Resultaten voor recept gluhwein
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gluhwein
... Glühwein - Kook alle ingrediënten samen op. Laat ze een 15 tal minuten trekken. Ingrediënten ½ dl Cognac 200 gr bruine suiker 2 kaneelstokjes 1 l rode wijn 1 sinaasappel (sap + de helft van de zeste) ½ citroen (sap + zeste) 2 kruidnagels 1 laurierblad 2½ dl wa ...
Glühwein uit de Slowcooker recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/gluhwein-uit-de-slowcooker/
... n 3 stuk Kaneelstokjes 2 stuk Steranijs 4 stuk Kruidnagels 3 eetlepel Lichte Basterdsuiker (aan te passen naar wens) Dit recept is geschreven voor 5 Glazen Gluhwein. Een heerlijke winterse opwarmer uit de slowcooker, dat klinkt toch perfect. De slowcooker is ideaal om glühwein te maken. De wijn en specerijen gooi je allemaal tegelijk in de pan en je hoeft er niet de hele tijd bij te blijven. Na e ...
(Alcoholvrije) glühwein » Kokerellen Snel, gemakkelijk en suikervrij!
https://www.kokerellen.be/alcoholvrije-gluhwein/
... Dit jaar is het thema van Kerst buiten, haha! Nu corona nog steeds ons leven gegijzeld houdt proberen we het dan maar buiten gezellig te maken, op 1,5 meter. Ik ken geen betere manier dan het gezellig maken met een warme drank. My favorite? Glühwein. :-) En speciaal ...
Semifreddo van vijgen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/semifreddo-van-vijgen
... Semifreddo van vijgen - Laat de glühwein en de honing inkoken tot een dikke vloeibare siroop. Hou apart. Verwarm de kokosmelk en los er de suiker volledig in op. Voeg er de yoghurt aan toe en laat afkoelen. Giet in een laag diepvriesbakje en laat in een paar uur bevriezen. ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/30/gluhwein
... Glühwein - Een origineel glühweinrecept voor een koude winteravond ...
Chocolade feuilleté met vanillehangop en peertjes in rode wijn en glühwein | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocolade-feuillete-met-vanillehangop-en-peertjes-in-rode-wijn-en
... Chocolade feuilleté met vanillehangop en peertjes in rode wijn en glühwein - Filip is geen fan van desserts. Liever kiest hij een extra voorgerecht. Sofie probeert hem toch te overtuigen met een lekker dessertje met hangop, peertjes en pecannoten. Je kan alles op voorhand ...
Jeroen Meus - Chocolademadeleines met glühwein - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocolademadeleines-met-gluhwein
... Chocolademadeleines met glühwein - Hoewel de winter het voorlopig niet te bont maakt, blijft koekjes bakken een prettige indoor-activiteit tijdens de koudere maanden. En een dampende kruidige glühwein is in geen geval voorbehouden aan de kerstdagen. Die doet nu nog ...
Jeroen Meus - Glühtail - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gluhtail
... Glühtail - Jeroen doopte deze cocktail een ‘glühtail’ omdat hij gemaakt wordt met specerijen die je normaal in glühwein gebruikt. Je vult hem aan met ijs en tonic waardoor het een lekkere bitter wordt. - 0. Giet de Lilet in een kan en doe er de rozenbottel- ...
Glühwein en glühweinsiroop - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/dranken/gluhwein-gluhweinsiroop
... broken 2 theelepels versgemalen nootmuskaat 5 cm verse gemberwortel, geschild en in plakjes gesneden Bereiden Hieronder volgt het recept voor glühweinsiroop. Om glühwein met alcohol te maken meng je de hoeveelheid siroop die hieronder beschreven staat met een fles rode wijn (750 ml, uiteraard van een redelijke kwaliteit) of cider en wat schijfjes van vers citrusfruit.Doe alle ingrediënten samen met 1 liter koud water in een grote pan en breng tegen de kook aan. Roer totdat de suiker is opgelost.Laat pruttelen totdat het mengsel tot de helft is ingekookt. Roer af en toe.Laat a ...
Eetplezier: Herfst in het hoofd
http://eetplezier.blogspot.be/2012/09/herfst-in-mijn-hoofd.html
... Herfst in het hoofd En dan opeens is het kil. En te vroeg donker. Wordt het herfst in mijn hoofd. Mis ik de koele, witte wijntjes. Het buiten zijn, de geur van lavendel en rozemarijn. Pas gemaaid gras. Een zon die niet onder lijkt te gaan. Dan opeens ontdek ik de eerste ...