Resultaten voor notenmix recepten
Herfstsalade met geroosterd notenbrood | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/herfstsalade-met-geroosterd-notenbrood
... en beetje van de salade. Schik de vijgen en de druiven eromheen. Leg het droog gebakken Tiroler spek op de salade en strooi er de notenmix overheen. Werk af met enkele druppels balsamicoazijn. Ingrediënten 8 schijven Tiroler spek 4 verse vijgen 1 tros witte of blauwe druiven 4 sneetjes notenbrood veldsla balsamicoazijn italiaanse kaas (bel paese, taleggio,...) 50 gr notenmix ...
Gegrilde ananas met mascarpone en rode vruchten | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gegrilde-ananas-met-mascarpone-en-rode-vruchten
... giet er de siroop op en top af met spuitwater. Versier met rietjes, munt en enkele schijfjes pompelmoes. Voor de muntsaus: Leg de notenmix in een bakje van aluminiumfolie op de kolen en rooster. Hak de muntblaadjes en geroosterde noten fijn en klop op met de room. Ing ...
Jeroen Meus - Granolamuffins met appel en five-spice - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/granolamuffins-met-appel-en-five-spice
... in een kom en voeg er de andere ingrediënten aan toe voor de granola: suiker, zonnebloempitten, pompoenpitten, havermout en notenmix. Ga eerst eens met een mes door de notenmix zodat ze ongeveer dezelfde grootte hebben als de andere pitten en zaden.Plaats de papieren muffinvormpjes in de metalen vorm. Vul ze met het beslag en bedek de bovenkant met een laagje granola. Schuif de muffins 20 a 25 minuten in een voorverwarmde oven van 175 °C.Meng de bloemsuiker met de five-spice mix.Laat de muffins even afkoelen en strooi er de mengeling van suiker en five-spice over. ...
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013/02/florentines.html
... oot ei - 250 g bloem + een beetje extra - ½ tl bakpoeder - 1 tl vanille extract - 100 g pure chocolade - 200 g fijngehakte fruit notenmix (gedroogde sinaasappelschil, pistachenoten, amandelen)Bereiden: 1. Roer in een grote kom de boter en suiker tot een licht en romig beslag. Roer het ei er doorheen en voeg vervolgens de bloem,het bakpoeder en het vanille extr ...
Jeroen Meus - Chocoladesabayon met gesuikerde notenmix - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocoladesabayon-met-gesuikerde-notenmix
... Chocoladesabayon met gesuikerde notenmix - Dit is een droomrecept voor chocoholics! Jeroen gebruikt maar liefst drie keer chocolade: in de sabayon, het roomijs én de saus.Om de sabayon te maken, gebruik je de helft van een leeg eierdopje om de suiker en de vloeistof af ...
Jeroen Meus - English breakfast dog en havermoutpap met abrikoos en noten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/english-breakfast-dog-en-havermoutpap-met-abrikoos-en-noten
... lten. Bak een roerei van het mengsel.Laat het spek uitlekken op een vel keukenpapier. Snijd de gedroogde abrikozen en de notenmix grof.Laat een grillpan heet worden op het vuur. Bak er vervolgens de worsten in en giet er een scheutje olijfolie over.Doe wat van de porridge (havermout) in een kommetje. Werk af met de grof gesneden gedroogde abrikozen en notenmix bovenop.Snijd een piccolo open en leg er wat van het roerei in, gevolgd door een gegrilde worst, de bonen in tomatensaus en enkele reepjes gebakken spek. ...
Griekse yoghurt met appel, gember en noten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/boxy-boxy/recept/griekse-yoghurt-met-appel-gember-en-noten
... akt gembersiroop en strooit er dan boekweit, amandelen en okkernoten over. Lust je liever hazelnoten, ook goed, je kan je lekkere notenmix maken. Wat zwierige zeste en klaar. Ingrediënten 200 g Griekse yoghurt 2 appels 30 g walnoten 50 g amandelschilfers 20 g geroosterde boekweit 1 snuifje kurkuma 1 limoen ...
Jeroen Meus - Filodeegpakketjes met geitenkaas en vijgen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/filodeegpakketjes-met-geitenkaas-en-vijgen
... eg tijdig.Pel de sjalot, snijd in halve ringen en laat marineren in een kommetje met rode wijnazijn.Mix de gedroogde vijgen en de notenmix kort in de blender. Doe de mengeling in een kom en brokkel er de verse geitenkaas bij.Leg een vel filodeeg open op je werkvlak en snijd het vel in twee. Kluts de dooier met een scheutje water. Leg een hoopje van de vulling aan de onderkant van het vel, strijk de rest van het vel in met het eimengsel en wikkel het geheel tot een soort loempia.Bak de pakketjes goudbruin in een flinke scheut hete olie. Laat ze even uitlekken op keukenpapier en serveer ze warm met de gemarineerde s ...
Jeroen Meus - Granola met Griekse yoghurt en compote van exotisch fruit - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/granola-met-griekse-yoghurt-en-compote-van-exotisch-fruit
... kaar.Doe er de suiker bij.Breek een ei en scheid het eiwit van het eigeel. Klop het eiwit kort los en meng het onder de zaden- en notenmix.Stort het geheel uit op een bakplaat en schuif de bakplaat in de oven tot de granola goudbruin gebakken is. Roer tussendoor de granola los.Zet een steelpannetje op het vuur en verwarm er het diepvriesfruit in.Voeg er het sap van de limoen bij.Laat het op een zacht vuurtje ontdooien. Doe er een scheutje water bij om te voorkomen dat het fruit zou aanbranden.Leg er het kaneelstokje in een roer alles onder elkaar. Laat het vocht verder verdampen tot er een compote overblijft.Haal de granola uit de oven en laat afkoelen. Haal ook de compote van het vuur en laat ...
Varkenskroontje met notenkorst en paddenstoelen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenskroontje-op-de-barbecue-met-notenkorst-en-paddenstoelen
... Varkenskroontje op de barbecue met notenkorst en paddenstoelen - De notenmix zorgt voor een goede, evenwichtige maaltijd met veel smaak. - Snijd de shiitake in fijne blokjes en bak aan in olijfolie met een teentje fijngesneden look.Laat uitlekken op keukenpapier ...