Resultaten voor provencaalse soep
Uit de keuken van Levine: Provencaalse venkelsoep
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/06/provencaale-venkelsoep.html
... provencaalse venkelsoep Venkel is een groente die ik niet zo vaak eet. Niet omdat ik het niet lekker vind, maar omdat ik steeds het bestaan ervan vergeet. Het ligt in de supermarkt waar ik vaak mijn boodschappen doe óf ergens achteraf verstopt en zie ik de knollen over het ...
Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella – Nooit meer diëten
https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/lunch/soepje-van-courgette-en-rucola-met-tomaat-en-mozzarella/
... Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella Breng de groentebouillon aan de kook en voeg de courgette toe. Laat 20 minuten doorkoken en mix met de rucola. Voeg eventueel een klein scheutje honing toe. Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de tomaatjes in een ove ...
Geitenkaaskroketten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/geitenkaaskroketten
... Geitenkaaskroketten - Snij het brickdeeg in vierkantjes van 5 x 5 centimeter. Snij blokjes kaas en meng ze met de provencaalse kruiden. Leg de blokjes op het brickdeeg en kleef dicht met eigeel. Frituur op 180°C. Ingrediënten 400 gr vaste geitenkaas 1 el provencaalse kruiden ...
Zeebaars met provençaalse saus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/zeebaars-met-provencaalse-saus
... Zeebaars met provençaalse saus - Snij alle groenten in brunoise. Fruit de groenten afzonderlijk aan met telkens een teentje look en een takje tijm. De ui en de 2 kleuren paprika's mogen wel samen. Laat de groentjes uitlekken in een zeef, zodat de overtollige olijfolie weg ...
Witte vis met mosterdsaus, spinazie en Provençaalse aardappeltjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/witte-vis-met-mosterdsaus-spinazie-en-provencaalse-aardappeltjes
... Witte vis met mosterdsaus, spinazie en Provençaalse aardappeltjes - Schil de krielaardappeltjes en leg ze in een platte ovenschaal. Bestrooi rijkelijk met Provençaalse kruiden en voeg er de vetstof aan toe. Meng alles goed onder elkaar met je handen en plaats gedurende 60 ...
https://koken.vtm.be/recept/pissaladiere
... Pissaladière - Verwarm de oven voor op 220 °C. Pel de knoflook en de uien. Snijd de uien in fijne ringen. Verhit 6 eetlepels olijfolie in een pan en voeg de uien toe. Laat in ongeveer 15 minuten glazig stoven. Bestrijk een ovenplaat met olijfolie. Neem het pizzadeeg en pers ...
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/omelet-provencale
... Omelet Provençale - Snipper de ui fijn. Kluts het ei samen met het andere eiwit. Was de courgette en snijd in blokjes. Snij ook de champignons in schijfjes. Bak de courgette, de ui en de champignons even aan in de vetstof. Voeg het ei en de kerstomaatjes toe en kruid rijkelijk ...
Recepten tomatensoep - Provençaalse tomatensoep - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/provencaalse-tomatensoep
... Provençaalse tomatensoep 6 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen VoorgerechtVegetarischFrans Ingrediënten 1 pakje Honig Tomatensoep ½ blik gepelde tomaten 1 zakje soepgroenten (ca. 250 g) ½ teentje knoflook, geperst ...
Provençaalse mosselen met frietjes uit de oven – Nooit meer diëten
https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/provencaalse-mosselen-met-frietjes-uit-de-oven/
... Provençaalse mosselen met frietjes uit de oven Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de krieltjes in dunne frietjes. Leg ze op een bakplaat met bakpapier, voeg wat olijfolie, rozemarijn en zout toe en meng goed. Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven. Schep de frietjes ...
Eetplezier: Pompoensoep met een Oosterse twist
http://eetplezier.blogspot.be/2012/10/pompoensoep-met-een-oosterse-twist.html
... , in stukjesstukje verse gemberwortel (circa 3 cm) geschild en geraspt½ theel chilipoeder½ theel komijnzaad fijngewreven1 theel provencaalse kruiden½ thee sambal oelek2 eetl verse koriander, fijngesnedencrème fraiche4 eetl olijfoliecirca 1 liter bouillonpeper, zout In een grote pan de olie verhitten en de uien fruiten.Als de uien glazig worden, de knoflook meefruiten. Pas op voor verbranden!Voeg de gemberrasp toe.Voeg nu de pompoen, wortel, aardappelen en paprika toe. Roer goed door.Voeg chilipoeder, komijnzaad en provencaalse kruiden toe. Laat alles circa 10 minuten zachtjes stoven.Voeg (groenten)bouillon toe tot de groenten net onder staan.Breng aan de kook en laat alles op een laag vuur 30 – 45 minuten zachtjes koken.Blender de soep.Maak af met peper, zout, sambal en verse koriander. Lekker met naan- of olijvenbrood. Geplaa ...