Resultaten voor lasagne met tonijn en spinazie piet huysentruyt

Lasagne met kaas, spinazie en Meesterlyckham - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/lasagne-met-kaas-spinazie-en-meesterlyckham

... gredients: gemalen kaas : 300 gr spinazie : 2 kg melk : 2 dl bloem : 160 gr look citroen nootmuskaat meesterlyckham : 32 schijven lasagnevellen : 16 boter : 100 gr Directions: 1. Was en stoof de spinazie met de look. 2. Maak een béchamel en voeg er de helft van de gemalen kaas aan toe. Breng op smaak met citroen en nootmuskaat. 3. Bouw de lasagne op in een schotel : spinazie, ham, lasagnevel, saus, ... Doe er nog e ...

Tonijn bakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tonijn-bakken

... tonijn bakken - Neem een anti kleefpan en zorg dat ze zeer heet wordt. Voeg olie en een klontje vetstof toe. Als de vetstof onmiddellijk smelt, weet je dat de pan heet genoeg is. Kruid de tonijn met viskruiden. Bak de tonijn zeer hard aan beide kanten en zet het vuur ...

Lasagne met zalm | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lasagne-met-zalm

... bouillon, room samen en laat tot de helft inkoken. Bind met het maiszetmeel tot een lichte saus. Maak de spinazie klaar. Kook de lasagnebladeren 5 minuten en spoel ze in koud water. Leg een lasagneblad, wat spinazie, een stuk zalm terug een lasagneblad tot de schaal vol is. Giet de saus erover, stooi de kaas erop en zet in de oven ...

Lasagne met spinazie en ham | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lasagne-met-spinazie-en-ham

... r de spinazie bij. Wanneer alle ingrediënten klaar zijn kan je beginnen bouwen: start met een klein beetje saus, leg er een laag lasagneblaadjes op, dan een laag ham, bechamel, lasagne, ham, spinazie, lasagne, ham, bolognaise, etc ... Plaats gedurende 45 min. in een voorverwarmde oven van 180°. Ingrediënten 1 blikje tomatenpuree 500 gr spinazie laurier lasagnevellen 2 blikken tomaat 500 gr gehakt 2 teentjes look 1 ui 500 gr hesp 2 dl water ...

Tonijn met zachte spinazie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tonijn-met-zachte-spinazie

... tonijn met zachte spinazie - Snijd de aubergines in schijfjes, strooi er zout over en dep ze droog. Snijd ze in kleinere stukjes en stoof ze aan in wat olie gedurende 8 minuten. De spinazie ontdoen van de steeltjes en toevoegen. Ontvel de tomaten en voeg deze al roerend ...

Courgetterolletjes met tonijn | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/courgetterolletjes-met-tonijn

... Courgetterolletjes met tonijn - Snij de courgette met een mandoline in de lengte in lange dunne schijven. Bestrijk ze met een dun laagje olijfolie en grill. Meng de tonijn met de mayonnaise, het eitje, de kappertjes, de peterselie en breng op smaak met peper en zout. ...

Tonijnschotel | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tonijnschotel

... Tonijnschotel - Snij de aardappelen in fijne schijfjes. Bedek de ovenschotel met de aardappelschijfjes. Kruid met peper en zout. Snij de ajuin en de tomaten in fijne schijfjes. Vermeng de tonijn met de mascarpone en de room en smeer dit op de aardappelen. Druk alles goed ...

Cannelloni met tonijn en spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/cannelloni-tonijn-spinazie

... Cannelloni met tonijn en spinazie 4 personen 10 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 2 blikjes tonijn (op olie) 3 eetlepels olijfolie 300 g spinazie 12 cannelloni 100 g extra belegen kaas, ...

Lasagne met ricotta en spinazie | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/lasagne-met-ricotta-en-spinazie/

... lasagne met ricotta en spinazie Een lekkere, vegetarische lasagne met ricotta, spinazie en tomatensaus. Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng in een kom de ricotta en fijngehakte spinazie. Meng in een andere kom de tomatensaus, tijm, oregano, zout, peper en een uitgeperste ...

Spinazie bakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/spinazie-bakken

... spinazie bakken - Warm de olijfolie en de boter op in een wok of grote kookpot. Hak de look fijn en stoof aan op een hoog vuur, samen met het spek. Voeg de spinazie toe en kruid met peper, zout en muskaatnoot. Roer alles een 2-tal min. door elkaar en serveer. Ingrediënten ...