Resultaten voor linzen spinazie

Gepocheerd ei met linzen en spinazie | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/gepocheerd-ei-met-linzen-en-spinazie/

... Gepocheerd ei met linzen en spinazie Vandaag in het Volkskrant Weekendmenu (website volkskrant)als voorgerecht een gepocheerd eitje op Aziatisch gekruide linzen met wat gebakken spinazie. Als hoofdgerecht koos ik gamba’s met witbier van Marcus Huibers, met daarna ...

Linzen dahl met spinazie en tomaat | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/linzen-dahl-met-spinazie-en-tomaat/

... linzen dahl met spinazie en tomaat Gezonde linzen curry met spinazie, rode linzen en cherrytomaten. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verwarm een beetje boter of olie in een diepe pan. Voeg de ui toe en bak ...

Linzen met spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/linzen/linzen-spinazie

... aarderingen HoofdgerechtVegetarischMediterraan bevat per portie300 kcal 18 g eiwit 12 g vet 29 g koolhydraten Ingrediënten 250 g linzen 1 kg verse spinazie 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook, geperst 1 theelepel gemalen koriander 1 theelepel gemalen komijn 25 g boter Bereiden Spoel de linzen af in een zeef. Breng in een pan 750 ml water met zout aan de kook ...

Spinaziesoep met linzen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/spinaziesoep/spinaziesoep-linzen

... Spinaziesoep met linzen 4 personen 0 min voorbereiden 1:30 uur bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 8 waarderingen VoorgerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 375 g bruine linzen 2 theelepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, geperst 20 blaadjes ...

Linzensoep met spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/linzensoep/linzensoep-spinazie

... en 1:20 uur bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 9 waarderingen VoorgerechtGevogelteOverige keukens Ingrediënten 280 g bruine linzen, gewassen 1 liter kippenbouillon 60 ml olijfolie 1 grote ui, fijngehakt 4 teentjes knoflook, geperst 850 g spinazie of snijbiet, alleen de blaadjes, in stukjes gescheurd 35 g fijngehakte ...

Linzencurry | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/linzencurry

... r vetstof en laat de ui glazig worden. Breng op smaak met kerriepoeder, kardemompoeder en gemberpoeder. Laat even bakken. Voeg de linzen toe en giet er driemaal zoveel water bij. Laat 10 minuten koken. Snipper de rode peper fijn. Verhit een antiaanbakpan zonder vetstof en bak de rode peper kort aan met een beetje kerriepoeder. Was de spinazie en snijd de grote ...

Eetsoep van linzen met bulgur, spinazie en een gepocheerd ei | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/eetsoep-van-linzen-met-bulgur-spinazie-en-een-gepocheerd-ei

... Eetsoep van linzen met bulgur, spinazie en een gepocheerd ei -  Laat de verse linzen 12 uren weken in koud water. Snij de ui grof. Plet de 2 teentjes look. Stoof aan in wat olie met een theelepel komijn. Voeg de linzen toe. Laat kort meebakken en blus kort met de k ...

Salade met linzen van Puy

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/355/salade-met-linzen-van-puy

... Salade met linzen van Puy - Geniet van je lunch met deze heerlijke salade - Spoel de linzen met koud water en laat ze uitlekken. Pel de ui en de knoflook. (laat in zijn geheel) Rasp de schil (zeste) van de citroen en pers hem. Hak de koriander grof. Kook de linzen samen ...

Jeroen Meus - Opgevulde sardientjes met linzensalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/opgevulde-sardientjes-met-linzensalade

... Opgevulde sardientjes met linzensalade - Deze heerlijke manier om sardines te bereiden leerde Jeroen op vakantie kennen. De linzensalade met jonge spinazie maakt het helemaal af. - De voorbereiding Laat de linzen een nacht weken in koud water. De linzen ...

Recepten - Linzen met Finettes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Linzen_met_Finettes_1

... Bereidingswijze Giet de linzen in een ruime ketel kokend water. Steek de kruidnagel in de ui en voeg toe samen met de wortel, tijm en laurier. Laat een uurtje koken tot de linzen gaar zijn. (Wie opziet tegen dit werkje, kan eventueel linzen uit blik gebruiken. Deze ...