Resultaten voor paling in de room sifon
Paling in room | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/paling-in-room
... paling in room - Doe de boter in een gewone pan en zet deze op een hoog vuur. Snijd de paling in stukken en kruid deze met peper, zout en de viskruiden. Rol de paling door een beetje bloem en schud hem vervolgens goed af. Doe de paling in de warme pan en bak hem gedurende ...
Paling in roomsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-in-roomsaus
... paling in roomsaus - Doe de boter in een braadpan en zet op een hoog vuur. Snij de paling in stukken en kruid hem met peper, zout en viskruiden. Rol de paling door wat bloem en schud goed af. Doe de paling in de warme pan en bak hem 2 à 3 minuten aan elke kant. Giet ...
Paling roken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-roken
... oge pekel: grof zout, jeneverbessen, korianderbolletjes, tijm, rozemarijn, peper allemaal samen in een cutter fijnmalen. Bedek de paling met deze droge pekel en laat 5 à 6 uur rusten . Spoel de paling af, spies hem op een haak en hang hem in de rookton. de paling moet eerst drogen: 25 à 30 mi ...
Paling met peterselie en look | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/paling-met-peterselie-en-look
... paling met peterselie en look - paling is een ware delicatesse. Sofie maakt er een super gerechtje van: paling op provençaalse wijze. Spoel de paling grondig. Kruid de paling met peper en zout. Bak de paling daarna 10 minuten in arachideolie. Blus met witte wijn. ...
Oesters met komkommerschuim | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/oesters-met-komkommerschuim
... Oesters met komkommerschuim - Schil de komkommer, pureer met de room en zeef het mengsel. Pers de limoen en warm het sap op met het uitgeknepen gelatineblaadje.Laat het sap afkoelen en meng het met het komkommermengsel. Kruid met peper en zout en doe het eiwit erbij. ...
Gebakken paling in room en ‘corne de gatte’ met kervel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-paling-in-room-en-corne-de-gatte-met-kervel
... Gebakken paling in room en ‘corne de gatte’ met kervel - Borstel en was de aardappelen proper. Stoom ze gaar. Snij de paling in stukken. Bestrooi met bloem. Maak nu de saus. Schil een sjalotje. Snij het fijn. Stoof aan in een klont boter. Voeg een takje tijm en ...
Paling in roomsaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/paling-in-roomsaus
... paling in roomsaus - Kruid de paling met peper en zout en haal hem door de bloem. Bak hem mooi aan in een beetje boter, voeg de fijngehakte look en de oesterzwammen eraan toe en laat alles mooi aanbakken. Blus vervolgens met water, voeg de groentebouillon, het citroensap ...
Recept voor teryaké van paling | njam!
http://www.njam.tv/recepten/teryake-van-paling
... Bereiden: Leg de satéprikkers in water. Snij de paling in stukken van 4 à 5 cm. Meng alle ingrediënten voor de marinade en warm 1 minuut op tot de suiker gesmolten is. Laat wat afkoelen. Leg de paling in een kom en giet er de marinade over. Laat 1 uur afgedekt marineren ...
Coquilles met luchtige aspergebechamel en lamsoren
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/551/coquilles-met-luchtige-aspergebechamel-en-lamsoren
... Coquilles met luchtige aspergebechamel en lamsoren - Wat een heerlijk voorgerechtje - Maak de asperges schoon en kook ze gaar. Voor nog meer smaak kunt u de schillen laten meekoken. Haal de asperges uit het kookvocht en zeef het kookvocht, hou 150 ml apart. Smelt de ...
Chocolademousse van elBulli - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/chocolademousse/chocolademousse-elbulli
... Chocolademousse van elBulli 6 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 130 g pure chocolade (60%) 120 ml slagroom 4 eiwitten 1 patroon voor de sifon 30 hazelnoten in karamel Bereiden ...