Resultaten voor receptrecept kerststronk

Ijskoude chocolade kerststronk | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ijskoude-chocolade-kerststronk

... Ijskoude chocolade kerststronk - Smelt de chocolade met de boter. Klop de dooiers met 50 g suiker. Klop de eiwitten met 50 g suiker. Klop de room stijf. Meng de chocolade met de eierdooiers, daarna met de eiwitten en dan met de geklopte room. Stort het geheel in een stronkvorm ...

Opgerolde kerststronk | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/opgerolde-kerststronk

... Opgerolde kerststronk - Klop de eieren met de suiker zeer goed op tot schuim (10 min). Spatel de bloem eronder (niet met de mixer). Neem een bakplaat en leg er bakpapier op. Verdeel het deeg op het bakpapier. Zorg ervoor dat je een egaal dun laagje strijkt, zodat het snel ...

Kerststronk met chocolade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kerststronk-met-chocolade

... kerststronk met chocolade - Doe de eieren in een kom, samen met de suiker. Klop dit stevig op met een mixer tot een schuimige, luchtige massa. Meng de bloem met het cacaopoeder. Zeef dit bij de opgeklopte eieren en meng voorzichtig met een spatel. Leg bakpapier in een ovenslede. ...

Kerststronk | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kerststronk

... kerststronk - Bereidingswijze meringues: Verwarm de oven voor op 90°C.Vermeng het eiwit met de suiker en klop op. Als je een stevige massa hebt, vermeng je doorzeefde bloemsuiker met de hand onder de eiwitmassa.Doe het eiwitschuim in een spuitzak. Leg een vel bakpapier op ...

Luchtige kerststronk met sinaasappel en mandarijntjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/luchtige-kerststronk-met-sinaasappel-en-mandarijntjes

... Luchtige kerststronk met sinaasappel en mandarijntjes - Verwarm de oven voor op 230 °C.  Klop de eieren met de suiker op tot een witte, schuimige en héél luchtige massa. Meng er de bloem, de poedersuiker en het amandelpoeder onder. Bedek de allergrootste bakplaat die ...

Jeroen Meus - Sneeuwwitte bûche - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sneeuwwitte-buche

... Sneeuwwitte bûche - De kerststronk, gebaseerd op de traditionele rolcake, met mangocompote, slagroom en witte chocolade. - 0. Schil de mango’s, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in blokjes. Doe ze in een pot, voeg de suiker toe, wat citroensap en een scheutje ...

Carolines blog: Chocolade kerststronk

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012/12/chocolade-kerststronk.html

... Chocolade kerststronk Ingrediënten: -  4 grote eieren - 100 g fijne kristalsuiker - 85 g patentbloem - 25 g cacaopoeder Voor de ganache: - 150 ml slagroom - 100 g donkere chocolade Voor de vulling: - 150 ml slagroom - 225 gezoete kastanjepuree - 2 el fijne kristalsuiker ...

Zo maak je de VTM Koken kerststronk! | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zo-maak-je-de-vtm-koken-kerststronk

... Bereiding Begin met de biscuit. Verwarm de oven voor op 210°C. Klop de suiker en de eieren schuimig in een keukenrobot. Zorg dat het een stevige witgele massa is. Zeef de bloem en spatel die onder de massa. Stort het beslag uit in een bakvorm met bakpapier. Strijk glad. Bak ...

Jeroen Meus - Gemakkelijke kerstbûche - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gemakkelijke-kerstbuche

... Gemakkelijke kerstbûche - Een Vlaams kerstdiner kan niet zonder die goeie oude kerststronk. Dit stukje gebak hoort er nu éénmaal bij. Bij de warme bakker ligt de etalage vol, maar laten we hem eens helemaal zelf maken, op basis van zoete chocolade en fris-zurig rood fruit. ...

Jeroen Meus - Kerstmenu: gemakkelijke kerstbûche - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kerstmenu-gemakkelijke-kerstbuche

... Kerstmenu: gemakkelijke kerstbûche - Een Vlaams kerstdiner kan niet zonder die goeie oude kerststronk. Dit stukje gebak hoort er nu éénmaal bij. Bij de warme bakker ligt de etalage vol, maar laten we hem eens helemaal zelf maken, op basis van zoete chocolade en fris-zurig ...