Resultaten voor lamscurry
Lamscurry 'Ceylon' met kokos en cashewnoten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lamscurry-ceylon-met-kokos-en-cashewnoten
... lamscurry 'Ceylon' met kokos en cashewnoten - Verwarm de olie in een stoofpan en laat de gesnipperde ui op een laag vuur bruinen. Snijd ondertussen de lamsschouder in kubusjes. Smelt de boter in een grote pan, laat de lamskubusjes op hoog vuur snel kleuren. Kruid met zout ...
Lamscurry (Massaman Kae) met een salade van groene papaja (Som Tam) | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/lamscurry-massaman-kae-met-een-salade-van-groene-papaja-som-tam
... lamscurry (Massaman Kae) met een salade van groene papaja (Som Tam) - Lamscurry: Frituur de blokjes lamsvlees 5 min. in olie op 180°C. Kook de aardappel gaar. Hak de knoflook samen met de korianderwortel en de gember fijn. Doe dat alles samen met de Massaman currypasta ...
Lamscurry uit Maharashtra - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/curry/curry/lamscurry-maharashtra
... lamscurry uit Maharashtra 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 11 waarderingen HoofdgerechtVleesIndiaas Ingrediënten 15 g verse gember 5 grote tenen knoflook 4 eetlepels plantaardige olie 1 middelgrote ui, gesnipperd 4 theelepels ...
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/lamscurry
... lamscurry - Snijd het vlees in stukken van ongeveer 3 cm. Grotere stukken moeten langer bakken. Doe een beetje Fama in de pan. Werk met een gewone braadpan, zodat er straks voldoende aanbaksel overblijft om de saus smaak te geven. Bak het vlees gedurende een paar minuten ...
Curry van lamsvlees met spinazie | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/curry-van-lamsvlees-met-spinazie
... toe door hem onder de curry te mengen tot hij in volume afgenomen is. Voeg de yoghurt toe en kruid bij indien nodig. Serveer de lamscurry met basmatirijst en een tomatensalade. Tip: laat de curry niet meer koken nadat je de yoghurt hebt toegevoegd, anders kan de saus gaan schiften. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
Sas Kookt!: Dagen Zonder Vlees: Dag 8 - Dag 14
http://saskookt.blogspot.be/2012/03/dagen-zonder-vlees-dag-8-dag-14.html
... e bietenrisotto met appel, feta, rucola en hazelnoten gegeten bij Via Via in Antwerpen, maar ik heb stiekem ook meegegeten van de lamscurry die mijn man besteld had --> niet echt vegetarisch dus, hoewel ik goed begonnen was Dag 12: wok met restjes uit de koelkast en diepvries (Chinese kool, wortel, gember; rode peper, spinazie, erwtjes, pinda- en cashewnoten, sesamzaad, rijstnoedels, zoet-zure chilisaus), lekker én vegetarisch Dag 13: chili sin carne van Mme Zsazsa, met quacamole, cheddar, tortillachips én zure room Dag 14: pasta met courgette, feta en munt van de Photo-copy blog Om wat meer inspiratie op te doen heb ik me dit weekend ook getrakteerd op het Vegalicious kookboek van Alice Hart. Ik wilde me voor dag 13 en 14 op dit boek baseren, maar jammer genoeg bevat het weinig doordeweekse snel-klaarrecepten. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: vegetarisch ...
Jeroen Meus - Curry met lamsschouder en aardappel - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/curry-met-lamsschouder-en-aardappel
... de bimi schoon en kook ze gaar. Voeg tijdens de laatste minuut de sluimererwten toe.Giet de groene groenten af. Serveer ze met de lamscurry. ...
Jeroen Meus - Massaman curry met zoete aardappel en lamsvlees - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/massaman-curry-met-zoete-aardappel-en-lamsvlees
... Massaman curry met zoete aardappel en lamsvlees - De massaman curry is het buitenbeentje van de curry’s. Deze lamscurry bevat namelijk de warme smaken van komijn, nootmuskaat, kaneel en steranijs die niet snel in de Thaise keuken voorkomen. Gebruik gerust kip, rund ...