Resultaten voor paprikapuree
Mi-cuit van rode poon met tomatencoulis
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mi-cuit-van-rode-poon-met-tomatencoulis-minitomaat-paprikapuree-en-verse-kruiden
... Mi-cuit van rode poon met tomatencoulis, minitomaat, paprikapuree en verse kruiden - Mi-cuit van rode poon met tomatencoulis, minitomaat, paprikapuree en verse kruiden - Verdeel de visfilets in gelijke stukken.Gaar half onder de grill besprenkeld met olijfolie peper zout en ...
Gegratineerde scholrolletjes met paprika - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/schol/gegratineerde-scholrolletjes-paprika
... o erdoor en breng het mengsel op smaak met zout en peper.Halveer de scholfilets in de lengte en bestrijk ze aan de velkant met de paprikapuree. Rol de filets op, begin aan de smalle kant, en zet de rolletjes naast elkaar in een lage ovenschaal. Schenk de sherry of wijn op de bodem en strooi de kaas over de vis. Laat de scholrolletjes in de oven in 15-20 minuten gaar worden.Lekker met pasta en sperziebonen. Extra benodigd Keukenmachine of staafmixer Variatietip Vervang de gekruide paprikapuree door tapenade van gedroogde tomaatjes. Bestrooi de scholrolletjes met fijn wit broodkruim vermengd met wat olijfolie in plaats van met kaas. Het recept 'Gegratineerde scholrolletjes met paprika' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau. ...
Caribische roodbaars uit de oven - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/roodbaars/caribische-roodbaars-oven
... aak in het kleine bakje van de keukenmachine of in een hoge kom met een staafmixer.Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de paprikapuree tot het meeste vocht verdampt is en een stevige puree overblijft. Breng de puree op smaak met zout.Bestrooi de buikholte van de roodbaars met zout en peper en schep er 1 eetlepel van de paprikapuree in. Wrijf de buitenkant van de vis in met citroensap, zout en peper.Leg 2 stukken bakpapier of aluminiumfolie kruislings over elkaar. Vet de folie in met wat olie. Leg de roodbaars erop en strijk de rest van het paprikamengsel erover uit. Strooi de koriander erover. Vouw de folie rond de vis omhoog en vouw het dicht tot een pakketje. Bak de vis in de oven in 25-35 minuten gaar.Leg het pakketje op een schaal en vouw de folie open. Lekker met rijst, sperziebonen en komkommersalade. Extra benodigd Keukenmachine of staafmixer, bakpapier of aluminiumfolie Vervangende visHele dorade of zeebaars zijn ook goed op deze manier klaar te maken. Of maak eens ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/226/zalm-met-paprikasabayon
... . Schakel de grill uit. Laat de vis nagaren in de oven. Maak intussen de sabayon. Klop in een pannetje de eidooiers door de lauwe paprikapuree. Zet het pannetje in een warmwaterbad tegen de kook aan op het vuur. Blijf stevig opkloppen, tot de eidooiers binden en het mengsel als een lint van de klopper afloopt. Voeg er, beetje bij beetje, de botervlokjes aan toe en blijf opkloppen tot de boter volledig gesmolten is. Kruid bij met peper en zout. Lepel de warme sabayon over de geroosterde vis. Werk af met een plukje rucola. Serveer meteen. Lekker met gestoomde aardappeltjes. ...
Gegrilde asperges met kabeljauw | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-asperges-met-kabeljauw
... rde boter straalsgewijs toe. Klop deze verder tot een schuimige massa. Kruid eventueel bij met peper en zout. Voeg als laatste de paprikapuree toe. Laat de kabeljauw garen in de voorverwarmde oven op 180 °C gedurende ± 10 minuten. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Dresseer de in 2 gesneden gegrilde asperges op het bord. Schik hierboven de kabeljauwfilet. Nappeer de saus er rond en serveer met de gekookte aardappelen en fijngehakte peterselie. Ingrediënten 24 witte asperges 480 gr kabeljauwfilet 6 eierdooiers 4 dl geklaarde boter sap van 1 citroen gehakte peterselie 8 gekookte aardappelen 2 rode paprika's 2 el olijfolie ...
