Resultaten voor purree

Lamstajine met couscous, wortel-venkelsalade en hummus | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/lamstajine-met-couscous-wortel-venkelsalade-en-hummus

... venkel Breng op smaak met peper en zout       Voor de hummus Pureer de kikkerwten Meng wat sap van de kikererwten onder de purree samen met wat olijfolie en de sesampasta Zorg ervoor dat de hummus smeuïg genoeg is Breng op smaak met citroensap, peper en zout     Ingrediënten voor de lamstajine 1 el venkelzaadjes 1 el komijnzaadjes 1 el kurkuma 1 ui (fijngesneden) 1 teentje knoflook (fijngesneden) 1 lamsschouder (in blokjes gesneden) 2 wortels ¼ butternutpompoen kippenbouillon korianderbladeren citroenmelisse bladeren voor de couscous 300 gr middelgrote couscous klont boter handvol korianderbladeren handvol muntblaadjes handvol citroenmelisse gemalen kaneel gemalen komijn limoen granaatappelpitten peper en zout voor de wortelsalade 3 wortels 3 el olijfolie 2 el gesneden munt 1 el oranjebloesemwater 2 th l limoensap 1 th l kristalsuiker 1 teentje knoflook peper en zout voor de venkelsalade venkel sinaasappel munt granaatappel olijfolie limoen peper en zout voor de hummus blik kikkererwten citroensap peper en zout olijfolie knoflook sesampasta ...