Resultaten voor papillot van vis en scampi
Papillot van rood fruit met kriekenbier
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/papillot-van-rood-fruit-met-kriekenbier
... papillot van rood fruit met kriekenbier - Wil je een overheerlijk dessert op de BBQ klaarmaken? Dan is deze papillot van rood fruit met kriekenbier zeker iets voor jou! - Was indien nodig het fruit en verdeel het over vier Q-bags of papillot.Strooi er de suiker over ...
Papillot van vis | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/papillot-van-vis
... papillot van vis - Snijd alle groenten zeer fijn in julienne Neem een lang stuk aluminiumfolie en maak een papillot per persoon. Leg op het blaadje aluminiumfolie een beetje groentjes en leg daarop het kabeljauwhaasje. Kruid met peper en zout en voeg een blaadje basilicum ...
Mosselen met Oude Geuze en mosterdroomsaus in papillot | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/mosselen-met-oude-geuze-en-mosterdroomsaus-in-papillot
... venkel en selder toe. Stoof kort aan. Kruid met peper en zout. Blus met twee glazen geuze. Voeg de mosterd en room toe. Voor de papillot: plooi een stuk aluminiumfolie dubbel: voeg een grote schep mosselen en saus toe per papillot en plooi goed dicht. Leg de papillot 15min op de bbq. Van zodra je de papillot op de bbq goed hoort pruttelen, zijn de mosselen klaar. Open de papillot en werk af met fijngesneden peterselie. Serveer met zuurdesembrood en boter. ...
Recepten - Papillot van kipfilet, scampi en kruidenboter
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Papillot_van_kipfilet_scampi_en_kruidenboter
... Bereidingswijze Hak de verse tuinkruiden fijn, meng ze met de boter en breng de boter op smaak met het uitgeperste look teentje, het sap van de citroen, peper en zout. Neem vier vellen aluminiumfolie, verdeel er de boter over en leg er de kipfilet op. Ontvel en ontpit ...
Vis in papillot | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vis-in-papillot
... vis in papillot - Ontvel en ontpit de tomaat en snijd ze in blokjes. Snijd de wortel, prei en venkel in julienne. Schik 4 hoopjes van de groentjes op aluminiumfolie en leg er de gekruide vis op. Schik daarop de gehakte look, de tomatenblokjes en enkele venkelzaadjes. Vouw ...
Papillot van vis | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/papillot-van-vis
... tloof zeer fijn in julienne. Stoof een beetje aan en voeg er de kappertjes aan toe. Neem een lang stuk aluminiumfolie en maak een papillot per persoon. Leg op het blaadje aluminiumfolie een beetje groentjes en leg daarop het kabeljauwhaasje. Kruid met peper en zout en voeg een blaadje basilicum to ...
Scampi met curry | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/scampi-met-curry
... scampi met curry - Pel de scampi's en haal de darmkanalen eruit. Verhit een beetje Fama in de wok en bak de scampi's kort aan elke kant aan. Draai ze om, kruid met peper en zout en voeg de curry eraan toe. Schil de appel, snijd hem in heel kleine blokjes en voeg deze toe ...
Scampi met look en boter | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/scampi-met-look-en-boter
... scampi met look en boter - Soms hoeft lekker eten niet moeilijk te zijn. Dit gerecht is super simpel en echt snel klaar. Serveer met een stukje brood en je hebt een heerlijke maaltijd. Pel de scampi's, laat de staart eraan en haal het darmkanaal eruit. Kruid de scampi's ...
Papillot van witte vis | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/papillot-van-witte-vis
... de groenten en aardappelen in fijne reepjes. Halveer de kerstomaatjes. Vouw een enveloppe van zilverpapier. Leg de groenten in de papillot, leg de vis erbovenop en voeg de witte wijn en de visbouillon toe. Sluit de enveloppe goed af en plaats 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Ingrediënten 125 gr witte vis 100 gr prei 1 ...
Papillot van rode poon met kerstomaten
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/papillot-van-rode-poon-met-kerstomaten
... ode poonfilets over de vellen bakpapier. Schik er de zeekraal op en de fijngesnipperde sjalot.Voeg ongeveer 5 kerstomaten toe per papillot.Roer de ras-el-hanout limoenzeste en -sap samen onder de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.Overgiet de vis met de gekruide olijfolie. Vouw de pakketjes dicht en knoop eventueel dicht met keukentouw.Plaats in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten.Haal de papilloten uit de oven en geef er wat verse basilicum bij. ...