Resultaten voor jeroen meus kerstmenu zalmtartaar
Jeroen Meus - Zalmtartaar met waterkers - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zalmtartaar-met-waterkers
... zalmtartaar met waterkers - Rauwe vis schrikt sommige koks al eens af, maar dat is volkomen onterecht. Meer zelfs: een tartaar van rauwe zalm met een fris slaatje is ideaal als voorgerecht. De zuren zetten meteen de spijsvertering in gang, waardoor je met een ...
Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Garnalenbisque - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-garnalenbisque
... Het Nationale kerstmenu - Garnalenbisque - Dit is een heerlijke bisque met de trots van onze Noordzee. Je kunt hem van tevoren maken en afwerken op het laatste moment. - 0. Pel de garnalen. Zet het garnalenvlees apart. Houd de pantsers bij. 1. Verwarm een flinke scheut ...
Zalmtartaar met tempura van bieslook
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/168/zalmtartaar-met-tempura-van-bieslook
... zalmtartaar met tempura van bieslook - Gemakkelijk op voorhand te bereiden voorgerecht - Maak de deeg voor de tempura/ meng de bloem met maiszetmeel bakpoeder en zout. Klop het ei los met 1,5 dl ijskoud water en roer dit voorzichtig door de bloem . Roer zo min mogelijk, ...
Hobbykok Pluis: Zalmtartaar met rucolaolie
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/01/zalmtartaar-met-rucolaolie.html
... zalmtartaar met rucolaolie Ingrediënten: 25 g rucolasla (zak 75 g), dikste stelen verwijderd 200 ml olijfolie 2 x 230 g zalmhaasjes 3 x 100 g gerookte zalm 1 citroen 200 ml crème fraîche 1/2 bakje bieslook (a 25 g), fijngesneden Materialen: keukenmachine open ringvorm ...
Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Javanais met ganache van chocolade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-javanais-met-ganache-van-chocolade
... Het Nationale kerstmenu - Javanais met ganache van chocolade - Een stukje zelfgemaakte javanais is de perfecte afsluiter van Het Nationale Kerstmenu. Laat het smaken! - 0. Verwarm de oven voor tot 220 °C. 1. Klop de eiwitten schuimig met de suiker in de keu ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/kroepoek-met-zalmtartaar
... Kroepoek met zalmtartaar Weer een super lekker hapje, en dat zonder te koken. Een favoriet voor velen, en je kan bij de tips meerdere serveertips zien.Ingrediënten:Bereidingswijze:Maak een sausje met 1 volle el zure room, 1 kl mosterd, 2 el citroen , 2 el soyasaus, ...
Zalmtartaar met dille en zeewier - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalmtartaar/zalmtartaar-dille-zeewier
... zalmtartaar met dille en zeewier 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 15 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisFrans Ingrediënten 400 g zalmfilet, in kleine blokjes 4 takjes verse dille, fijngehakt 60 g gemengd vers zeewier (dulse, nori, ...
Zalmtartaar op toast - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalmtartaar/zalmtartaar-toast
... zalmtartaar op toast 40 stuks 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering8.2obv 9 waarderingen HapjeVisHollands Ingrediënten 2 eetlepels citroensap 2 theelepels geraspte mierikswortel (potje) 1 eetlepel kappertjes, uitgelekt en fijngehakt 2 eetlepels ...
3 x Kerstmenu | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/3-x-kerstmenu/
... 3 x kerstmenu Wie op zoek is: hier zijn drie kerstmenu’s, eentje makkelijk, de andere twee iets geraffineerder, met tips en wijnadviezen. ...
Kerstmenu’s à gogo! | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/kerstmenus-a-gogo/
... Kerstmenu’s à gogo! Het is weer tijd voor kerstmenu’s! Daarom hier links naar eerdere jaargangen, die van 2010, 2009, 2008 en twee uit 2007, eenvoudig en geraffineerd. Verder nog vreselijk handige tips. Aanstaande zaterdag staat het kerstmenu 2011 van ...