Jeroen Meus - Gegrilde inktvis met patatas bravas en crème van paprika - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-inktvis-met-patatas-bravas-en-creme-van-paprika
... en de groenten uit.Doe de paprika en de rest van de geroosterde groenten in de blender met de tomatenpuree. Mix tot puree. Duw de paprikapuree door een zeef.Laat de aardappelen uitlekken op keukenpapier. Leg ze op een bord.Verwarm een flinke scheut arachideolie in een pan. Bak de stukken inktvis krokant in de olie. Laat uitlekken op keukenpapier en strooi er wat zout over.Spoel de tuinkers.Serveer de aardappelen met de paprikacrème, een beetje tuinkers en de krokante inktvis.Geef er partjes citroen (of limoen) bij. ...
Hongaarse goulashsoep met zure room en bieslook - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/goulashsoep/hongaarse-goulashsoep-zure-room-bieslook
... aadlijsten. Snijd ze in stukken, doe ze in de keukenmachine en draai er een grove puree van.Doe de rest van de olie met de ui, de paprikapuree en de chilipepers in de pan en fruit ze 2-3 minuten. Roer er de bouillon, wijn en azijn door. Voeg de passata, tomaten en kruiden toe en breng alles aan de kook. Zet het vuur laag en doe er de aardappelen en het vlees bij. Laat alles zonder deksel 1 uur zachtjes pruttelen; roer af en toe en voeg zo nodig nog wat bouillon of water toe. Proef vlak voor het opdienen en corrigeer zo nodig de smaak.Schep de soep in kommen en voorzie ze allemaal van een schep zure room, wat paprikapoeder en wat fijngeknipt bieslook. Extra benodigd Plasticfolie, keukenmachine KookboekHet recept 'Hongaarse goulashsoep met zure room en bieslook' is afkomstig uit het kookboek... MeatAdrian RichardsonDe Australische kok Adrian Richardson is een gepassioneerd vleesexpert. Met 'Meat' brengt hij een ode aan zowel het dier zelf als aan de culinaire waarde van vlees... lees verder© Kosmos Uitgevers. ...
Jeroen Meus - Chorizoburgers met zuiderse mayonaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chorizoburgers-met-zuiderse-mayonaise
... de helft van de gepureerde rode paprika erbij en voeg een snuifje gedroogde oregano toe. Mix de saus, proef en beslis of je extra paprikapuree wil toevoegen. 12. Smelt een klont boter in een braadpan op een matig vuur en voeg ook een scheutje olijfolie toe. 13. Bak de burgers rustig en geduldig, tot ze een goudbruin korstje hebben en binnenin gaar en toch nog sappig zijn. Ga niet overhaast te werk. 14. Verwarm de oven tot 180°C of zet de grill op. 15. Snij de avocado in kwarten en trek de taaie schil eraf. Verdeel het vruchtvlees dat je nodig hebt in gelijke plakjes. 16. Pel de rode ui en snij hem in fijne (halve) ringen. Spoel enkele blaadjes kropsla. 17. Snij de burgerbroodjes open en druppel een beetje olijfolie over het broodkruim. Leg ze enkele minuten in de oven zodat ze wat opwarmen een een klein beetje krokant worden. 18. Leg de onderste helften van de broodjes op je werkplank. Smeer een laag van de zuiderse mayonaise over het brood. Leg er een blad kropsla en enkele fijne uiringen bovenop. 19. Nu is de versgebakken chorizoburger aan de beurt. Leg er plakjes avocado bovenop en druppel er een beetje limoensap op. 20. Strooi kristallen grof zout over de avocado en schik er een paar blaadjes basilicum op. 21. Lepel ook een laagje van de mayonaise op de hoed van de broodjes, zet ze bovenop de rijkelijke burgers en serveer. ...