Resultaten voor lamsragout met groenten en tomatensaus

Lamsragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsragout

... lamsragout - Neem een pan en bak het vlees, totdat je een bruin aanbaksel hebt. Voor je het vlees bakt kruid je het met peper en zout. Draai het vlees niet meteen om. Laat het eerst aan een kant bakken, en draai het daarna pas om. Ongeveer elke kant 5 min. Doe je fijngesneden ...

Recept voor rigatoni met lam en aubergine | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rigatoni-met-lam-en-aubergine

... n de tomatensaus: stoof de fijngesneden uien, wortel, look en selder in 2 cl olijfolie. Blus met de rode wijn en passata. Voeg de lamsragout toe en laat samen met de oregano 1 uurtje op een zacht vuur onder een deksel koken. Verwijder de oregano en lamsragout. Haal het vlees van de beenderen en voeg het toe aan de saus. Kruid de saus met peper van de molen en zout. Kook ondertussen de rigatoni al dente in een grote hoeveelheid gezouten water. Giet af en meng met de warme saus. serveren: Schik de rigatoni op een warm pastabord. Verdeel er de warme rolletjes aubergine over. Schaaf e ...

Recept voor papardelle al arrabiata | njam!

http://www.njam.tv/recepten/papardelle-al-arrabiata

... el de Parmezaanse kaas over. tip: De kwaliteit van dit gerecht hangt af van je basistomatensaus. Die maak je best met wat stukjes lamsragout, ui, passata, look, rode wijn, selder, tijm, laurier, oregano en een kruidnagel. Laat alle ingrediënten zeker 1 uur op een zacht vuurtje koken. Ingrediënten voor 4 personen 1 ui 3 teentjes look 2 rode chilipepers 50 mlolijfolie 6 Romatomaten 500 mltomatensaus 400 gpapardelle 200 gParmezaanse kaas zout ...

Lamsragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsragout-0

... lamsragout - Neem een stoofpot (geen antikleeflaag) en smelt er een klontje boter in. Schroei het vlees goed dicht: 5 minuten langs één kant, niet roeren, omdraaien en ook 5 minuten langs de andere kant. Snij de ui fijn en voeg toe. Overstrooi met bloem en roer goed zodat ...

Jeroen Meus - Luikse pensen met tomatensaus en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/luikse-pensen-met-tomatensaus-en-aardappelen

... Luikse pensen met tomatensaus en aardappelen - Dit is een eenvoudige maar heerlijke maaltijd uit de Belgische keuken. Gebakken witte pensen met tomatensaus en gewone, gekookte aardappelen. Ideaal voor een doordeweekse avond. - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten ...

Tomatensaus | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/tomatensaus

... tomatensaus - Doe boter in de pot, snijd de ui fijn en doe ze erin. Snijd de tomaten in 8 stukjes. Wanneer de ui gestoofd is, doe je er de tomaten en de look bij. Stoof aan en doe er het water, de ketchup en de geconcentreerde tomatenpuree bij. Laat een halfuur sudderen ...

Restjeswafel met kip, mozzarella en tomatensaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/restjeswafel-met-kip-mozzarella-en-tomatensaus

... Restjeswafel met kip, mozzarella en tomatensaus - Na een feest heb je vaak wat restjes over. Verwerk het in een lekkere restjeswafel, ideaal als hapje. Een stukje kip of kalkoen, wat mozzarella, ricotta of geitenkaas en een beetje tomatensaus...het kan allemaal in deze ...

Jeroen Meus - Tagliatelle met lam en Belgische schapenkaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tagliatelle-met-lam-en-belgische-schapenkaas

... Tagliatelle met lam en Belgische schapenkaas - Lintpasta met een lamsragout: een heerlijke combinatie, al hebben de beide ingrediënten een heel uiteenlopende gaartijd. Terwijl de pasta slechts een kort bad in kokend water nodig heeft, neem het smaakvolle lamsvlees graag ...

Cannelloni van aubergines met ricotta zwarte tapenade en tomatensaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cannelloni-van-aubergines-met-ricotta-zwarte-tapenade-en-tomatensaus

... Cannelloni van aubergines met ricotta zwarte tapenade en tomatensaus - Gril de aubergines gaar in een grillpan. Besprenkel ze met olijfolie, peper en zout. Laat afkoelen. Leg 2 aubergineschijven in de lengte achter elkaar zodat ze elkaar ongeveer 3 cm overlappen. Verdeel ...

Jeroen Meus - Gepocheerde eieren in tomatensaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepocheerde-eieren-in-tomatensaus

... Gepocheerde eieren in tomatensaus - Shakshuka is een gerecht op basis van tomatensaus en gepocheerde eieren dat enorm populair is in het Oostelijk halfrond. Zet de pot in het midden van de tafel en geef iedereen een stuk brood om heerlijk te dippen. Gezelligheid gegarandeerd! ...