Resultaten voor jeroen meus mosselen mexicaans
Jeroen Meus - Mexicaans stoofvlees met rijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mexicaans-stoofvlees-met-rijst
... mexicaans stoofvlees met rijst - Deze Tex-Mex versie van stoofvlees legt de populaire Belgische klassieker het vuur aan de schenen. Met een vleugje chilipeper, rode bonen en een pittige salsa on the side smaakt dit origineel stoofpotje met rundsvlees ongetwijfeld naar ...
Jeroen Meus - Mexicaans gevulde courgettes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mexicaans-gevulde-courgettes
... mexicaans gevulde courgettes - Gegrilde courgettes met een lekker vegetarische Mexicaanse vulling van bonen, maïs, rode rijst en paprika's. Voor de durvers onder ons kan je het gerecht nog afwerken met wat jalapeñopepers en wat extra pittige ...
Jeroen Meus - Mosselen met gremolata, mosselsaus en kruidenbroodjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mosselen-met-gremolata-mosselsaus-en-kruidenbroodjes
... mosselen met gremolata, mosselsaus en kruidenbroodjes - Gremolata is een Italiaans trucje om gerechten op te waarderen. Je maakt het met knoflook, citroenrasp en peterselie. jeroen combineert het met mosselen en knapperige kruidenbroodjes. - De mosselen Spoel de mosselen ...
Jeroen Meus - Mexicaans worstenbroodje met avocadosalade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mexicaans-worstenbroodje-met-avocadosalade
... mexicaans worstenbroodje met avocadosalade - Haal de Mexicaanse smaken in huis dankzij deze pittige worstenbroodjes. Serveer ze gerust als lunch of als aperitiefhapje! - De worstenbroodjes Verwarm de oven voor op 180°C.Stort het gehakt met een ...
Jeroen Meus - Gegratineerde mosselen met pastis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegratineerde-mosselen-met-pastis
... Gegratineerde mosselen met pastis - mosselen met pastis, fijne groentjes en een roomsausje, gegratineerd in de oven. Heerlijk én origineel! Dit hapje maakt deel uit van het aperitieftrio van het Nationale Kerstmenu 2023. Ontdek de twee andere feestelijke hapjes ...
Jeroen Meus - Pasta met venkel, mosselen en pastis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-venkel-mosselen-en-pastis
... Pasta met venkel, mosselen en pastis - Aan zee kookt Jeroen natuurlijk graag met mosselen. Een pasta met mosselen, pastis, venkel en kruidenkaas bijvoorbeeld. Snel klaar en echt zomers! - Was de mosselen een paar keer in koud water zodat al het zand verwijderd is. ...
Jeroen Meus - Mosselen tikka masala met pilavrijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mosselen-tikka-masala-met-pilavrijst
... mosselen tikka masala met pilavrijst - Niets is zo lekker als een verse pot mosselen! Deze Indiase versie met de kruidige geur van tikka masala en pilavrijst geeft deze klassieker een boeiende twist. - Spoel de mosselen in veel koud water en laat ze uitlekken.Laat een ...
Jeroen Meus - Stoofpot van zeewolf met mosselen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-zeewolf-met-mosselen
... Stoofpot van zeewolf met mosselen - Zeewolf leent zich uitstekend voor allerlei stoofpotten. Het is een stevige vis met een uitgesproken maar bijzonder fijne smaak, die verkrijgbaar is van april tot augustus. jeroen bereidt hem op Provençaalse wijze met mosselen, p ...
Jeroen Meus - Venkelsoep met mosselen en lavas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/venkelsoep-met-mosselen-en-lavas
... Venkelsoep met mosselen en lavas - Dit is een gastronomisch mosselsoepje, gemaakt met het kookvocht van de mosselen. De curry en kokos geven het een oosterse toets. Er is wat werk aan, maar het is zeker de moeite waard. - Venkelsoep met mosselen en lavas Verwarm een ...
Jeroen Meus - Mosselen à la nage - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mosselen-a-la-nage
... mosselen à la nage - De mosselen zijn op dit moment top. Gebruik ze om deze klassieke bereiding te maken waarbij het kookvocht van de mosselen wordt gebonden met room en boter. De mosselen zwemmen als het ware in hun saus – vandaar de naam. - De mosselen Was de mosselen ...