Resultaten voor kreeftensaus sos piet

Scampi in kreeftensaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-kreeftensaus

... Scampi in kreeftensaus - Pel de scampi en haal het darmkanaal eruit. Kruid ze met peper en zout. Neem een braadpan en smelt er een klontje boter in. Laat de pan goed warm worden en bak dan de scampi langs beide zijden. Blus met cognac en de kreeftenbisque. Voeg ook de kreeftenfond ...

Kreeftensaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeftensaus

... kreeftensaus - Laat de boter smelten in een kookpot. Stoof de fijngesneden groenten even aan in de pot. Doe de garnalenkoppen erbij . Laat dit 5 à 10 minuten sudderen. Doe de bloem erbij en roer om te binden. Voeg dan de tomatenpuree, het water en de witte wijn erbij totdat ...

Quenelles van vis | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/quenelles-van-vis

... et kookpunt. Maak met behulp van 2 eetlepels quenellen en pocheer ze gedurende 4 à 5 minuten in de groentenbouillon. Serveer met kreeftensaus. Ingrediënten 1 el groentenbouillon 1 ei nootmuskaat zout peper 125 ml room 250 gr verse vis ...

Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tongrolletjes-sint-jakobsvrucht-grijze-garnalen-en-kreeftensaus

... Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus - Voor Filip Peeters is het deze keer puur genieten. Sofie verwent hem met tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus of Nantuasaus. Nog geen inspiratie wat je met de feestdagen moet ...

Asperges met coquilles - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/asperges/asperges-coquilles

... aarderingen HoofdgerechtVisFrans Ingrediënten 12 asperges, geschild 2 eetlepels olijfolie 4 coquilles 100 g zeekraal voor 200 ml kreeftensaus 40 g boter 35 g bloem 500 ml melk 10 g ansjovisfilets 50 g kreeftenpasta 3 theelepels truffelnat nootmuskaat Bereiden Bereid de k ...

Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sofies-feestmaand-tongrolletjes-sint-jakobsvrucht-grijze-garnalen-en

... Hou de graten bij voor de saus. (Je haalt vier filets uit 1 tong.) Stoom de tongrolletjes in ongeveer drie minuten gaar. Voor de kreeftensaus of Nantuasaus: pel de garnalen. Hou de kop en karkassen bij en doe ze in een kookpotje. Voeg de visgraten van de tong toe. Voeg een scheut wijn en de bisque toe aan de visgraten en garnaalkarkassen. Kruid met peper, zout en cayennepeper. Breng aan de kook. Klop de room half op. Zeef de saus door. Kruid af naar smaak met peper en zout. Voeg een scheutje Calvados en twee eetlepels halfopgeklopte room. Meng onder elkaar. Voor de ri ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet op ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet Huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen ...

Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groententempura

... Groententempura By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in schijfjes. ...