Resultaten voor piet huysen aardappel gerechten
Aardappel met kaviaar | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/aardappel-met-kaviaar
... aardappel met kaviaar - Kook je aardappelen in water. Als de aardappel gaar is, snij je er een deel van de bovenkant af. Daarna hol je de aardappel uit. Het 'hoedje' hol je ook uit. Plet het deel aardappel dat je uitgehold hebt en kruid het met peper. Meng er een stukje ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/slasoep
... Slasoep - Snijd de aardappel, prei en ui fijn en stoof aan. Voeg water toe en ook de piet Huysentruyt groentenbouillon. Laat de soep opkoken en gedurende 30 minuten pruttelen. Op het einde doe je de sla erbij en kruid je met peper en zout en mix de soep. Werk af met ...
http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2012_01_01_archive.html
... Ravioli di patate Ofwel ravioli met aardappel. Toegegeven, het klinkt niet als iets hemelbestormends. Tóch was het een van de lekkerste gerechten van mijn reis door Sardinië. En dat heerlijks verscheen op mijn bord bij Agriturismo Aradonì in het Gennargen ...
Boerenomelet | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/boerenomelet
... Boerenomelet - Breek de eieren en kluts ze. Snijd de aardappel en de ui in blokjes, hak de peterselie fijn. Doe de kaas, de ui, de aardappel, de spekblokjes en de peterselie bij de geklutste eieren en kruid met peper en zout. Smelt wat boter in een antiaanbaklaag pan ...
AZIATISCH GETINTE ZOETE AARDAPPEL -WORTELSOEP - Chloe Kookt
https://chloekookt.be/aziatisch-getinte-zoete-aardappel-wortelsoep/
... AZIATISCH GETINTE ZOETE aardappel -WORTELSOEP Een kommetje soep vol met vitaminen en intense aziatische smaken .De zoete aardappel in de soep zorgt voor een voldaan gevoel. Ingrediënten: (voor ca. 6 porties)– 1l water– 2-3 bouillonblokjes (groenten)– 350g w ...
ZOETE AARDAPPEL PINDA SOEP - Chloe Kookt
https://chloekookt.be/zoete-aardappel-pinda-soep-%f0%9f%8d%a0%f0%9f%a5%9c/
... ZOETE aardappel PINDA SOEP Dit is letterlijk de beste soep die ik ooit al heb gegeten. Een ‘must try’ dus voor iedereen. Daarboven is dit ook een vegan gerechtje. Ingrediënten: (voor 4-6 porties) 2 grote zoete aardappelen3 grote wortelen1 ui3 bouillonblokjes200ml ...
Champignonsoep | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/champignonsoep
... Champignonsoep - Bak de ui, aardappel en prei in de vetstof. Goed kruiden. Voeg de kleine champignons toe en ook de groentenbouillon. Voeg water toe en laat 45 minuten goed doorkoken. Mix de soep lang en voeg de room toe. Ingrediënten ½ aardappel ½ ui 1 preiwit ...
Witloofsoep | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/witloofsoep
... Witloofsoep - Snij de ajuin en de aardappel fijn. Smelt een klontje boter in de pot en stoof de ajuin en de aardappel ongeveer 3 minuten aan. Het witloof overlangs doorsnijden en het onderste dikke stuk schuin afsnijden om het bittere gedeelte eruit te halen. Snij ...
Appelfrietjes | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/appelfrietjes
... Appelfrietjes - Snij de appels ongeschild in fijne reepjes. Schil de knolselder en aardappel en snij ze eveneens in kleine reepjes. Draai de appels door de bloem en frituur ze op 190°C gedurende 2 min. Frituur de knolselderreepjes en de aardappelreepjes eveneens 2 ...
Kip met mosterdhoning | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kip-met-mosterdhoning
... Kip met mosterdhoning - Bak de kippenfilet in wat bakboter. Dan mengt u de hoeveelheid honing met dezelfde hoeveelheid mosterd en marineer de warme kip erin. Stoom de boontjes en de aardappelen, leg de aardappelen bij de kip en bak ze mee aan. Overstrooi met wat piet ...