Resultaten voor pasta kervel

Pasta met truffel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pasta-met-truffel-0

... pasta met truffel - Kook de tagliatelle al dente en spoel onder koud water. Warm de pasta op in de arachideolie en voeg er de look aan toe. Schik de pasta in een diep bord en overstrooi met de blokjes ganzenlever, de truffelschilfers en parmezaan. Versier met wat kervel. ...

Pasta met curry en zeevruchten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pasta-met-curry-en-zeevruchten

... pasta met curry en zeevruchten - Kook de pasta beetgaar en spoel met koud water. Snij de selder, appel en tomaten in blokjes en stoof ze aan in solo. Overstrooi met curry en kokos. Blus met de wijn en voeg er de room aan toe. Voeg de pasta en zeevruchten aan het geheel ...

Pasta met vergeten groenten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pasta-met-vergeten-groenten

... dappel en de aardpeer in blokjes van 1 cm. Stoom ze gedurende 1 à 2 minuten op 100 graden. Kook de spaghetti gaar met 1 eetlepel pastabouillon. Kook de room met het water, de eetlepel pastabouillon, peper, zout, de fijngehakte look en de balsamicoazijn tot een saus. Voeg er het versneden groen van de snijbiet aan toe. Meng de pasta met de saus en de groen ...

Kookblog Lepeltje Liefde

http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2012_07_01_archive.html

... Vers uit de dop... in een zomerse pasta Verse tuinbonen en doperwten, op de markt zie je ze nu volop. Ook op mijn balkon kun je merken dat het zomer is. Er pronken groene tomaatjes en pepers, bontgekleurde veldbloemen en levenslustige bossen kruiden, die mijn gerechten ...

Tarbot met kervelboter | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tarbot-met-kervelboter

... ft en werk dit vervolgens op met 125 gram boter. Bak de 4 stukken zonnevis in een beetje boter (3 minuten aan elke kant). Kook de pasta, giet hem af en werk alles af met een beetje olijfolie. Voeg op het eind de fijngehakte kervel toe aan de saus. Serveer de vis samen met de saus, de pasta, de garnalen en de spinazie. Ingrediënten garnalen olijfolie 6 el gehakte kervel ui 480 gr ...

Eenvoudige kervelsoep met geklopte room | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kervelsoep-met-geklopte-room

... Eenvoudige kervelsoep met geklopte room - Kervel, het is een gemakkelijke groente om te kweken. Vaak heb je er te veel van. Vries het in of meng onder een slaatje of puree. Maar weet je ook echt lekker is? Kervelsoep. Zeker eens proberen! Snijd de groenten in stukken ...

Jeroen Meus - Gevulde gehaktballen met pasta verde - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-gehaktballen-met-pasta-verde

... Gevulde gehaktballen met pasta verde - Jeroen nodigt vandaag zijn vriend Wim Ballieu uit om samen met hem een pasta met gehaktballen te maken. Wim is specialist als het om gehaktballen gaat. Je hebt natuurlijk gehakt van uitstekende kwaliteit nodig dat je vult met een ...

Aspergesoep met gepocheerd ei en kervel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aspergesoep-met-gepocheerd-ei-en-kervel

... Aspergesoep met gepocheerd ei en kervel - Stoof de versneden prei, ui, asperges (spaar de aspergekopjes) aan in wat boter. Bevochtig met het water en de groentenbouillon. Laat het geheel opkoken, laat 30 minuten pruttelen en mix glad. Voeg er 2 dl room en wat muskaatnoot ...

Recept voor Tonijn met pesto en pasta | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/lentegroenteschotel-met-tonijn-groene-kruiden-en-tomaten-basilicumpesto/

... kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 600 g tonijn filet Toevoegen 4 takjes peterselie Toevoegen 200 g pasta Toevoegen broodkruim Toevoegen 50 g kervel Toevoegen 2 takjes dille Toevoegen 4 takjes basilicum Toevoegen 4 eetlepels pesto Toevoegen 2 dl Solo Delfine Toevoegen Solo vloeibaar Toevoegen 2 to ...

Pesto van kervel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pesto-van-kervel

... Pesto van kervel - Kervel, peterselie, pijnboompitten wrijven met de stamper in de vijzel tot je een mooie smeuïge constistentie krijgt. Als laatste de kaas en de olijfolie toevoegen en zachtroeren. Afwerken met enkele druppels citroensap en olijfolie (hoeveelheid ...