Resultaten voor kabeljouw dugleré

Recept voor wijting op 2 wijzen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/wijting-op-2-wijzen

... voorbereiden: Knip de vinnen af en maak een inkeping op de rug langs de graat. Snijd voorzichtig in en verwijder de vellen en graten. Haal voorzichtig het vel eraf, begin hierbij vanaf de staart. Snijd de filets in 2. maak de wijting dugleré: Stoof de boter met de sjalot ...

Recept voor Lekker 5-gangen kerstmenu - Hapje: Loempia met kabeljauw, sojascheuten en chilisaus | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-5-gangen-kerstmenu-hapje-loempia-met-kabeljauw-sojascheuten-en-chilisaus/

... 2 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen zoete chilisaus Toevoegen 4 loempiavellen Toevoegen 200 g suprème van kabeljouw Toevoegen 50 g sojascheuten Toevoegen 1 koffielepel(s) gehakte gember Toevoegen 1 losgeklopt ei Toevoegen Bereidingswijze Snij de kabeljauw in 4 gelijke delen. Stoof de sojascheuten kort in Solo, voeg de gehakte gember toe. Laat dit uitlekken in een vergi ...

Jeroen Meus - Zeetong met garnalen en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeetong-met-garnalen-en-aardappelen

... Zeetong met garnalen en aardappelen - Mattijs verrast zijn pépé met een bezoekje van zijn favoriete tv-chef. Een bezoekje aan Pervijze, dicht bij de kust, vraagt om een gerecht met verse vis. Jeroen kiest voor twee lekkernijen uit de Noordzee: verse garnalen ...

Zeetong Duglèré | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zeetong-duglere

... Zeetong Duglèré - Verwarm de oven voor op 200°C.Garnalenbouillon: Pel de garnalen en laat de koppen ervan met een gesneden sjalot aanstoven. Voeg de selderbladen en de champignonstengels toe. Zet alles onder in water, breng aan de kook en laat +/- 10 minuten infuseren ...

Hondshaai met prei, dille en dugléré-saus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hondshaai-met-prei-en-dugleresaus

... Hondshaai met prei en Duglérésaus - Duglérésaus is een klassieke saus van witte wijn, opgewerkt met tomaat, room en verse kruiden. Deze saus smaakt heerlijk met een stukje vis zoals hondshaai. Serveer met puree of pommes duchesses voor een f ...

Jeroen Meus - Zeetongrolletjes à la Dugléré met pommes duchesse - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeetongrolletjes-a-la-duglere-met-pommes-duchesse

... Zeetongrolletjes à la Dugléré met pommes duchesse - De klassieke keuken hoeft zichzelf niet meer te bewijzen. Er zijn van die gerechten die zo veel geschiedenis hebben dat ze lekker zijn in de overtreffende trap. Zeetong à la Dugléré is een visgerecht met ge ...

Tarbot dugléré met garnaal en tomaat

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tarbot-duglere-met-grijze-garnaal-en-tomaat

... Tarbot dugléré met grijze garnaal en tomaat - Tarbot dugléré met grijze garnaal en tomaat - Pel de garnalen en houd de schalen en koppen bij voor de fond. Pel de tomaten verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes. Snipper de peterselie ...

Jeroen Meus - Tongschar, driedubbel klassiek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tongschar-driedubbel-klassiek

... Tongschar, driedubbel klassiek - Het beste van 3 klassieke visbereidingen heeft Jeroen verzameld in één gerecht met verse tongscharren. Inspiratie haalt hij bij de bereiding ‘à la Dugléré’, ‘met kappers’ en ‘à la meunière’. En ...