Resultaten voor mousse van kippenlever krokante niertjes en remouladesaus

Mousse van kippenlever, krokante niertjes en remouladesaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/mousse-van-kippenlever-krokante-niertjes-en-remouladesaus

... mousse van kippenlever, krokante niertjes en remouladesaus - Tip: maak enkel de mousse van lever of remouladesaus en serveer als hapje met een stukje brood!  Kruid de levers met peper en zout. Snij een ajuin fijn. Bak ze samen krokant in de pan met een klontje boter. ...

Remouladesaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/remouladesaus

... remouladesaus - remouladesaus is een typisch Franse saus op basis van mayonaise. Heerlijk bij een stukje vis. - Hak het sjalotje de augurk de kappertjes en de kruiden zeer fijn.Meng dit alles met de wijn door de verse mayonaise. ...

Kalfsniertjes Baugé | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kalfsniertjes-bauge

... Kalfsniertjes Baugé - Snij de aardappelen in pommes château, kook gaar in gezouten water en giet af. Bak in het vet van de niertjes en kruid met fleur de sel. Kuis de niertjes, kruid met peper en zout en laat aankleuren in het vet ervan. Eens gekleurd, hou je ze warm ...

Bruschetta met kippenlever en mosterdtapenade

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bruschetta-met-kippenlever-en-mosterdtapenade

... Bruschetta met kippenlever en mosterdtapenade - Bruschetta met kippenlever en mosterdtapenade - Mix de ingrediënten voor de tapenade tot een niet te gladde saus. Er mogen nog wat stukjes inzitten.Snipper de sjalotten en stoof ze glazig in boter. Blus met de witte ...

Jeroen Meus - Gepaneerde wijting met remouladesaus en geplette aardappel met andijvie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepaneerde-wijting-met-remouladesaus-en-geplette-aardappel-met-andijvie

... Gepaneerde wijting met remouladesaus en geplette aardappel met andijvie - Patatjes met vis is altijd een sterke combinatie. Stoemp met lichtjes bittere andijvie en krokant gepaneerde wijting krijgen nog meer smaak met een frisse remouladesaus. - De geplette aardappel ...

Kalfsniertjes met groentjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsniertjes-met-groentjes

... Kalfsniertjes met groentjes - Kalfsniertjes met groentjes - Was de niertjes en week deze in koud water met een eetlepel zout en een scheutje azijn dit gedurende een volledige nacht indien mogelijk. Op die manier zullen de onzuiverheden gemakkelijker kunnen verwijderd ...

Jeroen Meus - Carpaccio van ossentong met remouladesaus en groene salade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-ossentong-met-remouladesaus-en-groene-salade

... Carpaccio van ossentong met remouladesaus en groene salade - Een eenvoudige salade met een bijzonder hoofdingrediënt: gerookte ossentong. Eigenlijk is het een charcuteriebordje met een frisse salade van aardappelblokjes en boontjes met een fantastische saus. Een topper ...

Varkensniertjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/varkensniertjes

... Varkensniertjes - Snijd de niertjes in stukken. Smelt een klontje boter in een kleefpan. Leg de niertjes eerst in de bloem en klop de overtollige bloem af en bak dan in schuimende boter. Blus met balsamico, porto en water en voeg de PH rundsbouillon toe. Doe de tijm ...

Gebakken kalfsniertjes met geprakte aardappelen “ maman”, portosaus en mosterdpoeder. | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gebakken-kalfsniertjes-met-geprakte-aardappelen-maman-portosaus-en-mosterdpoeder

... Gebakken kalfsniertjes met geprakte aardappelen “ maman”, portosaus en mosterdpoeder. - Giet wat mosterd op een bakpapier en droog in een oven van 140°C. Kook de aardappelen gaar. Snij enkele blaadjes van de kropsla fijn, ontnerf de krokante blaadjes van het binnenste ...

Jeroen Meus - Gebakken perzik met mousse van geitenplattekaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-perzik-met-mousse-van-geitenplattekaas

... Gebakken perzik met mousse van geitenplattekaas - Een zalig zoet en zomers dessertje in de vorm van een luchtige mousse op basis van plattekaas van geitenmelk. Serveer daarbij gekaramelliseerde perziken met honing en krokante stukjes pain à la grecque, en je hebt ...