Resultaten voor pasta met gebakken knolselder champignons en kruidenkaas

Jeroen Meus - Pasta met gebakken knolselder, champignons en kruidenkaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-gebakken-knolselder-champignons-en-kruidenkaas

... , een streek onder Pompei in de provincie Napels. De spaghetti wordt gemaakt en gevormd door een bronzen, ruwe metaalsoort die de pasta eveneens een ruwe structuur geeft. Dit zorgt ervoor dat de pasta de saus beter kan opnemen. Ideaal voor dit pastagerecht met winterse groenten en kruidenkaas.  - Snijd de knolselder in blokjes en kook ze gaar. Koel de b ...

Gevulde champignons met kruidenkaas en spek | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-champignons-met-kruidenkaas-en-spek

... Gevulde champignons met kruidenkaas en spek - Snij de steeltjes uit de champignons. Vul ze met de kruidenkaas en spekjes. Bak de champignons aan in een beetje boter. Plaats gedurende 2 à 3 minuten in een oven van 180 graden. Overstrooi met de lookkruiden. Ingrediënten ...

Sas Kookt!: Pasta met spekjes, spinazie, paddenstoelen en kruidenkaas

http://saskookt.blogspot.be/2012/09/pasta-met-spekjes-spinazie.html

... pasta met spekjes, spinazie, paddenstoelen en kruidenkaas Vandaag hebben we weer lekkere, eenvoudige pasta in elkaar gedraaid. Dit heb je nodig voor 2 personen: 1 eetlepel knoflookolie 100 g gerookte spekblokjes 150 g paddenstoelen (shi-takes zijn er lekker bij), in ...

Sas Kookt!: Gevulde champignons

http://saskookt.blogspot.be/2011/09/gevulde-champignons.html

... Gevulde champignons Even een supereenvoudig receptje tussen: champignons met kruidenkaas. Het leuke aan dit hapje is dat het geschikt is voor vegetariërs en mensen die een glutenvrij dieet volgen, dat je het perfect op voorhand kan klaarmaken en dat je het zowel warm ...

Sas Kookt!: september 2012

http://saskookt.blogspot.be/2012_09_01_archive.html

... pasta met spekjes, spinazie, paddenstoelen en kruidenkaas Vandaag hebben we weer lekkere, eenvoudige pasta in elkaar gedraaid. Dit heb je nodig voor 2 personen: 1 eetlepel knoflookolie 100 g gerookte spekblokjes 150 g paddenstoelen (shi-takes zijn er lekker bij), in ...

Jeroen Meus - Pasta met kalfsvlees, champignons en spek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-kalfsvlees-champignons-en-spek

... pasta met kalfsvlees, champignons en spek - Een lekkere en snelle pasta, daar kan niemand toch aan weerstaan! Jeroen maakt een versie met heerlijke boschampignons of hanenkammetjes, spekjes en kalfsvlees. - Laat een goede klont boter smelten in een grote pan. Snijd ...

Jeroen Meus - Schartong met boschampignons, kruidenkaas en pasta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/schartong-met-boschampignons-kruidenkaas-en-pasta

... Schartong met boschampignons, kruidenkaas en pasta - champignons smaken deze tijd van het jaar niet alleen goed met een stukje wild. In dit romige pastagerecht paren we dooierzwammen (girolles of cantharellen) met filet van schartong. Heerlijk! - Maak de dooierzwammen ...

Kipfilet met kruidenkaas en Ganda Ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kipfilet-met-kruidenkaas-en-ganda-ham

... . Rol de kip dicht en rol in in aluminiumfolie tot een worst. Stoom ze in de steamer gaar of in de oven. Serveer de schijfjes met pasta of een gekookte aardappel. Sprenkel er wat olijfolie over. Ingrediënten 4 el kruidenkaas 4 plakjes Ganda ham 4 kipfilets 1 el lookkruiden gekookte aardapplen of pasta ...

Jeroen Meus - Roodbaars met knolselderpuree en dooierzwammen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roodbaars-met-knolselderpuree-en-dooierzwammen

... Roodbaars met knolselderpuree en dooierzwammen - Roodbaars is een perfecte vis tijdens het najaar en dit met de aangepaste herfstige bijgerechten van knolselderpuree en dooierzwammen, tover je zo een herfstig tafereel op je bord! - Schil de aardappelen en de knolselder, ...

Kalfsvlees met knolselder en truffelsap | VTM Koken

https://koken.vtm.be/boxy-boxy/recept/kalfsvlees-met-knolselder-en-truffelsap

... Kalfsvlees met knolselder en truffelsap - In een pan laat je een flinke klont boter smelten. Je bestrooit het kalfsvlees met paprikapoeder. Doe dat van hoog genoeg, dan is het poeder beter verdeeld over je vlees. En nu bak je het vlees rustig af, terwijl je het af en ...