Resultaten voor pepermayonaise
Jeroen Meus - Cheeseburger met abdijkaas, pancetta en pepermayonaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cheeseburger-met-abdijkaas-pancetta-en-pepermayonaise
... Cheeseburger met abdijkaas, pancetta en pepermayonaise - Dit is comfort food op hoog niveau! Een dubbele cheeseburger met krokant gebakken pancetta, plakjes gesmolten Belgische abdijkaas, dunne schijfjes knapperige ui en een huisgemaakte pepermayonaise. Als je hieraan begint, ...
Jeroen Meus - Tongschar met aardappelen en groene pepermayonaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tongschar-met-aardappelen-en-groene-pepermayonaise
... Tongschar met aardappelen en groene pepermayonaise - Deze krokant gebakken tongscharreepjes zou je ook wel fish sticks voor volwassenen kunnen noemen. Met lekker gekruide aardappelpartjes uit de oven en een toef verse groene pepermayonaise erbij is dit gerecht een absolute winnaar, ...
Jeroen Meus - Zalmburger met komkommer en pepersaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zalmburger-met-komkommer-en-pepersaus
... at peper van de molen en een snuifje zout.Kneed platte hamburgers van het vismengsel, en zet de visburgers even in de koelkast.De pepermayonaise Giet de groene peperbolletjes af en doe ze in een kleine pan.Voeg wat water toe en breng aan de kook. Zo haal je het muffe aroma van de peperbolletjes weg. Dat levert je straks een saus op die veel smakelijker is.Zeef de kortgekookte peperbollen uit het water en zet ze opzij.Maak de mayonaise. Doe de eierdooiers in een diepe mengbeker en voeg de look toe.Doe er de azijn, het water en de mosterd bij.Plaats de staafmixer in de pot en mix alles los.Voeg de olie in een straaltje toe en beweeg de mixer mee. Enkele seconden later is de mayonaise gebonden.Breng op smaak met gewone peper en roze peperbolletjes. Voeg ook de gekookte groene peperbolletjes toe. Mix opnieuw.Afwerken en serveren Bak de zalmburgers op de hete grill van de barbecue. Reken zo’n 5 minuten per kant, afhankelijk van de dikte van de burgers.Gril o ...
Jeroen Meus - Mexicaanse baguettes met krokante kip en salsa - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mexicaanse-baguettes-met-krokante-kip-en-salsa
... ns-Amerikaanse. Jeroen houdt het dan liever bij ‘een Mexicaanse baguette’. De broden worden belegd met een eenvoudige pepermayonaise, die je zo pikant maakt als je zelf wenst. Een fijne ‘salsa’ van groenten zorgt voor frisheid en beet. En tenslotte bakt Jeroen stukken kipfilet in een gekruid jasje van paneermeel. Samen geeft dat een stevige hap die zowel smaak ...