Resultaten voor jeroen meus zuurkool stoemp
Jeroen Meus - Gebakken makreel met zuurkool en mosterdpuree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-makreel-met-zuurkool-en-mosterdpuree
... Gebakken makreel met zuurkool en mosterdpuree - Dagelijkse kost pur sang! Zo kan je deze gebakken makreelfilet met mosterdpuree en licht gepimpte zuurkool het best omschrijven. - Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water.Laat ...
Jeroen Meus - Varkensschenkel met zuurkool - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkensschenkel-met-zuurkool
... Varkensschenkel met zuurkool - Dagelijkse kost wordt vandaag stevige kost. jeroen werkt met schenkels, een stuk uit de poot van het varken dat tijd nodig heeft om te garen maar ook bijzonder veel smaak heeft.Hij serveert het met zuurkool en gekookte aardappelen. De ...
Jeroen Meus - Cordon bleu met zuurkool en puree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cordon-bleu-met-zuurkool-en-puree
... Cordon bleu met zuurkool en puree - Zelfgemaakte cordon bleu met zuurkool en puree. Kan het nog meer dagelijkse kost zijn dan dit? - Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water.Laat de boter smelten in een pot. Snipper de uien heel ...
Jeroen Meus - Goudbrasem met aardappelrösti en zuurkool - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/goudbrasem-met-aardappelrosti-en-zuurkool
... Goudbrasem met aardappelrösti en zuurkool - Gebakken vis, zuurkool in witte wijnsaus en aardappelrösti: een stevige bereiding waar je het lekker warm van krijgt in de winter. - 0. Smelt een klont boter in een grote kookpot. 1. Pel en snipper de ui. Stoof hem in de ...
Jeroen Meus - Konijn met zuurkool en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-met-zuurkool-en-gekookte-aardappelen
... Konijn met zuurkool en gekookte aardappelen - Konijn is mager én het is gemakkelijk om klaar te maken. Probeer het eens in dit recept met zuurkool. Je laat alles garen in een grote pot in de oven en krijgt een eenvoudig maar superlekker gerecht. - Verdeel het konijn ...
Jeroen Meus - Pierogi met zuurkool en champignons - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pierogi-met-zuurkool-en-champignons
... Pierogi met zuurkool en champignons - Een krokant deegkussentje gevuld met gebakken champignons en zuurkool. Dit is een superlekker en traditioneel gerechtje van Slavische oorsprong dat het proberen waard is. - Zet een pan op het vuur en laat er een klontje boter in ...
Jeroen Meus - Zalm met zuurkool en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zalm-met-zuurkool-en-gekookte-aardappelen
... Zalm met zuurkool en gekookte aardappelen - Bij een zuurkoolschotel denken we meteen aan spek, allerhande worsten en zoveel meer lekkere stukjes varkensvlees. De combinatie met een stuk gebakken zalm lijkt misschien wat ongewoon of zelfs gedurfd. Ook in de keuken is ...
Jeroen Meus - Zalm met stoemp van rode biet en honing-mosterddressing - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zalm-met-stoemp-van-rode-biet-en-honing-mosterddressing
... Zalm met stoemp van rode biet en honing-mosterddressing - Als kind kreeg jeroen veel rodebietenpuree voorgeschoteld. Hij heeft er nog altijd geen genoeg van en combineert de stoemp met gebakken zalm en een zachte dressing van honing en graanmosterd. Daar kunnen de S ...
Jeroen Meus - Stoemp met witloof, ham en kaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoemp-met-witloof-ham-en-kaas
... stoemp met witloof, ham en kaas - Onze witloofrolletjes met ham in kaassaus zijn een tijdloze klassieker. Maar ook stoemp is zo ‘van ons’. jeroen combineert beide tot een aardappelstoemp met vers Belgisch witloof, eerlijke gekookte ham en een portie kaas. ...
Jeroen Meus - Falafel van pompoen met uiensaus en stoemp van boerenkool - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/falafel-van-pompoen-met-uiensaus-en-stoemp-van-boerenkool
... Falafel van pompoen met uiensaus en stoemp van boerenkool - Echte, ouderwetse dagelijkse kost kan ook vegetarisch zijn. Falafel van pompoen bijvoorbeeld met stevige stoemp en uiensaus. - 0. Laat de kikkererwten een nacht weken in water. 1. Verwarm de oven voor tot 180 ...