Resultaten voor mayonaise johan segers

Recept voor hapje van langoustines | njam!

http://www.njam.tv/recepten/hapje-van-langoustines-0

... et kokend water, breng het water terug aan de kook en haal ze eruit. Laat afkoelen en pel de langoustines. serveren: Serveer met mayonaise. (voor meer recepten van johan segers klik hier) Ingrediënten voor 2 personen 16 verse langoustines 1 ui, in grove stukken 1/2 selderstengel, in grove stukken 1/2 wortel, in grove stukken 1 kruidenbuiltje (tijm-laurier-peterselie) vers gemalen peper - zeezout mayonaise ...

Recept voor aperitiefhapje van wulken | njam!

http://www.njam.tv/recepten/aperitiefhapje-van-wulken

... s, voeg de olie toe en breng op smaak met peper, zout en citroensap. Haal de wulken uit de schelp en serveer ze lauw met de verse mayonaise. (voor meer recepten van johan Segers: klik hier) Ingrediënten voor 2 personen 500 gwulken voor de bouillon: 1 selder, in grote stukken 1 wortel, in grote stukken 1 ajuin, in grote stukken 1 bouquet garni (peterselie, laurier, tijm) voor de mayonaise: 1 eidooier 2 tlmosterd 2 dlmaïsolie 1/4 citroen (sap) vers gemalen peper - zout ...

Recept voor gebakken oesters met gembersiroop en bieslook | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gebakken-oesters-met-gembersiroop-en-bieslook

... bereiden: Maak de oesters open en haal ze uit hun schelp. Vang het sap op en zet even opzij. Kook de gembersiroop en azijn kort op. Leg de oesters heel even in de warme siroop en verdeel ze over de bordjes. Doe het oestersap bij de siroop, roer om en verdeel over de oesters. ...

Recept voor oesters natuur | njam!

http://www.njam.tv/recepten/oesters-natuur

... voorbereiden: Gebruik een keukenhanddoek en een oestermes om de oesters te openen. Leg een oesters in je handpalm en steek de scherpe kant van het mes in de gleuf tussen de twee schelphelften. Sluit je hand en trek met het mes naar boven de oester open. serveren: Serveer de ...

Recept voor carpaccio van scheermessen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/carpaccio-van-scheermessen

... bereiden: Snijd de scheermessen overlangs open en leg ze een tiental seconden in een pan met een bodempje kokend water. Haal het vlees uit de schelpen en verwijder de ingewanden. Snijd met een scherp mes in flinterdunne plakjes. serveren: Meng de olijfolie met het limoensap ...

Recept voor aardappelsoep (zoals johan segers hem het liefste eet) | njam!

http://www.njam.tv/recepten/aardappelsoep-zoals-johan-segers-hem-het-liefste-eet

... bereiden: Schil de aardappelen en was de doormiddengesneden preiwitten grondig. Snijd de prei en de ajuinen in grote stukken en stoof glazig in een klontje boter. Snijd ondertussen de aardappelen in blokjes en doe ze bij de groenten. Roer om en giet de bouillon erbij. Breng ...

Recept voor gevulde noordzeekrab | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gevulde-noordzeekrab

... krabvlees eruit. Snijd de poten open, breek de schaal, haal het vlees eruit. Vermeng de corail en het krabvlees met zelfgemaakte mayonaise en breng op smaak met peper en zout. werk af: Spoel de uitgeholde krab en vul op met de krabsla. Prak het ei fijn en kruid met peper en zout. Leg het geprakte ei op de krabsla. (voor meer recepten van johan Segers: klik hier) Ingrediënten voor 2 personen 2 Noordzee krabben (ca. 500 g per stuk) 1/2 selder in stukjes 1 wortel in stukjes 1 ui in stukjes 1 bouquet garni (tijm - laurier - peterselie) 1 hard gekookt ei naar smaak peper - zeezout ...

Recept voor mosselen natuur van johan segers | njam!

http://www.njam.tv/recepten/mosselen-natuur-van-johan-segers

... bereiden: maak de mosterdsaus: Meng de mosterd met de witte wijnazijn. maak de mosselen: Spoel de mosselen onder koud stromend water. Neem een grote pot want de mosselen nemen toe in volume en je moet ze goed kunnen opschudden. Beboter de pot en stoof de groenten aan. ...

Recept voor sint-jakobsvruchten met witte pens en bieslook | njam!

http://www.njam.tv/recepten/sint-jakobsvruchten-met-witte-pens-en-bieslook

... bereiden: Bak de witte pens in een klontje boter en snijd in plakjes. Stoof in een andere pan de sjalot glazig in een klontje boter en breng op smaak met peper en zout. Bak in een andere pan de Sint-Jakobsvruchten kort aan beide kanten in de rest van de boter. serveren: ...

Recept voor pasta met spek | njam!

http://www.njam.tv/recepten/pasta-met-spek

... bereiden: Smelt de reuzel in een grote pan en bak het spek lichtbruin. Kruid met peper en zout, doe de ui en knoflook erbij en bak enkele minuten op een zacht vuur. Voeg 200 ml room toe en kook kort in. Kook de pasta beetgaar in ruim kokend gezouten water met een scheutje ...