vandaag serveren we stevige kost: een krokante wrap met varkenshaasje, ham, kruidenkaas en champignons die perfect is als lunch of voor een feestje met vrienden. jeroen gebruikt een varkenshaasje van een Duroc varken dat wat kleiner is en mooi ...

Jeroen Meus - Plat special met kroketten en witloofsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/plat-special-met-kroketten-en-witloofsla

... Plat special met kroketten en witloofsla - Dit recept stak onlangs in de brievenbus van Dagelijkse kost. De grootmoeder van trouwe kijker Terry maakte dit gerecht toen er in de dorpen nog jaarlijks een varken werd geslacht en pensenkermissen werden gehouden. Een plat ...