Resultaten voor merenque

Uit de keuken van Levine: Mon Chou en een workshop bij restaurant Sucre

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/07/monchou-en-een-workshop-bij-restaurant.html

... n Chou vlaai bestaande uit kersen gemarineerd in kruidige rode wijnsiroop, kersengel, champagnegelei, champagne sorbet, champagne merenque, crumble, citroen zestes en champagne Mon Chou crème Mon Chou Panna Cotta met sinaasappelpartjes in siroop, bladerdeeg met hazelnoten, sinaasappel zestes, sinaasappelgel, sinaasappel sphere, calcic water en sinaasappelsorbet Cheesecake met een bodem van suikerdeeg en een Mon Chou vulling, crème patissier, crème Suisse, caramel filo, lavendelgel en yoghurt sorbet Nemesis (rijke chocoladetaart), tiramisu met Mon Chou, espressogel, espresso ijsmousse, chocolade Mon Chousaus en vinger biscuit Moe, voldaan en met nieuwe inspiratie kwam ik ’s avonds thuis. Bedankt Mon Chou, mede deelnemers, MV Media produkties en last but not least chef Peter voor deze onvergetelijke ervaring! ---------------------------- Uiteraard kun je Mon Chou ook in hartige gerechten verwerken. Ik gebruik het zelf regelmatig in hartige taarten, zoals in deze Quiche met groene asperges en tomaten, Quiche met tomaten en tonijn en Quiche met (gerookte) tomaten en serranoham. Daarnaast gebruik ik het graag in cakes en desserts, zoals in deze Cake met Mon Chou, bramen en kersen, Chocolade roomkaascake, Cake met cranberry's en in dit verrukkelijke dessert: Chocolademousse met Mon Chou. Geplaatst door Levine op 12:00 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Algemeen, Cake en muffins, Cursus/workshop, Hartige taarten/Quiche, Mon Chou, Nagerechten ...